Dusuk mu acaba ? Lekelenme var ?

kayipmuziknotasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
69
37
29
Merhaba kizlar bu hafta dayanilmaz gogus agrim vardi nezle oldugumdan dolayi adacayi ilac falan kullandim dun gogus agrim sadece dokundukca aciyan gogus agrisina dondu bu sabah kahverengi lekelenme oldu peceteye silince siyah ip kucuk bisey vardi . Pihti gbi kan ince bisey ama 2 mm gbi bisey. Dusuk mu yaptim acaba. Daha onceki hamilelik belirtilerimi yasadim gogus agrisi olunca emin olmustm bugun test yapacaktm ama sanirim dustu. Dusukmu sizce ? 3-4 haftalik olarak dusunuyorm test yapamadn dustu sanirim

Düsük degildir ya onu getirmeyin aklınıza ara kanama olmuştur stresten bile kahve leke geliyor myom gibi şeylerden
Evet haklısınız ama şöyle bir durum var ben bir önceki hamileliğimde gogus ağrısı aynıydı bu seferkiyle hatta son iki gün gogus ağrım azalmıstı bir terslk olduğunu düşündüm 2 gün sonra kanama oldu ilk kahvrengi sonra kırmızı renge döndü . Regl değil cnkü 20-24 tarihleri arasında regl günlerim birde regl olsa gogus ağrısı kan gelene kadar azalmaz. Ara kanama olanilir dediğiniz gibi bilemiyorum. Suphleendiğimden itibaren test yapsaydım şuan soru işaretleri olmayacaktı. Yorumunuz için teşekkürler

Bunu öğrenmek sizi daha mutlu etmicek inanınki.ben reglden 2 gün önce test yaptım öğrendim hamile oldugumu sürekli kontrol ettim ya kimyasalsa ya dışsa diye ama 1 hafta sonra öğrensem direkt kesesini ber şeyini görüp paniksiz atlatırdım

Bunu öğrenmek sizi daha mutlu etmicek inanınki.ben reglden 2 gün önce test yaptım öğrendim hamile oldugumu sürekli kontrol ettim ya kimyasalsa ya dışsa diye ama 1 hafta sonra öğrensem direkt kesesini ber şeyini görüp paniksiz atlatırdım
Suan hamilemisiniz allah saglikla kucaginizs almayi nasip etsin. Umarim bnde o duyguyu yasarim🙏🏻🤗

Düşük olması içinde çok erken henüz , düşük için ovulasyon dan sonra 14 gün geçecek ve üzerine kese oluşacak bu da bebeğin 4.5. haftasına denk geliyor yerleşme de olabilir ama adet gününüzü beklemek mantıklı olur stres yapmayın 🤗

X