• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Faylinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
753
388
53
27
Selam kızlar malum güncelleme sonrası konum silinmişti o yüzden tekrar açıyorum tabloyu hatırladığım kadarıyla doldurmaya çalışıcam unuttuklarım kusura bakmasın :(

İnşallah hepimize şans getirir bu topik ve elimizden geldiğinde birbirimize destek olup yardımlaşırız 🙏🏻
Bütün tablo pozitif dolar inşallah 🤲🏻

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ☹️ sizin kaç haftalıktı
Teşekkürler, 8+5 te kürtaj oldum ama bebek 6 haftalıkta kalmıştı kalbini hiç duyamadım. Kan ve genetik testi yaptırdık eşimle kendimize onu bekliyorum. Siz kan pıhtılaşma testi yaptırdınız mı

Teşekkürler, 8+5 te kürtaj oldum ama bebek 6 haftalıkta kalmıştı kalbini hiç duyamadım. Kan ve genetik testi yaptırdık eşimle kendimize onu bekliyorum. Siz kan pıhtılaşma testi yaptırdınız mı
Benim de aynı 9.haftada kürtaj oldum bebek 6+3tü. Bizim kromozomlar normaldi şükür pıhtılaşmada da 1er homozigot ve heterozigot var doktorum hamile kalınca asprin içersin ve perinatoloğa danışırsın dedi.

Kızlar Ocak 1 de kimyasal gebelik geçirdim 31 de regl olmam lazım dı hala olmadım testler negatif bana yardım edinnn bacılarım

Kızlar Ocak 1 de kimyasal gebelik geçirdim 31 de regl olmam lazım dı hala olmadım testler negatif bana yardım edinnn bacılarım
Kimyasaldan sonra biraz düzensizlik olabilir çok gecikmemiş biraz bekleyin daha fazla gecikirse bi doktora gidin. Yakın zamanda hormonlarınıza ve ultrasona bakıldı mı? Genel bi muayene olmuş olur.

Benim de aynı 9.haftada kürtaj oldum bebek 6+3tü. Bizim kromozomlar normaldi şükür pıhtılaşmada da 1er homozigot ve heterozigot var doktorum hamile kalınca asprin içersin ve perinatoloğa danışırsın dedi.
Pıhtılaşma sonucu ne kadar sonra çıktı peki

Kimyasaldan sonra biraz düzensizlik olabilir çok gecikmemiş biraz bekleyin daha fazla gecikirse bi doktora gidin. Yakın zamanda hormonlarınıza ve ultrasona bakıldı mı? Genel bi muayene olmuş olur.
Hayır kimyasaldan sonra gitmedim artık

Hayır kimyasaldan sonra gitmedim

Back