Düşük/ Kürtaj sonrası adet düzeni

bengunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
24
9
32
Ağustos ayında kürtaj oldum. 40 gün sonrasında adet oldum. Fakat 2. Adetim gecikti . Regl olamıyorum. Bu durumu tecrübe edenler sizin nasıl ilerledi düzeniniz her ay düzenli adet olabildiniz mi, yoksa 3-4 ay sonra mı düzene girdi? Vücudumuz toptan değişiyor galiba.Adet düzeniniz nasıl ilerledi?

Son düzenleme:
Ağustos ayında kürtaj oldum. 40 gün sonrasında adet oldum. Fakat 2. Adetim gecikti . Regl olamıyorum. Bu durumu tecrübe edenler sizin nasıl ilerledi düzeniniz her ay düzenli adet olabildiniz mi, yoksa 3-4 ay sonra mı düzene girdi? Vücudumuz toptan değişiyor galiba.Adet düzeniniz nasıl ilerledi?
Merhaba bende 26 temmuzda kürtaj oldum 50
Gün sonra ilk adetimi oldum şuan 2. Adetim 2 gündür gecikti korkuyorum tekrar uzun süre gecikicek diye beni cok rahatsız ediyor bu his..

Ben kürtajsız düşük yaptım. İlk adetim 40 gün sonra oldu. 2 adetimide 2 ay 5 gündür olmadım. Normalde de düzenlidir adetlerim. Niye böyle oldu anlamadım

Ben de aynı durumdayım. Bugün düşükten sonra ikinci adetimi olmam gerekiyordu ama olmadım. Sanırım bikac ay düzenimiz bozuk olacak 🤦🏻‍♀️
Bir de benim adet öncesi çok göğüs hassasiyeti olurdu, düşükten sonra hiç olmuyor sizde de böyle mi

Ben de aynı durumdayım. Bugün düşükten sonra ikinci adetimi olmam gerekiyordu ama olmadım. Sanırım bikac ay düzenimiz bozuk olacak 🤦🏻‍♀️
Bir de benim adet öncesi çok göğüs hassasiyeti olurdu, düşükten sonra hiç olmuyor sizde de böyle mi
Ben de göğüs hassasiyeti oluyordu, hiç olmadı. Hiç bir belirtim yok. Bakalım yarın doktora çıkacağım.

Ben de göğüs hassasiyeti oluyordu, hiç olmadı. Hiç bir belirtim yok. Bakalım yarın doktora çıkacağım.
Ben de ağustosta düşük yaptım. Geçen ay gittim doktora bütün horman değerleri normal çıktı. Sanırım içerde bı iyileşme süreci yaşanıyor

Cevapları okumaya geldim. Erken doğum yaptım 36. Gün regl oldum bugün reglimin 4. Günü 40 oldu bebeğim gideli. Her zaman ki regliden Farklı olarak benim ağrım çok olurdı ağrım epeyi az oldu. Bundan sonra ki aylar nasıl olacak merak ediyorum. Bakalım bekliyorum bende

Doktora muayene oldum sonunda, tarlusal kullanabileceğimi söyledi ama dışarıdan ilaçla müdahalede bulunma yanlısı değildi. Tamamen stres, bu kaybın yası içerisinde olduğumdan dolayı düzensiz olduğunu bu nedenle çok sıkıntı yaratmıyorsa ben de ilaç kullanmamı önermedi aslında.Fiziksel olarak bir şey yoksa tamamen psikolojik değişimler, stres nedeniyle bunu yaşadığımı söyledi.

X