• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık düşük kiloda hamile kalan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elif14417

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
84
40
38
merhabalr 48 kiloyumboyum 170.adet görmüyorum.bı kac ayda bır ancak yasmin kullanırsam adet oluyorum.yağ oranım çok düşük cıktı 16 17 lerde.yeni evli sayılırım.gebelik istiyorum ama korkuyorum olmaz diye.benım gıbı olan varmı dusuk kıloda hamile kalan .yardımcı olurmususunz

merhabalr 48 kiloyumboyum 170.adet görmüyorum.bı kac ayda bır ancak yasmin kullanırsam adet oluyorum.yağ oranım çok düşük cıktı 16 17 lerde.yeni evli sayılırım.gebelik istiyorum ama korkuyorum olmaz diye.benım gıbı olan varmı dusuk kıloda hamile kalan .yardımcı olurmususunz
Kuzu bende 45 kiloyum bu konuyu cok arastirdm ama 40 kiloyla bile hamile kalan var tanidiklarim etkiliyomu bilmiyorm ama bakalm bende deniyorum 8 aydir. Kilo degilde hormonlarina baktir iki ayda adet gormen normal degil. Ne zmandir deniyosun

Yeyin yeyin kilo alın ☺️ Biz burda diyet yapıyoz 😅 bende alamazdım ama şimdi de veremiyom 😅😅 neyse benim ki genel bir konuşmaydı ☺️☺️ Kızlar kuzenim 45 le hamile kaldı hemde iki defa inşallah size de nasip olur ya morali yüksek tutun ☺️☺️

Ilk oglum da 42 kiloyla hamile kalmistim. 62yle doguma girmistim. Adet duzensizliginiz varmis doktor esliginde yumurta takibiyle veya ovulasyon testiyle daha rahat hamile kalirsin belki

benım bir arkadaşım var 38 kilo ila hamile kaldı hemnde 1.ayda hiç beklemeden.bekletmeden.allah ol diyor oluyor. :dua:

Kuzu bende 45 kiloyum bu konuyu cok arastirdm ama 40 kiloyla bile hamile kalan var tanidiklarim etkiliyomu bilmiyorm ama bakalm bende deniyorum 8 aydir. Kilo degilde hormonlarina baktir iki ayda adet gormen normal degil. Ne zmandir deniyosun
uc aydır dnıyorz.olamdı en son gebelik testı yapıp dogum kontrol hapına basladım.bır ıkı gune adet olacgım

161 45 kilo ile kaldım 60la doğuma girdim şimdi 48im

Back