• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük ihtimali olabilir mi?

Merhaba kızlar Ben 5+4 hamileyim kesemi de gördüm çok sükür fakat Benim kanamam 3gün arayla 2 defa oldu fakat ultrasonda bile artık kesem gayet görünüyor herhangi bir sorun da görünmüyor böyle birşeyi yaşayan oldu mu acaba aranızda ?

Canim bende daha yeni hamileyim dha degerlerim 600lerde ve 3 gun once kahverengi camurumsu bir akintiyla gttik doktora cnku 1 onceki dusugumde bu sekilde baslamisti doktor rahimde kanama yok dedi ama bu kahverengi lekeler nereden geliyor anlamadim hiv bisey yinede yatio dinlenmemi soyledi doktor sali gunu kontrolum var doktor keseyi sali gunu goruruz dedi ama ben cok tedirginim korkuyorum allah hepimizin yardimcisi olsun

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım. Gebeliğimin 5. Haftasındayım fakat dünden beri kasıklarımda belli noktada özellikle sol kasığımda ağrı oluyo bende korkuyorum düşük olabilirmi diye?
Aslında tedaviden sonra oldu çoğu kez bu ağrılar ama 2 gündür bende bu düşünce var ve korkuyorum :KK43:

Düşük kan yada leke gelmedikçe olabilir mi ağrı şeklinde ?
Hiç korkma arkadaşım koyu kahverengi lekelenme olmadıkça dayanilmayacak kadar ağrı ve taze kanama (pembe kan) olmadıkça korkma hissettiklerin yerleşme ve rahim genişlemesi ağrıları onları hissetmeye hamiş yok merak etme :) Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin evlatlarımızı :)

Hiç korkma arkadaşım koyu kahverengi lekelenme olmadıkça dayanilmayacak kadar ağrı ve taze kanama (pembe kan) olmadıkça korkma hissettiklerin yerleşme ve rahim genişlemesi ağrıları onları hissetmeye hamiş yok merak etme :) Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin evlatlarımızı :)
Ya benimde cok kasik agrim ve camurumsu kanamam var progestan falan kullaniyorum sali kontrolum var ama ama ikinci bebegim buda dusucek diye cok korkuyorum ne yapmam gerekir banyo bile yapmaya korkuyorum sicak su zarari olur belki die

Ya benimde cok kasik agrim ve camurumsu kanamam var progestan falan kullaniyorum sali kontrolum var ama ama ikinci bebegim buda dusucek diye cok korkuyorum ne yapmam gerekir banyo bile yapmaya korkuyorum sicak su zarari olur belki die

Canım doktorun progesteron hormonu içeren bir hap vermiş riskin olsa bile bu ilaç rahim duvarının kalislastirip riski büyük ölçüde azaltiyo suaralar mümkün mertebe dinlenmeye çok fazla ayakta kalmamaya çalış eğer calisiyosan rapor al evdeysen belli süre ev işi yapmayı kes. Ve korkma çünkü gebeliklerin bir çoğu düşük tehlikesi yasayabiliyo ilk haftalarda ama bu geçici bir durum oluyo çoğu zaman gebelik ilerledikçe ve rahim duvarı kalınlaşmaya başladıkça bu sorunu atlatıcaksın inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin insallah cok sagolun doktorum rahim duvari kalinligi icin 21 mm mi cm mi ne die birsey soyledi duvar kaalinligin gayet normal dedi sizede cok tesekkurler blgileriniz icin
Canım doktorun progesteron hormonu içeren bir hap vermiş riskin olsa bile bu ilaç rahim duvarının kalislastirip riski büyük ölçüde azaltiyo suaralar mümkün mertebe dinlenmeye çok fazla ayakta kalmamaya çalış eğer calisiyosan rapor al evdeysen belli süre ev işi yapmayı kes. Ve korkma çünkü gebeliklerin bir çoğu düşük tehlikesi yasayabiliyo ilk haftalarda ama bu geçici bir durum oluyo çoğu zaman gebelik ilerledikçe ve rahim duvarı kalınlaşmaya başladıkça bu sorunu atlatıcaksın inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İnşaAllah Amin canım Allah razı olsun :))) evet doktorlarda aynı şeyi söylüyolar ağrılarımın o sebepten olabileceğini artık daha sakinim :)

Back