Düşük Hikayelerim sonrası

Merhaba düşük yaşarken mide bulantısı oldumu sizde

Merhaba test sonucunda hiç bir şey çıkmadı. Sperm testi ile bağışıklık sistemim kaldı. serviks yetmezliğim olabilir mi diye düşünmeye başladım?
Merhaba geçmiş olsun öncelikle rabbim bidaha yaşatmasın birebir olmasada benzer durumları bende yaşadim genetik sonuçlarımızı bekliyoruz halen daha çikmadı 5 ay olacak nerdeyse sizinki ne kadar surede çıktı? Artik kaybettiler felan vs bisey oldu diye düşünmeye başladım

Merhaba düşük yaşarken mide bulantısı oldumu sizde
Amin, Allahım kimseye yaşatmasın. Ben 3 martta yaptırdım testleri 2 ağustosta çıktı sonuçlar. Haydarpaşa numunede yaptırmıştım. 5 aya çıktı bizimde, siz telaş etmeyin. Tüm testlerinizi yaptırdınız mı? Bu bağışıklık sistemi testleri beni korkutuyor.

Teşekkur ederim o zaman bizimde bu ay cikar inşallah. Bende pihtilaşma bozukluğu cıktı 4 genimde birisi en onemli iki gen varya benimki FIIprothrombin bu gen düsüğe sebebiyet veriyomuş gittigim butun doktorlar aynisini soyledi gebelikte coraspin ve iğne, bağışıklıgıma gelince malesef sıkıntılı anti tpo yüksek cikti yani haşimatom varmış troidin bi hastalığı. En son kimyasal gebelik yaşadım öğrenmemle düşmesi kısa sürdü zaten hiçbisey anlayamadim doktorum bidahaki gebelikte bağışiklik baskilayıcı kullancağımızı soyledi hematoloğada gittim kan aldılar ne için olduğunu anlayamadim malum devlet hastanelerinde soru sormak mümkün deil haftaya onun sonucu icin gitcem valla aylardir ugrasiyorum cok yiprandim. Korkmayın insallah bisey cikmaz çikarsada ilaç vs çözümü varmış allahta nasip ederse olur zaten

Sizin kaçıncı gebeliğinizdi acaba? bende de pıhtılaşma problemi vardı sizinki gibi değil ama 2 genim heterezigot çıktı. Coraspron ve kan sulandırıcı iğne kullandım ama sonuç alınamadı bence bende başka problem var hayırlısı. Bağışıklık testlerinden yaptıracağım işte bakalım :)

Benim 1 sagliklı dogumum var ilk eşimden hiç sıkıntı yaşamadım onda pıhtılaşmam olduğunu bile bilmiyordum şuanki eşimle evlendikten sonra 7haftalık kalp durması, bide rahim ağzı gebeliği yaşadıktan sonra arastirmaya basladik hazirandada tekrar deneyelim dedik o da kimyasal oldu doktor devam edin ara vermeyin dedi hopp ustune yumurtam catlayamamis kist olusmuş beklemedeyiz yani bakalım hayirlisi artik genetik sonuclarımız cikmadıgi icinde tam anlamiyla sıkıntinın ne oldugunu bende bilmiyorum normal bi gebelik elde edebilsek igne ilac ise yariyomu anlicazda o aşamayada gelemedik. Ihmal etme testini yaptir kesinlikle,umarım bi sıkıntı çikmaz çıkarsada en azından ne oldugunu ogrenmis olursun ona gore bi tedavi uygulanir

Merhaba benimde dusuklerim oldu 1pihtilasma genim cikti önemsiz dediler diger testlerimiz normal bagisiklik icin ne testi isteniyor onu yaptirmadik biz bir tek.yardimci olursaniz sevinirim.

Merhaba benimde dusuklerim oldu 1pihtilasma genim cikti önemsiz dediler diger testlerimiz normal bagisiklik icin ne testi isteniyor onu yaptirmadik biz bir tek.yardimci olursaniz sevinirim.
Merhaba, benden sırayla şunlar istendi rahim filmi sonra trombofoli paneli, sonrasında eşimden ve benden kromozom analizi ve bağışıklık sistemi için testler( homosistein, si3, si4, antitromfin ııı, protein c ve ısh, antiglikoprotein ıggm ve ııgm anti ds dna, ana testleri

Merhaba rahim filmi nerede çekildiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…