Düşük Hcg

Bulutumsu7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
532
489
Merhabalar

En son 30 Kasımda adet olmuştum. Normalde de çok düzensiz adetlerim 35 günden önce hastalanmıyorum.

Doktora gittim alttan muayene etti, rahim duvarı kalınlığı çok iyi gebelik olabilir dedi ve kanda gebeliğe bakıldı 21.01.2019 ve sonuç 360. Bugün tekrar kan verdim iki katına çıkması lazım dedi. Önceden de bi düşüğüm var . Aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum . Dua bekliyorum

Korkma arkadaşım bende 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım su an hamileyim Allahima şükürler olsun ki.
Rabbim sana da sağ sağlıklı kucağına almayi nasip etsin inşallah kalbini gönlünü ferah tut.

Amiin inşallah canım

Nasıl kimyasal olduğu anlaşıldı ? Bugünde kan verdim 842 çıktı sonuç
Değerin çok iyi . Maşallah diyelim . İnşallah meleğin hep seninle ve sağlıklı kalır . Bende daha önceden bir düşük geçirdi m . Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın . Bizlere de dua edin

Değerin çok iyi . Maşallah diyelim . İnşallah meleğin hep seninle ve sağlıklı kalır . Bende daha önceden bir düşük geçirdi m . Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın . Bizlere de dua edin
Sağolasıın. Tabii isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah en kolay şekilde :dua:

Amiin inşallah canım

Nasıl kimyasal olduğu anlaşıldı ? Bugünde kan verdim 842 çıktı sonuç

Maşallah değerin çok iyi cıkmış canım sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğin

Değerlerim bir çıkıp bir iniyordu maalesef ki artmıyordu yani.

Maşallah değerin çok iyi cıkmış canım sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğin

Değerlerim bir çıkıp bir iniyordu maalesef ki artmıyordu yani.

Geçmiş olsun neyseki şimdi sağlıklı bi gebelik geçiriyosun inşallah böyle devam eder ve sağlıklıca alırsın kucağına bebeğini

Geçmiş olsun neyseki şimdi sağlıklı bi gebelik geçiriyosun inşallah böyle devam eder ve sağlıklıca alırsın kucağına bebeğini

Cok teşekkür ederim Allah razi olsun canım. ne kadar şükür etsem azdır inşallah. Darısı tüm isteyenlere inşallah

X