Düşük hcg değeriyle hamileliği tamamlayan varmıdır?

Sürekli takip edin maalesef kimyasal gebelik gibi görünüyor. Dış gebelik olmasın da. Kimyasal herkese olabiliyor.

Merhaba hanımlar ben bu ay kendimden şüpheliydim adetime 9 gün kala bi cok hamilelik belirtisi yaşadım kan verdim çıkmadı sonra anneme temizlik yaptım ve sonrasında eşimle ilişkimiz oldu ardından zorlandığım için düşünüyorum adet oldum anan gene de içimde şüphe vardi sağlık ocağına gittim hastalanmıştım bogazımdan falan vitaminimde yoktu dedim gene de içim rahat etsin kan tahlili verdim 13.5 çıktı sizce bu ne olabilir

9 gün kaladan sonraki ilişkin kaç gün kala oldu ve adetin beklenen adet gününde miydi? Bana kimyasal yaşamışsınız gibi geldi yada son ilişkide kaldınız. İki gün sonra yine kan verin.

9 gün kaladan sonraki ilişkin kaç gün kala oldu ve adetin beklenen adet gününde miydi? Bana kimyasal yaşamışsınız gibi geldi yada son ilişkide kaldınız. İki gün sonra yine kan verin.
Ondan sonra oldu da adete 3 gün kala her gün oldu adetim tam gününde geldi yarın gidip kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…