• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düsük bta hcg

Sz94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
17
1
1
30
Kızlar birsen sormak istiyorum adet dongum 23 gun son adet tarihim 24 marttaydi 2 gun adet gecikmesi sonucu kan testi sonucum bu şekilde bu arada iki test arasında 6 saat filan oynuyor. Bu şekilde olması normalmi yoksa değer cokmu dusuk böyle olupta yukselen varmi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• 1000033671.webp
    1000033671.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 39
5ten sonrasi pozitif zaten, düzenli artis olursa normal, olmazsa dusunursun normal değil mi diye, şimdilik belli olmaz normal mi anormal mi,hayırlısıyla gelişir inşallah

Yarın tekrar bir test vermeye gidecem ama 2 gun gecikmede sanırım biraz düşük çıktı merak ettiğim bu durumda olupta artış yaşayan varımdır acba

Gec dollenme olabilir. Bugun (ptesi) test yaptirdiysaniz carsamba ya da persembe tekrar yaptirin, en az yuzde 60 artis olmasi gerekiyor.

Anladim inşallah o şekilde olmuştur dyip kendimi avutcam sanırım..

Boşu boşuna strese giriyorsunuz, ben 7yle öğrenmiştim çok şükür 29 haftalık olduk. Kötü şeyler düşünmeyin, buraları çok okumayın ilk dönemler. Pozitif düşünün sağlıkla gelişsin 🧿

Kızlar birsen sormak istiyorum adet dongum 23 gun son adet tarihim 24 marttaydi 2 gun adet gecikmesi sonucu kan testi sonucum bu şekilde bu arada iki test arasında 6 saat filan oynuyor. Bu şekilde olması normalmi yoksa değer cokmu dusuk böyle olupta yukselen varmi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Neden 6 saat arayla yaptınız peki? Bence en son yaptığınızı baz alın bir de iki gün sonra aynı yere tekrar kan verin ve artışa göre değerlendirin

Boşu boşuna strese giriyorsunuz, ben 7yle öğrenmiştim çok şükür 29 haftalık olduk. Kötü şeyler düşünmeyin, buraları çok okumayın ilk dönemler. Pozitif düşünün sağlıkla gelişsin 🧿
Ayy nasil içim rahatlıyo bunları duyunca anlatamam .. Allah sag salim kucağınıza almasına nasip etsin inşallah 🥹🥰

Neden 6 saat arayla yaptınız peki? Bence en son yaptığınızı baz alın bir de iki gün sonra aynı yere tekrar kan verin ve artışa göre değerlendirin
İlk yaptığım devletteydi ama sonucu bi türlü e nabiza düşmedi bende dayanamayıp özele gittim.

Back
X