Düşük betaHCG yardımcı olur musunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Beyzav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Beyzav

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
33
6
286
Kızlar selam pcos sahibiyim 1.5-2 seneye yakın çocuk istiyordum nasip olmadı. Bir kaç kez hap ve çatlatma iğnesi denedim. Bir kezde aşılama oldum. Kasım ayında adet görmedim. Aralık 17 son adet tarihim di bu ay 19 ocak da bekliyordum olmayınca 20 sinde erken gebelik yaptım negatif çıktı. Soğuk algınlığı geçiriyorum. Gece evde bi test daha yapmak istedim silik ama belirgin bir çizgi çıktı. Acile gittim kan verdim 42.16 çıktı. Adetimde geçti ama değer düşük mü geç döllenme falan olabilir mi? Yumurtlama takibi yapmadım bu ay.

En iyi cevap
Merhaba değeriniz çok düşük değil önemli olan 2 günde 2 katına çıkması inşallah sağlıkla ilerler
Kimyasal gebelikte de düşük çıkabiliyor geç döllenmede de düşük çıkabiliyor. İki gün sonra tekrar kan verin iki katına yükseldiyse gebelik muhtemelen vardır

Kimyasal gebelik diyebilmek için iki günde ne kadar artış olduğunu takip etmek gerekiyor. Geç döllenme de olabilir. Pcos olduğunuz için bat net değildir muhtemelen. Benim adetim günü gününe hatta saati saatine düzenlidir ama ona rağmen gecikmenin 5. gününde 79 du değerim. Düzenli adet gördüğüm için değer doktora da düşük gelmişti ama sonraki değerlerdeki artış güzel ilerledi ve en son keseyi de gördük. Keseyi gördükten sonra geç döllenme olduğunu söyledimi doktor. O yüzden tek değere göre stres yapmamaya çalışın inşallah sağlıkla ilerler güzel artışlar olur

Merhaba değeriniz çok düşük değil önemli olan 2 günde 2 katına çıkması inşallah sağlıkla ilerler

En iyi cevap
Ben de adetim geçtikten 1 hafta sonra yapılan testte 30 ile öğrendim geç döllenmeymiş sağlıklı bir gebelik geçirdim yükselişi takip edin yeter başlangıç değerinin bir önemi yok

Hayır hiçte düşük değil ben 36 ile öğrendim gebeliğimi ve gayrette sağlıklı ilerliyor çok şükür. Düşük değer kimyasal olur diye bir şey yok korkmayın. Hatta hesabıma göre 6 haftalık olması lazımdı ama geç döllenme olmuş 4 haftalık dedi doktır değerim bu yüzden ilkinde düşük çıktı ama 2 günde bi verdiğim sonuçlar olması gerektiği gibi artıştaydı siz kan takibinizi yapın 2 günde bi aynı saatte verin

Çok teşekkür ederim. Benimde ilk testim negatifti 5 gün sonra pozitife döndü inşallah siz gibi sağlıklı ilerlerim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…