• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük - beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

McGrath

Babymama
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
2.539
5.187
358
Merhaba canlar :) ben yaklaşık on gün önce düşük yaptım. Bir hafta sonrasında da kontrole gittim, parça vs hiçbir şey kalmadığını temiz olduğunu söyledi ve kan istedi. Kan sonucum çıkmış, internetten baktım ama 380.70 diyor beta hcg me. Bu normal mi? Doktorum 10 un aşağısında olması gerekiyor demişti. Tekrar gitmeli miyim?

Merhaba canlar :) ben yaklaşık on gün önce düşük yaptım. Bir hafta sonrasında da kontrole gittim, parça vs hiçbir şey kalmadığını temiz olduğunu söyledi ve kan istedi. Kan sonucum çıkmış, internetten baktım ama 380.70 diyor beta hcg me. Bu normal mi? Doktorum 10 un aşağısında olması gerekiyor demişti. Tekrar gitmeli miyim?

Canım düşüklerden sonra hcg sıfırlanması biraz zaman alıyor diye biliyorum.
Başka bir doktora da sor istersen

Canım düşüklerden sonra hcg sıfırlanması biraz zaman alıyor diye biliyorum.
Başka bir doktora da sor istersen
Öyle mi dersiniz.. Doktor direk 10 un altında olmalı dedi o yüzden sonuca şaşırdım ben de. 🙄 Olmadı biraz bekleyip tekrarlarım kani..

Merhaba çok geçmiş olsun. bende düşük yaptım ama doğal akışında yavaş yavaş ilerledi ve 1200lerden iki hafta olmasına rağmen beta 29 a düşmüş kanama ise arada leke şeklinde oluyor.

Epey zaman geçmiş ama siz şu an ne durumdasınız, betanız ne zaman sıfırlandı?

Herkeste farklı düşüyormuş, düşük anındaki değer, gebelik haftasi,bunye ile ilgilidir herhalde, doktor neden oyle bilgi verdi anlamadım

Merhaba çok geçmiş olsun. bende düşük yaptım ama doğal akışında yavaş yavaş ilerledi ve 1200lerden iki hafta olmasına rağmen beta 29 a düşmüş kanama ise arada leke şeklinde oluyor.

Epey zaman geçmiş ama siz şu an ne durumdasınız, betanız ne zaman sıfırlandı?
Merhaba canım evet epey oldu bu soruyu sorali. Üzerine ilk adetim gördüm çok şükür, yeni bitti :) tekrar olcturmedim ama sifirlandigini düşünüyorum. Adetten bir hafta önce ise 15ti.

Merhaba canım evet epey oldu bu soruyu sorali. Üzerine ilk adetim gördüm çok şükür, yeni bitti :) tekrar olcturmedim ama sifirlandigini düşünüyorum. Adetten bir hafta önce ise 15ti.
Çok şükür sen atlatmışsın zor zamanı çok sevindim adına😍
O zaman benimkide normaldir doktorla konuştum oda gayet iyi dedi bakalım hayırlısı artık.

Back