• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık düşük beta hcg yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
konuyu ben açmıştım hatırlarsanız , dün 31.9 çıkmıştı değer
kusura bakmayın isme dikkat etmemişim. Gebelik var sağlıksız denemez ama hala lekelenme varsa düşük tehlikesi olabilir yerleşme kanaması uzun sürmez çünkü, bence doktora gidin düşük önleyici iğne ilaç versin. Değerlerinizide yine 2 günde bir takip edin. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸

kusura bakmayın isme dikkat etmemişim. Gebelik var sağlıksız denemez ama hala lekelenme varsa düşük tehlikesi olabilir yerleşme kanaması uzun sürmez çünkü, bence doktora gidin düşük önleyici iğne ilaç versin. Değerlerinizide yine 2 günde bir takip edin. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸
bugun randevu yoktu kadın doğumda , cumartesi pazarda dışarı çıkma yasagı var mecbur pazartesiye kadar beklicem

kanamam yok , sadece kahverengi leke oda peçeteyle silince belli oluyor ama
yani ben bebeklerime tedaviyle sahip olduğum için riske atamazdım ama siz bilirsiniz tabi. Yerleşme kanaması uzun sürmez belki uzun sürende vardır bilemiyorum ama ben 2 gün daha beklemek istemezdim. Düşük tehlikem var lekelenmem var diyebilirsiniz yinede sizin düşünceniz tabi inşallah bi an önce kesilir

yani ben bebeklerime tedaviyle sahip olduğum için riske atamazdım ama siz bilirsiniz tabi. Yerleşme kanaması uzun sürmez belki uzun sürende vardır bilemiyorum ama ben 2 gün daha beklemek istemezdim. Düşük tehlikem var lekelenmem var diyebilirsiniz yinede sizin düşünceniz tabi inşallah bi an önce kesilir
çalıştıgım için suan gidemiyorum iş çıkısı acile gidebilirim ama burda acil bakmiyor kadın doğuma gideceksiniz diyor , bugun özelde. sadece kan vermek için gitsem hemen artış varmı diye bi günde artık belli olurmu

artış yazıcaktim

çalıştıgım için suan gidemiyorum iş çıkısı acile gidebilirim ama burda acil bakmiyor kadın doğuma gideceksiniz diyor , bugun özelde. sadece kan vermek için gitsem hemen artış varmı diye bi günde artık belli olurmu
Kan artışı bir günde doğru sonuç vermez sizin şuan ihtiyacınız olan düşük tehlikesi varsa düşük önleyici ilaç almak. C.tesi dışarı çıkma yasağı var ama doktor kontrolü olduğu zaman izin alabiliyorsunuz. Bugün gidemeseniz bile yarın gitmeye çalışın ben ertelemeyin derim

doktora gitmedim ama adet oldum yine kimyasal oldu
Merhaba ilk kez mi kimyasal gebelik geçirdiniz sebepleri nelerdir nedir peki bir bilginiz var mı sanırım ben 2. Ye kimyasal geçirdim yine bu ay anlamıyorum neden böyle oluyor :( 4 seneden fazladır korunuyorduk varikosel çıktı birde eşimde ama ameliyata gerek yok dedi doktor çok üzülüyorum gerçekten :( sizin kaçıncı denemeniz acaba :(

Merhaba ilk kez mi kimyasal gebelik geçirdiniz sebepleri nelerdir nedir peki bir bilginiz var mı sanırım ben 2. Ye kimyasal geçirdim yine bu ay anlamıyorum neden böyle oluyor :KK43: 4 seneden fazladır korunuyorduk varikosel çıktı birde eşimde ama ameliyata gerek yok dedi doktor çok üzülüyorum gerçekten :KK43: sizin kaçıncı denemeniz acaba :KK43:
valla bizim ikinci denememiz benimde iki kere kimyasal oldu bizde iki bucuk yıldır korunuyoduk , ama şey okumuştum rahim kendini hamileliğe hazırlıyomuş o yuzden oluyomuş diye belki yanlıştır

Bende geçtiğimiz 2 ay üst üste kimyasal yaşadım bat 19 aralık inşallah bu sefer tutmuştur

valla bizim ikinci denememiz benimde iki kere kimyasal oldu bizde iki bucuk yıldır korunuyoduk , ama şey okumuştum rahim kendini hamileliğe hazırlıyomuş o yuzden oluyomuş diye belki yanlıştır
Canım kimyasal için doktora gittin mi hiç bende 2 ay arayla 2 kez kimyasal yaşadım 😔

Şom durum nedir canım ?
Adete 2 gün kala yaptığım testte silik çizgiyi gördüm ama günüm de adet oldum. Bu sefer ecopirin kullanmaya başladım adet biter bitmez dr tavsiye etmesi ancak oğluma hamileyken kullanmıştım öncesinde düşüğüm olduğu için denemeye karar verdim

Back
X