• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık düşük beta hcg yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebruuu34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
124
29
28
26
merhaba sat 2 kasım bat 4 aralık yumurtlama 20 kasım , 30 kasımda kahverengi lekelenmem oldu devam ediyor ama arada sırada geliyor , acaba enfeksiyon olabilirmi diye sağlık ocagına gittim ve oda idrar testi ve gebelik testi yaptı değer 31.9 . Sağlıksız gebelikmi ?

benim gebeliklerimin biri 37 diğeri 39la başladı önemli olan 2 günde 2 kat artması , takip edin inşallah sağlıklı gebeliktr 🌸

benim gebeliklerimin biri 37 diğeri 39la başladı önemli olan 2 günde 2 kat artması , takip edin inşallah sağlıklı gebeliktr 🌸
Canım ben hep sana soruyorum ama tecrübelisnz diye benim değerlerim tekrar yazayım ilki 184 2 gün sonra 389 ondan 2 gün sonra 970 çıkdı bidaha da betam baktrmafım doktor kontrolüm ede 1 hafta var sence değerleri takip ettrmelimiydim 3 kere yaptırdım arttı diye yapmadım başka canm

Benimde 34.28 di canım 4 gun sonra 426.8 oldu. Tekrarla iki gün sonra 48 saatte 2 katı artmasi gerek. Artış önemli. Bende burda öğrendim ❤️

Canım ben hep sana soruyorum ama tecrübelisnz diye benim değerlerim tekrar yazayım ilki 184 2 gün sonra 389 ondan 2 gün sonra 970 çıkdı bidaha da betam baktrmafım doktor kontrolüm ede 1 hafta var sence değerleri takip ettrmelimiydim 3 kere yaptırdım arttı diye yapmadım başka canm
Yeterli canım ya gayet güzel artmış bende 900leri görünce daha yaptırmamıştım haftaya gidince keseyi görürsün zaten eğer görünmezse doktorun tekrar kan isteyebilir. son adet tarihin neydi

25 Ekim canım dahada olmadım zaten
tamam çok merak edersen sağlık ocağında yaptr ama gerek yok randevu zamanın gelmiş zaten. Randevu zamanı 6 haftalık falan oluyosun sanırım sadece kese değil bebeğide görürsn inşallah belki kalbini bile duyarsn 🌸

tamam çok merak edersen sağlık ocağında yaptr ama gerek yok randevu zamanın gelmiş zaten. Randevu zamanı 6 haftalık falan oluyosun sanırım sadece kese değil bebeğide görürsn inşallah belki kalbini bile duyarsn 🌸
İnşaAllah canım ya düzenle ilerler inşallah 🤲🏻😍

İnşaAllah canım ya kendi kendime stres yapıyorum keseyi göremezsem sıkıntı çıkarsa diye cok meraklıyım😐
öyle oluyo malesef. önce kese görcemmi stresi, sonra bebek var mı boş gebelik mi stresi, sonra kalbi atıyomu stresi. Kalbini duyduktan sonra bi nebze rahatlayacaksın ama bu seferde iyi mi hala kalbi atıyomu ya ben anlamadan durursa stresi oluyo, bebek hareket edene kadar bu stres var 🌸 Rabbim sağlıkla nasip etsin sıkıntı olsa değerin düzenli artmazdı, göreceksin inşallah bebişini ☺️

öyle oluyo malesef. önce kese görcemmi stresi, sonra bebek var mı boş gebelik mi stresi, sonra kalbi atıyomu stresi. Kalbini duyduktan sonra bi nebze rahatlayacaksın ama bu seferde iyi mi hala kalbi atıyomu ya ben anlamadan durursa stresi oluyo, bebek hareket edene kadar bu stres var 🌸 Rabbim sağlıkla nasip etsin sıkıntı olsa değerin düzenli artmazdı, göreceksin inşallah bebişini ☺️
İnşaAllah Allah razı olsun içim rahatlıyor çok sağol😍🤲🏻😘

birde beyaz akıntı oluyo onunla beraber 😞😞

Back
X