Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki tutundumubenim gebeliklerimin biri 37 diğeri 39la başladı önemli olan 2 günde 2 kat artması , takip edin inşallah sağlıklı gebeliktr![]()
Canım ben hep sana soruyorum ama tecrübelisnz diye benim değerlerim tekrar yazayım ilki 184 2 gün sonra 389 ondan 2 gün sonra 970 çıkdı bidaha da betam baktrmafım doktor kontrolüm ede 1 hafta var sence değerleri takip ettrmelimiydim 3 kere yaptırdım arttı diye yapmadım başka canmbenim gebeliklerimin biri 37 diğeri 39la başladı önemli olan 2 günde 2 kat artması , takip edin inşallah sağlıklı gebeliktr![]()
evet 37yle başlayan şuan 2 buçuk yaşında yanımda uyuyor, 39la başlayan 12+2 haftalık o da karnımda uyuyorpeki tutundumu![]()
Yeterli canım ya gayet güzel artmış bende 900leri görünce daha yaptırmamıştım haftaya gidince keseyi görürsün zaten eğer görünmezse doktorun tekrar kan isteyebilir. son adet tarihin neydiCanım ben hep sana soruyorum ama tecrübelisnz diye benim değerlerim tekrar yazayım ilki 184 2 gün sonra 389 ondan 2 gün sonra 970 çıkdı bidaha da betam baktrmafım doktor kontrolüm ede 1 hafta var sence değerleri takip ettrmelimiydim 3 kere yaptırdım arttı diye yapmadım başka canm
25 Ekim canım dahada olmadım zatenYeterli canım ya gayet güzel artmış bende 900leri görünce daha yaptırmamıştım haftaya gidince keseyi görürsün zaten eğer görünmezse doktorun tekrar kan isteyebilir. son adet tarihin neydi
tamam çok merak edersen sağlık ocağında yaptr ama gerek yok randevu zamanın gelmiş zaten. Randevu zamanı 6 haftalık falan oluyosun sanırım sadece kese değil bebeğide görürsn inşallah belki kalbini bile duyarsn25 Ekim canım dahada olmadım zaten
İnşaAllah canım ya düzenle ilerler inşallahtamam çok merak edersen sağlık ocağında yaptr ama gerek yok randevu zamanın gelmiş zaten. Randevu zamanı 6 haftalık falan oluyosun sanırım sadece kese değil bebeğide görürsn inşallah belki kalbini bile duyarsn![]()
İnşallah canım doktordan sonra haber verirsnİnşaAllah canım ya düzenle ilerler inşallah![]()
İnşaAllah canım ya kendi kendime stres yapıyorum keseyi göremezsem sıkıntı çıkarsa diye cok meraklıyımİnşallah canım doktordan sonra haber verirsn![]()
öyle oluyo malesef. önce kese görcemmi stresi, sonra bebek var mı boş gebelik mi stresi, sonra kalbi atıyomu stresi. Kalbini duyduktan sonra bi nebze rahatlayacaksın ama bu seferde iyi mi hala kalbi atıyomu ya ben anlamadan durursa stresi oluyo, bebek hareket edene kadar bu stres varİnşaAllah canım ya kendi kendime stres yapıyorum keseyi göremezsem sıkıntı çıkarsa diye cok meraklıyım![]()
benim adet günüm bugun ama hala lekelenme devam ediyor az az mesela sabah bi geliyo sonra diğer güne kadar gelmiyor , her an da adet olucakmış gibi hissediyorumİnşallah canım doktordan sonra haber verirsn![]()
İnşaAllah Allah razı olsun içim rahatlıyor çok sağolöyle oluyo malesef. önce kese görcemmi stresi, sonra bebek var mı boş gebelik mi stresi, sonra kalbi atıyomu stresi. Kalbini duyduktan sonra bi nebze rahatlayacaksın ama bu seferde iyi mi hala kalbi atıyomu ya ben anlamadan durursa stresi oluyo, bebek hareket edene kadar bu stres varRabbim sağlıkla nasip etsin sıkıntı olsa değerin düzenli artmazdı, göreceksin inşallah bebişini
![]()
birde beyaz akıntı oluyo onunla beraberöyle oluyo malesef. önce kese görcemmi stresi, sonra bebek var mı boş gebelik mi stresi, sonra kalbi atıyomu stresi. Kalbini duyduktan sonra bi nebze rahatlayacaksın ama bu seferde iyi mi hala kalbi atıyomu ya ben anlamadan durursa stresi oluyo, bebek hareket edene kadar bu stres varRabbim sağlıkla nasip etsin sıkıntı olsa değerin düzenli artmazdı, göreceksin inşallah bebişini
![]()
Gebe misin acaba test yaptın mı , düşük tehlikesi olabilirbenim adet günüm bugun ama hala lekelenme devam ediyor az az mesela sabah bi geliyo sonra diğer güne kadar gelmiyor , her an da adet olucakmış gibi hissediyorum![]()
Gebe misin acaba test yaptın mı , düşük tehlikesi olabilir