- 12 Şubat 2025
- 16
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi emine_arsd
-
Evet düşük görünüyor yine de bilemedim kendimden örnek vereyim ilk beta 71.7 çıktı üç gün sonra 254 en son verdiğimde üç gün sonra verince 1209 çıkmıştı doktor ne dedi pekiArkadaşlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım.. dış gebelik ile ilgili şüphelerim var onu paylaşmak istedim
Sat 10 Ocak
Beta değerlerim su şekilde
7 Şubat 69
10 Şubat 116
12 Şubat 181
14 subat 278
Sizce normal mi
İki günde bir en az iki katı artması lazım diyor doktorlar yani 69 ise iki gün sonra 138 iki gün sonra 276 iki gün sonra 552Arkadaşlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım.. dış gebelik ile ilgili şüphelerim var onu paylaşmak istedim
Sat 10 Ocak
Beta değerlerim su şekilde
7 Şubat 69
10 Şubat 116
12 Şubat 181
14 subat 278
Sizce normal mi
Pazattsi gel baklm dedi benim umudum yok inssslh.kendi dusuer bari korkuyrm kurtajdanEvet düşük görünüyor yine de bilemedim kendimden örnek vereyim ilk beta 71.7 çıktı üç gün sonra 254 en son verdiğimde üç gün sonra verince 1209 çıkmıştı doktor ne dedi peki
Doktor ilk başlarda az olabilir değişebilir dedi amaİki günde bir en az iki katı artması lazım diyor doktorlar yani 69 ise iki gün sonra 138 iki gün sonra 276 iki gün sonra 552
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah yükselirDoktor ilk başlarda az olabilir değişebilir dedi ama
Korkuyrm öğleden sonra özele gideceğim kese görünmeli mi acaba 5+1 şuan gebeligimHakkınızda hayırlısı olsun inşallah yükselir
Canım kimyasal gebelik yaşıyorsun kendiliğinden düşecek o korkma kürtajlık bir durum da yok. Hemen üzerine tekrar gebe kalırsın zatenKorkuyrm öğleden sonra özele gideceğim kese görünmeli mi acaba 5+1 şuan gebeligim
Korkuyorum valla tüpümu alırlarsa kanama ve olursa diye çok kotu şeyler okudumCanım kimyasal gebelik yaşıyorsun kendiliğinden düşecek o korkma kürtajlık bir durum da yok. Hemen üzerine tekrar gebe kalırsın zaten
Kimyasal da tüp alınmaz değerlerin düşük zaten. Dış gebelikte eğer çok ilerlerse tüpü alıyorlar korkma senin ki Dış gebelik değilKorkuyorum valla tüpümu alırlarsa kanama ve olursa diye çok kotu şeyler okudum
Canım kimyasal gebelik yaşıyorsun kendiliğinden düşecek o korkma kürtajlık bir durum da yok. Hemen üzerine tekrar gebe kalırsın zaten
GittikKimyasal da tüp alınmaz değerlerin düşük zaten. Dış gebelikte eğer çok ilerlerse tüpü alıyorlar korkma senin ki Dış gebelik değil
Doktor beta takibi yapmalıyız Z dedi . Dış gebelik demek için henüz erken dedi... Kese de beta 1500 olunca ancak vajinal ultrason bile görülebilir dedi beklemedymEvet düşük görünüyor yine de bilemedim kendimden örnek vereyim ilk beta 71.7 çıktı üç gün sonra 254 en son verdiğimde üç gün sonra verince 1209 çıkmıştı doktor ne dedi peki
İnşallah görünür kesen dua edicem Allah isterse olur her şey onun elindeGittik
Doktor beta takibi yapmalıyız Z dedi . Dış gebelik demek için henüz erken dedi... Kese de beta 1500 olunca ancak vajinal ultrason bile görülebilir dedi beklemedym
Hayırlısı olsun canım.Gittik
Doktor beta takibi yapmalıyız Z dedi . Dış gebelik demek için henüz erken dedi... Kese de beta 1500 olunca ancak vajinal ultrason bile görülebilir dedi beklemedym
Hiç ümidim yok çok üzülüyorum kendi düşmesine raziym amaHayırlısı olsun canım.
Doktor %30 da olabilir dedi ama öyle olan bı kişiyi daha duymadm okumadm sadece olabilir deniliyoİnşallah görünür kesen dua edicem Allah isterse olur her şey onun elinde
Düşer canım korkmaHiç ümidim yok çok üzülüyorum kendi düşmesine raziym ama
Bugun kan verdim %21 artmış... Doğal yollardan nasıl düşer acabaDüşer canım korkma
Bilmiyorum canımBugun kan verdim %21 artmış... Doğal yollardan nasıl düşer acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?