Evet çıkarır benim 25 olan değerim kaset testte çıkmıştıDüşük beta değeri erken gebelik testinde silik çizgi çıkarır mı? Biri bilgi versin
Şöyle söyleyim benim ilk beta. 4.6 ikinci beta.5.1 üçüncü beta.6.58 dörtdüncü Beta.3.26 çıktı yani gebelik yok neden hala çizgi çıkıyo onu anlatmaya çalıştım normalde çıkmaması lazım değil miNe sormaya çalışıyorsunuz? Erken gebelik testi zaten düşük betayı yakaladığı için erkenden öğreniliyor hamilelik varsa.
Erken gebelik testleri fazla hassas olup yanıltıcı sonuçlar da verebiliyorlar maalesef. Kan kesindir.Şöyle söyleyim benim ilk beta. 4.6 ikinci beta.5.1 üçüncü beta.6.58 dörtdüncü Beta.3.26 çıktı yani gebelik yok neden hala çizgi çıkıyo onu anlatmaya çalıştım normalde çıkmaması lazım değil mi
Anladım teşekkür ederim2.8 değer cıkmıstı predictor early de benim
Erken gebelik testi silik çıkıp kan testi sonucunuz mu 2.8 çıktı2.8 değer cıkmıstı predictor early de benim
Evet predictor early deErken gebelik testi silik çıkıp kan testi sonucunuz mu 2.8 çıktı
Demek ki o kadar küçük çok değerler algılanabiliyor. Peki beta artışınız oldu mu?Evet predictor early de
Evet suan hamileyim 14+5 haftalıkDemek ki o kadar küçük çok değerler algılanabiliyor. Peki beta artışınız oldu mu?
Yaa sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahEvet suan hamileyim 14+5 haftalık
Teşekkür ederim insallahYaa sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahüstüne görme yaşamış mıydınız acaba
Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederimTeşekkür ederim insallah6. Haftadan 12.haftama kadar lekelenmem ve bazen kanamam oldu. Suan durdu sükür
2.8 çıktığında adetinizr kaç gün vardıEvet predictor early de
Adetime 5 gün vardı.2.8 çıktığında adetinizr kaç gün vardı
Ben 1 gün kala baktırdıgımda 3.94 tü
Dün yani bat günüm baktırdığımda 4.94 tü
Bugün adetimin üstünden 2 gün geçti yarın baktıracağım tekrardan endişelendim bende
Bu arada bende de silik çizgi var