• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük belirtisi olabilir mi

nuurr51

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
2
0
1
22
Gebeliğimin 11. Haftası ama tüm hamilelik belirtilerim kayboldu göğüslerim söndü ve regl ağrısı gibi ağrım oluyor ilk hamileliğim normal mi bilmiyorum hamilelik belirtileri geçen ama bebeği sağlıklı olan var mı

Gebeliğimin 11. Haftası ama tüm hamilelik belirtilerim kayboldu göğüslerim söndü ve regl ağrısı gibi ağrım oluyor ilk hamileliğim normal mi bilmiyorum hamilelik belirtileri geçen ama bebeği sağlıklı olan var mı
Regl ağırısı gibi ağrın olması rahmin büyüdüğü için bence

Ağrıların çok normal çünkü rahmin büyüyor

Dusuk belirtisi kanamadır. Kanama yoksa belirtilere takılmayın. Regl agrisi gibi olmasi rahim buyudugu icindir. 1 ay sonra tekrar ayni durum olabilir. Ayrica iliski sonrasi da kasiklarin agriyabilir. Hayirli olsun saglikla ilerlesin gebeligin🙏

regl sancınız olduğunu kontrolde doktorunuza söyleyin. bana düsük önleyici başlamıştı.

ama rahim büyüdüğü için yoğun olmayan, günlük hayatınızı etkilemeyen sancılar normal.
diğer belirtiler gelip gidebilir. bebeğin sağlığı hakkında bir bilgi vermez

Back