- 22 Ocak 2025
- 10
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi adyaligoktas
Merhaba, bu platformda yeniyim. Kafamda soru işareletleri var bilgili olan anneler ve anne adayları beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Aralık ayında hamile olduğumu öğrendim evde test yaparak dünyalar bizim olmuştu bebeğimin kalp atışlarını 6+5’de duyduk 2 hafta sonra tekrar kontrolüm vardı bebeğimin 9 haftalık kontrolümüzde 7+3 de kalbi durmuştu dünyam başıma yıkıldı kalp atışlarını duyduğumuz için böyle bir şey beklemiyordum bebeğim sağlıklı diye düşünüyordum. Eşimde bende sigara ve alkol kullanmıyoruz o yüzden çok rahattım bebeğim içinde doktor kanamalı alan veya düşük riski olduğundan hiç bahsetmedi. Belki de böyle bi alanım hiç yoktu şuan bebeğimi yeni kaybettiğim için böyle düşünüyorum pazar günü kürtaj oldum doktorum tekrar 1 ay sonra korunmadan gebelik planlayabileceğimizi söyledi ve pcos’luyum. Bebeğimin kalbi pcos yüzünden durmuş olabilir mi yada mide bulantısı için kullandığım prilam ilacından olabilir mi ilerleyen dönemde Allah nasip ederse tekrar bir gebelik planlıyoruz aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ilk gebeliklerde düşük çok normal doktorlar için ama ilk anne baba olma hevesimiz kursağımızda kaldı. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim