Merhaba kızlar, yaklaşık bir sene önce Amh değerim ölçülmüştü ve 1.30 çıkmıştı. Bir senelik deneme sonunda çocuk sahibi olmayınca bugün bir tüp bebek merkezine gittik ve kan tahlilleri sonucunda değerim 0.30 a düşmüş. Böyle bir şey yaşayan var mı. Yani mümkün mü bu? Benim bildiğim bu kadar ani düşüşler olmayacağı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet sizinde baya düşmüş. Nerde başlayacaksınız tüp bebeğe. Bizde önümüzdeki ay başlamayı düşünüyoruz.Temmuzda 1,35di. Ocak ayında 0,78 çıktı. Daha hızlı bir düşüş var benimkinde yani. Tüp bebeğe başladım
- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 992
- 53
- 36
Evlendiğim de 1.13 dü rahim filmi çektirdim tüplerim çürümüş poliplerim vardı histeroskopi ile tüplerimi ve poliplerimi aldırdım akabinde hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedik birde ne görelim ahm 0.50 olmus vitamin takviyesi yapıldı 9 yumurta toplandı 8 i döllendi donduruldu ertesi ay çift transfer yapıldı tek gebelik oluştu şimdi kızım 3 aylık kucağımda
Maşallah, güzel bir kaderi olur umarım ben de dün bir tüp bebek merkeziyle görüştüm. Adet döneminde değildim hatta 4 gün önce yumurtlama günümdü buna rağmen eski folikülleri saymaya çalıştı. Çok azlardı totalde 4 taneymiş. Adeyle birlikte ilaca başlayacaksın onunla yumurtaları geliştiricez dedi. Sanırım bu adetimle değil bir sonrakiyle başlarız işlemlere. Biraz araştırma yaptım dün. Yumurtlama döneminden sonra amh testine bakıldığında bu şekilde düşük çıkıyormuş. Hatta %80 civarı bir dalgalanma olabiliyormuş yani azalma. Çok stresli bir 24 saattiEvlendiğim de 1.13 dü rahim filmi çektirdim tüplerim çürümüş poliplerim vardı histeroskopi ile tüplerimi ve poliplerimi aldırdım akabinde hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedik birde ne görelim ahm 0.50 olmus vitamin takviyesi yapıldı 9 yumurta toplandı 8 i döllendi donduruldu ertesi ay çift transfer yapıldı tek gebelik oluştu şimdi kızım 3 aylık kucağımda
- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 992
- 53
- 36
Benim doktorum saizen i de uyguladı onu da araştır istersenMaşallah, güzel bir kaderi olur umarım ben de dün bir tüp bebek merkeziyle görüştüm. Adet döneminde değildim hatta 4 gün önce yumurtlama günümdü buna rağmen eski folikülleri saymaya çalıştı. Çok azlardı totalde 4 taneymiş. Adeyle birlikte ilaca başlayacaksın onunla yumurtaları geliştiricez dedi. Sanırım bu adetimle değil bir sonrakiyle başlarız işlemlere. Biraz araştırma yaptım dün. Yumurtlama döneminden sonra amh testine bakıldığında bu şekilde düşük çıkıyormuş. Hatta %80 civarı bir dalgalanma olabiliyormuş yani azalma. Çok stresli bir 24 saatti
araştırayım hemen teşekkür ederimBide bende şöyle bir durum var almanyaya taşındık yakın zamanda. Henüz almanca bilmiyorum. İlaçları bilmiyorum. Bakalım ne olacakBenim doktorum saizen i de uyguladı onu da araştır istersen
- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 992
- 53
- 36
Yaş kaç sorun ne peki ? Nerde tedavi göreceksiniz içki sigara kullanıyor musunuz saizen büyüme hormonu intralipid serumu da uygulayın içki sigara var ise glutatyon u da uygulayınaraştırayım hemen teşekkür ederimBide bende şöyle bir durum var almanyaya taşındık yakın zamanda. Henüz almanca bilmiyorum. İlaçları bilmiyorum. Bakalım ne olacak
Yaşım 32 şuan. Şuan burda almanyada tedavi görmeyi düşünüyorum. Sigarayı 4 ay önce bıraktım. Onunda vücuduma bir faydası olur diye düşünmüştüm. Daha sağlıklı besleniyordum bayadır sigarayı bıraktım bi sürü vitamin alıyordum. Ama değerim daha da düşmüş anlam veremedim. Düşmesi normal ama bu kadar düşmemeliydi. Galiba ilk adım kabullenmek olacak. Baş edemediğim bir stresim var onu nasıl çözerim bilemiyorum.Yaş kaç sorun ne peki ? Nerde tedavi göreceksiniz içki sigara kullanıyor musunuz saizen büyüme hormonu intralipid serumu da uygulayın içki sigara var ise glutatyon u da uygulayın
Ne güzel bir mesaj bu ben de tüp bebeğe geçen hafta başladım 9 yumurta zarı var. Doktor bana az dedi ama inşallah sizin sonucunuza benzerEvlendiğim de 1.13 dü rahim filmi çektirdim tüplerim çürümüş poliplerim vardı histeroskopi ile tüplerimi ve poliplerimi aldırdım akabinde hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedik birde ne görelim ahm 0.50 olmus vitamin takviyesi yapıldı 9 yumurta toplandı 8 i döllendi donduruldu ertesi ay çift transfer yapıldı tek gebelik oluştu şimdi kızım 3 aylık kucağımda
Vücudunuzda bir yumurta olduğu sürece çocuğunuz olur inşallah.ben bunu kafama yerlestirdim. Belki ilk tedavide belki sonraki tedavide inşallah çocuğum olacak Allah'ın izniyle. Akışa bıraktım kendimi stres yapmamaya çalışıyorumYaşım 32 şuan. Şuan burda almanyada tedavi görmeyi düşünüyorum. Sigarayı 4 ay önce bıraktım. Onunda vücuduma bir faydası olur diye düşünmüştüm. Daha sağlıklı besleniyordum bayadır sigarayı bıraktım bi sürü vitamin alıyordum. Ama değerim daha da düşmüş anlam veremedim. Düşmesi normal ama bu kadar düşmemeliydi. Galiba ilk adım kabullenmek olacak. Baş edemediğim bir stresim var onu nasıl çözerim bilemiyorum.
- 10 Şubat 2023
- 584
- 234
- 23
Doktorunuz kimdi canım aynı sorun bendede varEvlendiğim de 1.13 dü rahim filmi çektirdim tüplerim çürümüş poliplerim vardı histeroskopi ile tüplerimi ve poliplerimi aldırdım akabinde hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedik birde ne görelim ahm 0.50 olmus vitamin takviyesi yapıldı 9 yumurta toplandı 8 i döllendi donduruldu ertesi ay çift transfer yapıldı tek gebelik oluştu şimdi kızım 3 aylık kucağımda
- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 992
- 53
- 36
Acıbadem de Cem fıçıcıoğluDoktorunuz kimdi canım aynı sorun bendede var
- 16 Kasım 2023
- 33
- 4
- 1
- 21
Sakın kendini üzme bende 5 ay önce amh verdim ve 0,96 çıktı yaşım 20 doktor düşük dedi normal yolla gebe kalman zor dedi baya morelim bozulmuştu o süreçte bol bol havuç incir ve en önemlisi stresten uzak durdum ve OMEGA 3 folik asit vitaminlerini kullandım 1 ay önce test verdim amh değerim 1.263 e yükseldi ve doktorum saşırdı ne yaptın dedi normalde değişen bir değer olmadığını söylüyorlar çünkü hayır değişen bı değer bu süreçte mümkün olduğunca havuç yiyin ben günde 3-4 tane yiyordumMerhaba kızlar, yaklaşık bir sene önce Amh değerim ölçülmüştü ve 1.30 çıkmıştı. Bir senelik deneme sonunda çocuk sahibi olmayınca bugün bir tüp bebek merkezine gittik ve kan tahlilleri sonucunda değerim 0.30 a düşmüş. Böyle bir şey yaşayan var mı. Yani mümkün mü bu? Benim bildiğim bu kadar ani düşüşler olmayacağı.
- 16 Kasım 2023
- 33
- 4
- 1
- 21
Buda şimdi ki değerimMerhaba kızlar, yaklaşık bir sene önce Amh değerim ölçülmüştü ve 1.30 çıkmıştı. Bir senelik deneme sonunda çocuk sahibi olmayınca bugün bir tüp bebek merkezine gittik ve kan tahlilleri sonucunda değerim 0.30 a düşmüş. Böyle bir şey yaşayan var mı. Yani mümkün mü bu? Benim bildiğim bu kadar ani düşüşler olmayacağı.
Eklentiler
Teşekkür ederim cevabınız için doktorumu görseniz o kadar kaba bir tavrı vardı ki anlatamam. Burun kıvırarak çok kötü bir değer bu değerler hamile kalmak istemek macera olur filan. Aşırı üzüldüm. Bende başladım balık yağına. İncir yiyordum ama havuçta ekleyeyim.Sakın kendini üzme bende 5 ay önce amh verdim ve 0,96 çıktı yaşım 20 doktor düşük dedi normal yolla gebe kalman zor dedi baya morelim bozulmuştu o süreçte bol bol havuç incir ve en önemlisi stresten uzak durdum ve OMEGA 3 folik asit vitaminlerini kullandım 1 ay önce test verdim amh değerim 1.263 e yükseldi ve doktorum saşırdı ne yaptın dedi normalde değişen bir değer olmadığını söylüyorlar çünkü hayır değişen bı değer bu süreçte mümkün olduğunca havuç yiyin ben günde 3-4 tane yiyordum
- 16 Kasım 2023
- 33
- 4
- 1
- 21
Ay benim doktorum da öyleydi doğal yolla gebe kalman çok zor demişti çok üzülmüştüm doktor seçimi de önemli gerçekten ama cidden değerlerinizi yükseltebilirsiniz havuç bu konuda yardımcı olacaktırTeşekkür ederim cevabınız için doktorumu görseniz o kadar kaba bir tavrı vardı ki anlatamam. Burun kıvırarak çok kötü bir değer bu değerler hamile kalmak istemek macera olur filan. Aşırı üzüldüm. Bende başladım balık yağına. İncir yiyordum ama havuçta ekleyeyim.