How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Düşük amh ve yumurta oluşmaması

Çok haklısın ben de amh değerimi öğrendiğimde kahroldum doktor çok zor dedi.gunlerce ağladım.uzulsek de bu gerçeği degistiremeyip kendimizi üzüyoruz haklı olarak.ama dirayetli ol ben alıştım hayatımız devam ediyor.dilerim emeklerimiz boşa cikmaz
Allah yardımcımız olsun çok zor. Siz tedaviyi bıraktınızmı artık

Teşekkür ederim hepimizin allah yardımcısı olsun.benim yumurta takibi yapılacak her ay eğer yumurta oluşursa havuz yöntemi uygulanacak
Dualarımda sizede yer vericem inşallah tedavi olumlu gider inşallah anneliği sizde tadarsınız. Havuz yöntemiyle gebe kalan bir çok kişinin hikayesini duydum okudum hakkımızda hayırlsı biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın taktiri

15 gun sogan kuru...ardindan 30 gun testere disli aslan pencesi...onun ardinda 21 gun kuru incir ve havuc kuru yapta gor o doktorlarin aslaaa degismez dedikleri deger nasil yukseliyomus...yumurta rezervinde artiyo...yumurta kalitende artiyo...umutsuzluk yokkkk....yolaaa devammmm....en kisa zamanda anne olman dilegimleee...esen kall..

Back