Canım düşük AMH değeri.olan bir çok kadın var testi tekrar et istersen ama 35 yaş kadınlarda sınır yumurta rezervi acısındanda dramatik bir düşüş olabilir..Ailende erken menapoz varsa 50 yaş altı..Ama bu şu demek değil çocuğun olmaz vs..cocugun hem normal yolla hemde tup bebekle olabilir..Bence reklamlara kanıp popüler merkezlere gitme önce bir çevrende araştır.Labaratuvar ve embriyologlari iyi.olan bir merkeze git..Senin yumurta rezervin az ama birde eşinin yaşı ve spermleri nasil bu çok etkiler tedaviyi ,esin genç ve cok sağlıklı spermlere sahipse işin kolay ama dusuk kalitede spermi varsa tedavi daha değişken olabilir Pek çok dinamik var. Tavsiye konusu değişken senin durumunda az yumurtası olan anti mullerian hormonu düşük olan kadınların tüp bebek başarısını ve merkezlerini dikkate al ve bu sekilde doğru merkezi bul.Umarim herşey gönlünce olsun..Kucagin saglikli bir bebisle dolsunMerhaba arkadaşlar 35 yaşındayım 1 yıl 4 aylık evliyim. Yaklaşık 9 aydır eşimle korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı. Geçtiğimiz hafta eşimin memleketi Kayseri de özel bir hastaneye gittik. Doktor ultrasonla baktı. "Bir şey yok ama amh testi yaptıralım yumurtalık rezervin ne durumda bakalım" dedi. Oradaki laboratuvar da bu test yapılmadığı için testi Ankara' ya gönderdiler. Sonuç amh 0,23 çok düşük yumurta rezervi vakit kaybetmeden tüp bebek dedi doktor. Dünya başıma yıkıldı sanki... Test sonucu hatalı olma ihtimali var mıdır? Böyle bir durumla karşılaşan sonra farklı bir sonuç alan var mı? Bu hafta sonu İstanbul' a döndük. Şimdi regliyim. Hastaneden rapor çıkaracağım. İnternetten araştırma yaptım. Bahçeci tüp bebek merkezi ile görüştüm. Büyük ihtimalle oraya gideceğim. Tüp bebekle ilgili maalesef hiç bir bilgim yok. Önerebileceğiniz başka bir hastane veya doktor varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Amin çok teşekkür ederim.Canım düşük AMH değeri.olan bir çok kadın var testi tekrar et istersen ama 35 yaş kadınlarda sınır yumurta rezervi acısındanda dramatik bir düşüş olabilir..Ailende erken menapoz varsa 50 yaş altı..Ama bu şu demek değil çocuğun olmaz vs..cocugun hem normal yolla hemde tup bebekle olabilir..Bence reklamlara kanıp popüler merkezlere gitme önce bir çevrende araştır.Labaratuvar ve embriyologlari iyi.olan bir merkeze git..Senin yumurta rezervin az ama birde eşinin yaşı ve spermleri nasil bu çok etkiler tedaviyi ,esin genç ve cok sağlıklı spermlere sahipse işin kolay ama dusuk kalitede spermi varsa tedavi daha değişken olabilir Pek çok dinamik var. Tavsiye konusu değişken senin durumunda az yumurtası olan anti mullerian hormonu düşük olan kadınların tüp bebek başarısını ve merkezlerini dikkate al ve bu sekilde doğru merkezi bul.Umarim herşey gönlünce olsun..Kucagin saglikli bir bebisle dolsun
Maalesef Kayseri de yaşamıyorum. Eşimin ailesi orada olduğu için yılda 2 defa gidiyoruz. Yine de teşekkür ederim.Mustafa taş Kayseri’de tüp bebek uzmanı instegramda takip ettiğim bir doktor sizde onu bir takip edin isterseniz çok iyi olduğunu düşünüyorum paylaşımlarından
İnstegramda bi göz at yinede.adam 0.3 amh değerle gebe gönderdi Ayrıca hiç belli olmaz bu işler bi bakmışın hamilesin Rabbime zor yok Allah işini rast getirsin yoluna iyi doktorlar çıkarsınMaalesef Kayseri de yaşamıyorum. Eşimin ailesi orada olduğu için yılda 2 defa gidiyoruz. Yine de teşekkür ederim.
Amin çok teşekkür ederim. Hemen araştırıyorum.İnstegramda bi göz at yinede.adam 0.3 amh değerle gebe gönderdi Ayrıca hiç belli olmaz bu işler bi bakmışın hamilesin Rabbime zor yok Allah işini rast getirsin yoluna iyi doktorlar çıkarsın
Selçuk Selçuk çok iyi doktor, Bahçeci’nin labaratuvarını kullanıyor.Amin çok teşekkür ederim. Hemen araştırıyorum.
Ne güzel demişsiniz Rabbime zor yok diye bu sıra o kadar ümitsizliğe düştüm ki 2 aydır yumurtalarım toplanacak büyüklüğe gelmedi bu ay da ben gitmek istemiyorum artık içim öyle bir daralıyor ki canım çıkıcak gibi oluyor. Aslında bu kadar takmıyordum ama bu sıra kayıplar Yaşadım çevremden sürekli hamilelik haberleri geliyor tükendim sankiİnstegramda bi göz at yinede.adam 0.3 amh değerle gebe gönderdi Ayrıca hiç belli olmaz bu işler bi bakmışın hamilesin Rabbime zor yok Allah işini rast getirsin yoluna iyi doktorlar çıkarsın
Her nasip vaktine esir derler Allah büyük bende kayıp yaşadım bilirim o duyguyu Allah büyük zamanı geldiğinde kucağında olsun inşallah umudunu duanı eksik etme bir bakmışın duanı yaşıyorsun hepimize sağlık sıhhatle nasip etsinNe güzel demişsiniz Rabbime zor yok diye bu sıra o kadar ümitsizliğe düştüm ki 2 aydır yumurtalarım toplanacak büyüklüğe gelmedi bu ay da ben gitmek istemiyorum artık içim öyle bir daralıyor ki canım çıkıcak gibi oluyor. Aslında bu kadar takmıyordum ama bu sıra kayıplar Yaşadım çevremden sürekli hamilelik haberleri geliyor tükendim sanki
Merhabalar Kayseri Prof.Dr Gökalp Öner (System hospıtal) pozıtıf tüp bebek sayısı Kayseri standardının üzerinde .Bnde kendısınde tedavı görmekteyımMerhaba arkadaşlar 35 yaşındayım 1 yıl 4 aylık evliyim. Yaklaşık 9 aydır eşimle korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı. Geçtiğimiz hafta eşimin memleketi Kayseri de özel bir hastaneye gittik. Doktor ultrasonla baktı. "Bir şey yok ama amh testi yaptıralım yumurtalık rezervin ne durumda bakalım" dedi. Oradaki laboratuvar da bu test yapılmadığı için testi Ankara' ya gönderdiler. Sonuç amh 0,23 çok düşük yumurta rezervi vakit kaybetmeden tüp bebek dedi doktor. Dünya başıma yıkıldı sanki... Test sonucu hatalı olma ihtimali var mıdır? Böyle bir durumla karşılaşan sonra farklı bir sonuç alan var mı? Bu hafta sonu İstanbul' a döndük. Şimdi regliyim. Hastaneden rapor çıkaracağım. İnternetten araştırma yaptım. Bahçeci tüp bebek merkezi ile görüştüm. Büyük ihtimalle oraya gideceğim. Tüp bebekle ilgili maalesef hiç bir bilgim yok. Önerebileceğiniz başka bir hastane veya doktor varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba Kayseri de eşimin ailesi var. Ben İstanbul da yaşıyorum. Bir ara kayseri de tedaviye başlayalım diye düşündük ama devamlı gidip gelmek sıkıntı olur diye vazgeçtik.Merhabalar Kayseri Prof.Dr Gökalp Öner (System hospıtal) pozıtıf tüp bebek sayısı Kayseri standardının üzerinde .Bnde kendısınde tedavı görmekteyım
Ben de aynı durumdayım. Bakalım bekliyoruz ki öbür regl de iğneyle büyütmeye değer yumurta olacak mıNe güzel demişsiniz Rabbime zor yok diye bu sıra o kadar ümitsizliğe düştüm ki 2 aydır yumurtalarım toplanacak büyüklüğe gelmedi bu ay da ben gitmek istemiyorum artık içim öyle bir daralıyor ki canım çıkıcak gibi oluyor. Aslında bu kadar takmıyordum ama bu sıra kayıplar Yaşadım çevremden sürekli hamilelik haberleri geliyor tükendim sanki
Bende aynı durumda sayılırım 35 yasındayım 5 aydır evliyim hiç korunmuyoruz cocuk dusunuyorum die gittim özel Dr da amh değerme baktılar menopoz yakın biran evvel tüp bebek tedavisine baslamalısımız dedler dünya basıma yıkıldı ve bende hiç bi şekilde tedavi süreci nasıl olur nasıl ilerler bilmiyorum çok tedirginim cok streslıyım çok üzgünümMerhaba arkadaşlar 35 yaşındayım 1 yıl 4 aylık evliyim. Yaklaşık 9 aydır eşimle korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı. Geçtiğimiz hafta eşimin memleketi Kayseri de özel bir hastaneye gittik. Doktor ultrasonla baktı. "Bir şey yok ama amh testi yaptıralım yumurtalık rezervin ne durumda bakalım" dedi. Oradaki laboratuvar da bu test yapılmadığı için testi Ankara' ya gönderdiler. Sonuç amh 0,23 çok düşük yumurta rezervi vakit kaybetmeden tüp bebek dedi doktor. Dünya başıma yıkıldı sanki... Test sonucu hatalı olma ihtimali var mıdır? Böyle bir durumla karşılaşan sonra farklı bir sonuç alan var mı? Bu hafta sonu İstanbul' a döndük. Şimdi regliyim. Hastaneden rapor çıkaracağım. İnternetten araştırma yaptım. Bahçeci tüp bebek merkezi ile görüştüm. Büyük ihtimalle oraya gideceğim. Tüp bebekle ilgili maalesef hiç bir bilgim yok. Önerebileceğiniz başka bir hastane veya doktor varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Amh değeriniz kaç çıktıBende aynı durumda sayılırım 35 yasındayım 5 aydır evliyim hiç korunmuyoruz cocuk dusunuyorum die gittim özel Dr da amh değerme baktılar menopoz yakın biran evvel tüp bebek tedavisine baslamalısımız dedler dünya basıma yıkıldı ve bende hiç bi şekilde tedavi süreci nasıl olur nasıl ilerler bilmiyorum çok tedirginim cok streslıyım çok üzgünüm
0.15 benim annemde erken menopoz var annenden almışsın genlerini dedi sımdı adetimi bekliyorum 3. Günü gidip tedavi baslıcak sanırımAmh değeriniz kaç çıktı
1 aydır da vitaminler kullanıyorum inşlh faydası olur0.15 benim annemde erken menopoz var annenden almışsın genlerini dedi sımdı adetimi bekliyorum 3. Günü gidip tedavi baslıcak sanırım
Benim de 0,2. Bir kez yaptık tüp bebek başarısız oldu. 2. Deneme için bakıcamlar regl başladığında yumurta durumu ne ona göre iğnelere başlıyorlar. Hangi merkeze gidiyo
Trakya ünv tüp bebek merkezine gidicem bi kez aslında acıbademdeki Bülent tıraşı önerdi özel gidtiğim Dr ama burda bi kez denemek istedik süreç nasıl ne olcak bilmiyoruz eşimde bende yol sorun olmasın ilk etapda dedik eşimde sperm testi yaptırdı değerleri iyi çıktı ama bilmiyorum Allah biliyor en doğrusunuBenim de 0,2. Bir kez yaptık tüp bebek başarısız oldu. 2. Deneme için bakıcamlar regl başladığında yumurta durumu ne ona göre iğnelere başlıyorlar. Hangi merkeze gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?