- 26 Eylül 2023
- 2
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi gunesinsevgilisi
Eşim ve ben bebek sahibi olma konusundaki değerlerimizin oldukça düşük olduğunu öğrendik. Benim AMH (Anti-Müllerian Hormon) değerim 1,15 iken eşimin sperm sayısı 10 milyon. Acıbadem ve Medicana hastanelerindeki doktorlar, normal yolla gebe kalmanın düşük bir olasılık olduğunu söylediler. Şimdi Nişantaşı'nda bir doktora danışıyorum. Doktor, klomen adında bir ilaç önerdi ve bu ilacın yumurta çatlatma konusunda etkili olduğunu belirtti.
Bu süreçte kendimi duygusal olarak zorlanmış hissediyorum. İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum ve annelik düşüncesiyle dolu bir kalple yaşıyorum. Geleceği düşündükçe kalbim hızlı atıyor. Endişeli olmak istemiyorum, ancak bu sürecin nasıl ilerleyeceğini düşünmekten kendimi alamıyorum.
Bu duygusal süreci atlatmak için nasıl başa çıkabileceğim hakkında tavsiyeleriniz var mı? Sadece duygularımı anlayacak birilerine ihtiyacım var.
Bu süreçte kendimi duygusal olarak zorlanmış hissediyorum. İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum ve annelik düşüncesiyle dolu bir kalple yaşıyorum. Geleceği düşündükçe kalbim hızlı atıyor. Endişeli olmak istemiyorum, ancak bu sürecin nasıl ilerleyeceğini düşünmekten kendimi alamıyorum.
Bu duygusal süreci atlatmak için nasıl başa çıkabileceğim hakkında tavsiyeleriniz var mı? Sadece duygularımı anlayacak birilerine ihtiyacım var.