- 11 Ocak 2019
- 317
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi Emine sami
-
Devlet hastanelerinde tüp bebek birimlerinde tedavi görebilirsiniz. Yasiniz ve amh degeriniz nedeniyle asilama yapmaksizin dogrudan tüp bebek proseduru uygulanir. 10 15bin gibi rakamlara devlette yapiliyor tüp bebek rapor alabilirseniz.Araştırmadim hangi anlamda dediniz anlamadim cok ozur dilerim
Önce tup bebek merkezi olan bir devlet hastanesinden randevu alin ve reglinizin 2.günü muayene olun. Onlar sizi yönlendirirBilgilendirdiginiz icin cok tesekur ederim rapor nerden aliniyor
Aynn şuan devletimiz her konuda yardımcı oluyor. Hangi şehirdesiniz araştirin bulursunuz elbet bir yerCok tesekkur ederim
Bu arada bebeginizi sag salim kucaginaza almayi nasip etsin bana cok yardimci oldunuz allah razi olsun hepniznidenAnkaradaysanız zubeyde hanımı onerırım aynı yaş aynı amh ılk denemede hamıle kaldım cok sukur, raporla uygun fıyatta oluyor 10000 e yaptırdım eylulde smdı de 15000 olmustr belkı zam geldıyse
Doktor moralimi bozdu bu amh testine gore tup bebek bile olmaz dedi neye ugradigimi sasirdim aglicaktim nerdeyse boyle moralle zaten olmazAnkaradaysanız zubeyde hanımı onerırım aynı yaş aynı amh ılk denemede hamıle kaldım cok sukur, raporla uygun fıyatta oluyor 10000 e yaptırdım eylulde smdı de 15000 olmustr belkı zam geldıyse
yok daha neler doğal yoldan bıle olur sacmalamıs, tüp bebek haylı haylınolur amh degerı degıl yumurta sayısı ve buyumesı önemlıDoktor moralimi bozdu bu amh testine gore tup bebek bile olmaz dedi neye ugradigimi sasirdim aglicaktim nerdeyse boyle moralle zaten olmaz
tesekkrler ennkısa zamanda sız de ınsallhBu arada bebeginizi sag salim kucaginaza almayi nasip etsin bana cok yardimci oldunuz allah razi olsun hepnizniden
Inan psikolojimi alt ust etti agladimyok daha neler doğal yoldan bıle olur sacmalamıs, tüp bebek haylı haylınolur amh degerı degıl yumurta sayısı ve buyumesı önemlı
Amh değeriniz kaçtı acabaDoktor moralimi bozdu bu amh testine gore tup bebek bile olmaz dedi neye ugradigimi sasirdim aglicaktim nerdeyse boyle moralle zaten olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?