• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük amh pgt

Pinkylinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
197
60
98
Kızlar amh düşük olduğunda pgt yapılıyor mu? Bu noktora doktorların yaklaşımı nasıl oluyor?

Canım benim amh düşük üç kez düşğk yaşadım şimdi opu olup pgt yaptıracağım genelde 3 ya da 4 embriyom oluşuyor opu sonucu

Kızlar amh düşük olduğunda pgt yapılıyor mu? Bu noktora doktorların yaklaşımı nasıl oluyor?
Amh ım yasıma göre normal olmasına rağmen 5.güne tek embriyom kaldı ve şükür ki pgtden saglıklı geldi suan o embriyoyla gebeyim. Yani bende tek embriyo yeterli oldu

Amh ım yasıma göre normal olmasına rağmen 5.güne tek embriyom kaldı ve şükür ki pgtden saglıklı geldi suan o embriyoyla gebeyim. Yani bende tek embriyo yeterli oldu
Sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻 allahım inşallah benim de sağlıklı embriyoyla gebeliğim olur bi an önce🙏🏻

Yarın görüşeceğim tüp bebek doktoruyla🥹 daha önce gittiğimde femara kullanmamı önerdi öyle hamile kaldım ama düşük oldu. Kan pıhtılaşması da ortaya çıktı sonra

Back