- 8 Aralık 2011
- 311
- 244
tabi zaten sosyal medyayı kitle ve reklam olarak kullanıyorlar .. olumsuz sonuclananlar paylaşılmıyor ..Bence tamamen reklam
ama normal sartlarla olmayınca mecburen deniycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi zaten sosyal medyayı kitle ve reklam olarak kullanıyorlar .. olumsuz sonuclananlar paylaşılmıyor ..Bence tamamen reklam
hala MEhmet Beyde tüp bebek tedavısıne baslayan bır arkadasa rastlayamadık :)Merhaba üzerinden epey zaman geçmiş Ama erbil bey ile süreç nasıl ilerledi? Ben de bir kaç ay içerisinde başlamayı düşünüyorum tedaviye doktor araştırıyorum. Bilgi verme imkanınız olursa çok sevinirim. Umarim sonuçlarınız harika olmuştur
güzel haberlerini beklıyorum insallah hersey yolunda gider :) ücret bilgisi yazmanda sorun yoksa bızımle paylasır mısın ne kadar odedınız toplam nekadırı buluyorMerhaba ben başladım tereddütlerim vardı ilk günlerde hiç umudum yoktu her ay negatifi görmekten bıkmış olmalıyım sıfır bir ümitle başladım. Ama şimdilik sorunsuz devam ediyor bakalım transfer aşamasından sonra daha detaylı yazarım. Mehmet Bey iyi biri ilgili hareketli. Bi sıkıntı yaşamadık şimdiye dek. Sorunuz varsa sorun cevaplayayım.
tesekkur ederim cevapladıgın için :) banada aynı ucretlerı gectıgımız ucretlerı soylemıslerdı sehır dısında oldugum ıcın henuz gidemedim .. ben sunu merak ediyorum yumurta toplanıyor diyelım 20 tane toplandı 10 tane kullanıldı 10 tane de ıyı kaldı onları atıyorlar mı dondurmak ıstesek ne ısterler acaba650 muayene ücreti altı ay geçerli, 12000 toplam merkeze ödüyorsun ilaçlar da kişiden kişiye değişiyor benim dört beş bin arası gitti. Tabi ilerleyen zamanlarda embriyo dondurma falan işleri çıkarsa onlar da ekstra olacak asuellacım iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.
Ben varım tavsiye etmem. Öyle instagramda gördüğünüz gibi asla değilhala MEhmet Beyde tüp bebek tedavısıne baslayan bır arkadasa rastlayamadık :)
Bizim 1 embriyomuz kalmıştı 1 yıllık 2550 tl aldilartesekkur ederim cevapladıgın için :) banada aynı ucretlerı gectıgımız ucretlerı soylemıslerdı sehır dısında oldugum ıcın henuz gidemedim .. ben sunu merak ediyorum yumurta toplanıyor diyelım 20 tane toplandı 10 tane kullanıldı 10 tane de ıyı kaldı onları atıyorlar mı dondurmak ıstesek ne ısterler acaba
merhaba Elif seni rahatsız eden ne oldu insan gerçekten inanmak istiyor ama instagram da sadece olumlu pozitif gebelikler var ve ne kadarı sağlıklı doğumla neticeleniyor bilmiyoruzBen varım tavsiye etmem. Öyle instagramda gördüğünüz gibi asla değil
Ben şuan transferimin 21. Gunundeyim.. ve sanırım dış gebelik geçiriyorum dr bey muayne edemedi ama öyle dedi.. valla ne diyimki dr hiccc asla konuşmuyor sanki hastalar tüp bebek uzmanı herşeyi biliyor gibi haraketleri var. Odaya girmen ve çıkman 3 saniye fln ya şuan okdr sinirliyimki bu sayfa yetmez anlatmamamerhaba Elif seni rahatsız eden ne oldu insan gerçekten inanmak istiyor ama instagram da sadece olumlu pozitif gebelikler var ve ne kadarı sağlıklı doğumla neticeleniyor bilmiyoruz
Bahçeci demek “REKLAM” demekBen şuan transferimin 21. Gunundeyim.. ve sanırım dış gebelik geçiriyorum dr bey muayne edemedi ama öyle dedi.. valla ne diyimki dr hiccc asla konuşmuyor sanki hastalar tüp bebek uzmanı herşeyi biliyor gibi haraketleri var. Odaya girmen ve çıkman 3 saniye fln ya şuan okdr sinirliyimki bu sayfa yetmez anlatmama
Bahçeci demek “REKLAM” demek
Merhaba biz karar değiştirip Cem Çelik e gittik. İlk kez pozitif gördüm ama kimyasal gebelik oldu malesef.Merhaba. Yazını görünce merak ettim. Mehmet hocaya gittin mi gebelik oldu mu ne durumdasın?
Allah yardımcınız olsun gebelik oluşması bile güzel.Umudunuzu yitirmeyin olacak bu isMerhaba biz karar değiştirip Cem Çelik e gittik. İlk kez pozitif gördüm ama kimyasal gebelik oldu malesef.
İnşallah istediğim en hayırlı zamanda hamile kalırsın.Merhaba biz karar değiştirip Cem Çelik e gittik. İlk kez pozitif gördüm ama kimyasal gebelik oldu malesef.
İnşallah canım hepimiz. Siz tedavide misiniz ?İnşallah istediğim en hayırlı zamanda hamile kalırsın.
Merhaba gebesiniz tup bebekmi nerde yaptırdınızgüzel haberlerini beklıyorum insallah hersey yolunda gider :) ücret bilgisi yazmanda sorun yoksa bızımle paylasır mısın ne kadar odedınız toplam nekadırı buluyor