Düşük acil yardım

Çok üzüldüm doğal düşüktü sanırım sizinki. Eve geldiğimde ben de iki defa büyük doku parçası düşürdüm çok şiddetliydi şuan ağrım kesildi. Eğer düşük gerçekleşmemişse doğurmak istiyorum bu saatten sonra her şey mucize olucak. Teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Valla eger dusmezse bencede dogurun her bebek nasibiyle gelirmis biz olmaso icin cok ugrasiyoruz ne paralar dokuyoruz

Düşük geçirmişsiniz gibi duruyor. Umarım daha sonradan 'çocuk istiyoruz ama olmuyor' diye konu açmazsınız. :KK43: Geçmiş olsun.

Valla eger dusmezse bencede dogurun her bebek nasibiyle gelirmis biz olmaso icin cok ugrasiyoruz ne paralar dokuyoruz

Biliyorum inşallah isteyen herkesin bebeği olur. İmkanım olmadığı için böyle bir şeye başvurmak zorunda kaldım ailevi durum söylediğim gibi evli değilim bir taraftan okuyorum henüz bebek değil aldırmakta sakınca yok diyenlerden değilim. Bu kadar şeye rağmen tutunan bebeğime ben de kıyamıyorum geri dönüşü olmasa da

Düşük geçirmişsiniz gibi duruyor. Umarım daha sonradan 'çocuk istiyoruz ama olmuyor' diye konu açmazsınız. :KK43: Geçmiş olsun.

İnşallah öyle bir durumla karşılaşmam çok zor bir durum. Ama bu durumun ilerde sorun yaratıcağını düşünmedim umarım düşündüğüm gibi se yaşamam

Düşürdüğünüzü düşünüyorum .. Meleğiniz gitmiş.
Allah affetsin.pişmansınız. Şu mübarek Günler'de dua edin :(

Düşürdüğünüzü düşünüyorum .. Meleğiniz gitmiş.
Allah affetsin.pişmansınız. Şu mübarek Günler'de dua edin :KK43:

İlk testi yaptırdığımdaki paniğim ve bir taraftan inanılmaz güzel bir duygu oluşu pişmanlık yaratıyor ama bakamıcağım bir çocuğu dünyaya getirmenin de doğru olduğunu düşünmüyorum ilk hata benim daha dikkatli olmalıydım çok üzgünüm ama şu durumda çaresizim anlayış için teşekkür ederim bu konuda partnerin desteği de önemli maalesef ve ben o desteği göremeyince sağlıklı düşünemedim yarını sabırsızlıkla bekliyorum umarım sonucu herkes için hayırlı olur diye düşünmekten başka şansım yok şuan

Biliyorum inşallah isteyen herkesin bebeği olur. İmkanım olmadığı için böyle bir şeye başvurmak zorunda kaldım ailevi durum söylediğim gibi evli değilim bir taraftan okuyorum henüz bebek değil aldırmakta sakınca yok diyenlerden değilim. Bu kadar şeye rağmen tutunan bebeğime ben de kıyamıyorum geri dönüşü olmasa da
Herseyin hayirlisi keske hap ile korunsaydin hem okuyormussunda eger dusuk olmadiysa bir ihtimal ailen nasil karsilayacak bu durumu biraz ozel oldu ama

Herseyin hayirlisi keske hap ile korunsaydin hem okuyormussunda eger dusuk olmadiysa bir ihtimal ailen nasil karsilayacak bu durumu biraz ozel oldu ama

Aileme nasıl söyliceğimizi bilmiyoruz açıkçası eğer düşük yapmazsam ailemle paylaşmayı hamilelik aşamasında düşünmüyorum bebek için ailemi karşıma almış olucam ama sonra affediceklerini düşünüyorum. Keşke korunsaydım diye ben de diyorum ama işte insan başına geliceğini yetersizliği düşünemiyor bizim sorumsuzluğumuz ama sürekli beraberlik yaşamayınca ihtimal veremedim. Gerçekten zor durumdayım

Aileme nasıl söyliceğimizi bilmiyoruz açıkçası eğer düşük yapmazsam ailemle paylaşmayı hamilelik aşamasında düşünmüyorum bebek için ailemi karşıma almış olucam ama sonra affediceklerini düşünüyorum. Keşke korunsaydım diye ben de diyorum ama işte insan başına geliceğini yetersizliği düşünemiyor bizim sorumsuzluğumuz ama sürekli beraberlik yaşamayınca ihtimal veremedim. Gerçekten zor durumdayım
Herseyin hayirlisi

İlk testi yaptırdığımdaki paniğim ve bir taraftan inanılmaz güzel bir duygu oluşu pişmanlık yaratıyor ama bakamıcağım bir çocuğu dünyaya getirmenin de doğru olduğunu düşünmüyorum ilk hata benim daha dikkatli olmalıydım çok üzgünüm ama şu durumda çaresizim anlayış için teşekkür ederim bu konuda partnerin desteği de önemli maalesef ve ben o desteği göremeyince sağlıklı düşünemedim yarını sabırsızlıkla bekliyorum umarım sonucu herkes için hayırlı olur diye düşünmekten başka şansım yok şuan
Son durum nedir,

Son durum nedir,

Her şey insanlar için herşey sınav umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Çok teşekkürler hepinize. Sabah kontrole gittim ve bebeğimi düşürdüğümü öğrendim iğne va hapa rağmen tutunması gerçekten mucize olurmuş sanırım. İlk bebeği böyle kaybetmek acı umarım evlenip sağlıklı bir bebek sahibi olduğumda telafisi olur.

Çok teşekkürler hepinize. Sabah kontrole gittim ve bebeğimi düşürdüğümü öğrendim iğne va hapa rağmen tutunması gerçekten mucize olurmuş sanırım. İlk bebeği böyle kaybetmek acı umarım evlenip sağlıklı bir bebek sahibi olduğumda telafisi olur.
Gecmis olsun zaten hap ve igneye ragmen tutunsaydi dogdugunda muhtemelen problemli olurdu

Sizi Yargılamak Haddim Değil Ama lütfen bundan sonra daha dikkatlı olun Gözlerim dolu dolu okudum yazılanları Rabbim neyse hayırlısını onu versin hakkınzıda ne diyim o_O

Gecmis olsun zaten hap ve igneye ragmen tutunsaydi dogdugunda muhtemelen problemli olurdu

Olmıcağını doğurabilceğimi söylemişti ma olan oldu işte teşekkürler.

Sizi Yargılamak Haddim Değil Ama lütfen bundan sonra daha dikkatlı olun Gözlerim dolu dolu okudum yazılanları Rabbim neyse hayırlısını onu versin hakkınzıda ne diyim o_O

Gerçekten imkanlar böyle gerektiriyordu bir süre hamile ve bebek görmeye dayanabilceğimi de pek sanmıyorum. Tabii ki çok dikkatli olucam teşekkür ederim

Bende esımle evlenmeden önce bır gebelık gecırdım 5 haftalıkken kurtaj oldum sartlar bır bebek ıcın elverıslı degıldı, henuz evlenmemıstık ve korunuyorduk , nasıl oldu ınanın ben bıle bılmıyorum. Sonra bır sure ıgne kullandım, gerısı gerı cekme ıle korunduk cunku ıgne kılo yaptı bende. Su an evlıyız 1,5 aydır korunmuyoruz ,henuz gebelık durumum yok ama inşallah olur en yakın zamanda..
Sizde üzülmeyin bence en doğrusunu yapmısınız, önünüze bakın, ertesı gun hapı ıle falan degıl de prezervatıfle falan korunun esınız korunsun kısacası ...Cunku tum hap ve ıgneler hormon ıcerdıgı ıcın vucudun dengesını bozuyor..

Bende esımle evlenmeden önce bır gebelık gecırdım 5 haftalıkken kurtaj oldum sartlar bır bebek ıcın elverıslı degıldı, henuz evlenmemıstık ve korunuyorduk , nasıl oldu ınanın ben bıle bılmıyorum. Sonra bır sure ıgne kullandım, gerısı gerı cekme ıle korunduk cunku ıgne kılo yaptı bende. Su an evlıyız 1,5 aydır korunmuyoruz ,henuz gebelık durumum yok ama inşallah olur en yakın zamanda..
Sizde üzülmeyin bence en doğrusunu yapmısınız, önünüze bakın, ertesı gun hapı ıle falan degıl de prezervatıfle falan korunun esınız korunsun kısacası ...Cunku tum hap ve ıgneler hormon ıcerdıgı ıcın vucudun dengesını bozuyor..

İmkanım olsaydı böyle bir şeyi kesinlikle kabul etmezdim ama maalesef mantıklı olan buydu bebek için de. Teşekkür ederim umarım en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur ben inanıyorum :)

Salı günü 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ancak evli değilim ve çocuğa bakabilme ihtimalimiz olmadığını düşündüğümüz için aldırmak istedik. Doktorum daha küçük olduğunu iğne ve hapla düşük yapabilceğimi söyledi. Salı günü iğne oldum bugün hapı vajinal yoldan kullandım ve doktora gittim. Hafif kanamam başladı ancak ultraonla baktığımızda kesenin aynen durduğunu ve düşük ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi kürtaj dışında bir şey yapılamayacağını düşünüyor doktorum. Ancak eve geldiğimde kanamam ve ağrım şiddetlendi doku parçaları geldi sizce düşük başlamış olabilir mi? Yarın kontrole gidicem böyle bir durum yaşayan varsa lütfen yazabilir mi? Kürtaj olmak istemiyorum düşük yapmazsam doğurmak niyetindeydim yardımlarınız çok önemli
Mrblar ben yeni üyeyim :) durumum size benziyor ama ben evliyim, yeni doğum yaptım şimdi ise hamilelik şüphesi yaşıyorum kullandığınız düşük iğnesinin adını öğrenebilirmiyim ben türkiyede kullanılmıyor diye biliyorum

Salı günü 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ancak evli değilim ve çocuğa bakabilme ihtimalimiz olmadığını düşündüğümüz için aldırmak istedik. Doktorum daha küçük olduğunu iğne ve hapla düşük yapabilceğimi söyledi. Salı günü iğne oldum bugün hapı vajinal yoldan kullandım ve doktora gittim. Hafif kanamam başladı ancak ultraonla baktığımızda kesenin aynen durduğunu ve düşük ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi kürtaj dışında bir şey yapılamayacağını düşünüyor doktorum. Ancak eve geldiğimde kanamam ve ağrım şiddetlendi doku parçaları geldi sizce düşük başlamış olabilir mi? Yarın kontrole gidicem böyle bir durum yaşayan varsa lütfen yazabilir mi? Kürtaj olmak istemiyorum düşük yapmazsam doğurmak niyetindeydim

Back