• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük 6 haftalık

pinarakblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
3
5
36
36
Merhaba bilgi amaçlı yazıyorum.
Ben burda çok fikir sahibi oluyorum yaşadığım olayı ilerde belki birine iyi gelir diye yazmak istedim
6 haftalık bebeğimi düşürdüm. Öncelikle kan geldi acile gittik kese gözükmedi ama bhcg değerim 2800 lerde idi. Ertesi gün kanama yoktu tekrar özel e gittik kesenin bozulduğunu 5 gün içinde eğer kendiliğinden düşmezse doktor gitmem gerektiğini söyledi. O gün akşam kahverengi lekele gelmeye başladı. Sabah a karşı adet kanaması gibi kanama oldu gün boyu az az hafif sancılarla devam etti. 3. Gün sabah a karşı yoğun şekilde kanama oldu ve işaret parmağımın yarısı kadar parça düşürdüm sancılı şekilde gün içinde bol su içtim hareket ettim ve acil e de giderek serum yedim acil dönüşü tekrar 2 kez yine parça düşürdüm. Kanama hala devam ediyordu. Bu olay ilk kanama nın 4.günü oldu. Ertesi gün tekrar küçük bir parça düşürdüm. Bugün doktor a gittim ve bhcg 390 da idi. Kanama devam ediyor ağrılı şekilde. Bu olay 2 ayı alır dedi ve 1 hafta sonra tekrar kontrol e çağırdı. Vücut atıyor olsa gerek kürtaj a gerek duymadı. Tekrar size döneceğim.
Bu arada biz be gebeliği beklemiyorduk 3 ay sonra tüp bebek için hazırlamıştı k kendimizi. Çünkü normal gebeliği oluşturamaz twşhimiz vardı. Binlerce şükürler olsun. Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin. Öğrendiğimde 4 haftalık olmuştu.

• Beğen
Reactions: H M
Biz de hep olsun olsun diyoruz akışına bırakmak lazım yani ben kendim için bu mesajı alıyorum. Çok geçmiş olsun size de Allah en guzel zamanda saglikli mutlu bir bebek nasip etsin. 🤗💐

Biz de hep olsun olsun diyoruz akışına bırakmak lazım yani ben kendim için bu mesajı alıyorum. Çok geçmiş olsun size de Allah en guzel zamanda saglikli mutlu bir bebek nasip etsin. 🤗💐
Teşekkürler hayırlısını isteyelim inşaallh hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize inşallah

Öncelikle cok geçmiş olsun bende kimyasal gebelik geçirdim 3 haftalıktı hemenhemen adet gibi düşürdüm bu süreçte ayağını özellikle sıcak tut sabah aç karna sopan suyu kesinlikle iç için temizlensin böyle yaparsan 1 aya kalmaz toparlarsın inşallah .. hepimizin Allah yardımcısı olsun 🤲

Back