düşüğümüz varsa yada bebeğimiz gelmiyorsa üzülmeyelim..çünkü?

evet çok zor bencede.. herşeyin hayırlısını istemek gerek.. bizim bilmediğimiz hayır gördüğümüz şeylerde belkide şer var.. Rabbim biizm için ne hayırlı ise onu versin.. amin.. olmuyor neden olmuyor diye hayıfalnammak lazım.. demekki biizm için hayırlısı buymuş demek gerekk.. sabretmeli..

ama hangi anne baba dunyaya gelmis bebeginin olmesini isterki bizde olsak yasatin diye dayatirdik!!!!

Kesinlikle çok doğru söylemiş Mehay. Dünyaya canlı olarak gelmiş bir bebeği hangi anne baba ölüme terkedebilirki.

Allah vermesin ama ben olsam canımı verirdim yavrumun yaşaması için.Ufacık bir ümit bile benim için dünyalara bedel olur. Ben elimden geleni yaparım, çabalarım ama rabbim nasıl uygun görürse öyle olur.

Yaşaması için biz bu kadar dayatmasaydık, ısrar etmeseydik bebeğimiz bu hallere düşmeyecekti gibi bir mantık ben kabul edemem, kimse kusura bakmasın.

...Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki,
sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.
(Bakara Suresi, 216)

haklısın arkadaşım bazen çok üzülüyor belkide bilmeden isyan ediyoruz ama gerçekten her şerde bir hayır var rabbim cümlemize herşeyin hayırlısını versin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…