Ay ben de Watsons'tan vücut yağı aldım vanilya kokulu ve şaşırtıcı derecede yumuşattı cildimi kuruluk sorununu da çözdü. Fiyatı 5-6tl civarındaydı. Mutlaka deneyin. https://encrypted-tbn1.gstatic.com/...CqbgsWT8pGqT8U6kB_F-cPCiYsZMKmrA-YH3dgvaKT6Zw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aradığınız kremde ilk kriteriniz kalıcı kokuysa, bath & body works ürünlerini tercih edin derim. kıyafete, yatağa geçiyor kremlerin kokusu.. cildi nemlendirmesi de gayet güzel.
zaten daha çok koku üzerine ürünler sattığı için, aklınıza gelen her türlü aromadan krem, vücut losyonu, duş jeli ve spreyi var. misler gibi kokutuyor, tavsiye ederim.
Bebe yağı, duşta vücut kremi,güllü vücut losyonu favorilerimdendir
Ahh body shop urunleri harika kokar dus jelleride kremleri de benim favorim hindistan cevizi ve seftali. Dustan sonra bebek yagi kullanmayi da cok severim pratik cozumTabi ki bodyshop'ın moringa, Mango ya da Atlas mountain Rose serileri. Çok doğal kokuyorlar, cok iyi nemlrndiriyorlar
İşimi bırakıp bodyshop'ta çalışmak istiyorum bazenAhh body shop urunleri harika kokar dus jelleride kremleri de benim favorim hindistan cevizi ve seftali. Dustan sonra bebek yagi kullanmayi da cok severim pratik cozum
Nerede satılıyor acaba ve fiyatı ne kadar?Body Fantasies Vanilla
Vanilyalı vücut losyonu kullanıyorum.
Kokusu mis gibi ve kalıcı.
Nerede satılıyor acaba ve fiyatı ne kadar?
Benim cildim aşırı kuru. Vazelin bile kar etmiyor düşünün yani inşallah bundan memnun kalırım.Gratis'te satılıyor fiyatı 14.90 TL.
Hatta cuma cumartesi %40 indirim vardı.
İndirime girerse tekrar daha da uyguna almanız mümkün.
Benim cildim aşırı kuru. Vazelin bile kar etmiyor düşünün yani inşallah bundan memnun kalırım.