Düşmeyen beta HCG ve polip sorunu

karadenizkizi1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
4.647
3.131
83
42
Canlar selâm çok geçmiş olsun konumla ilgilenen herkese öncelikle çok teşekkür ederim. Ben Üsküdar Zeynep Kamil e gidiuroum şuan doktorum Evrim Bostancı benim de hikâyem şöyle, 19 Aralık'ta zorunlu kürtaj oldum bebeğim kalp atışları durmuştu 8 haftalık gebeyken 6 haftalikta kalmıştı . Kürtaj olalı nerdeyse iki ay olacak ama.benim lekelenmelerim bitmedi. Doktora gittim bu arada. Evrim hoca bende miyom var dedi yada kürtaj dan kalan bir parça. Hastane ye yatış yaptilar bana histereskopi icin en son vizite de Mustafa Eroğlu muayene etti. O da rahim içinde polip var buna bağlı olarak gebelik değeriniz Sifirlanmamis dedi bana histereskopi yapılacaktı ama maalesef beta değerim 59 çıktığı için iptal ettiler bu seviyedeyken yapayiz dediler nedense artık bilemedim. Ben iki aydan fazla ilişki Zaten yaşamıyorum yeni bir bebek olması imkansız. iki gün sonra kan tahlili vericem yine orada ona göre bişey diyecekler. Çok canım sıkkın. Kürtaj oldum hala atlatamadim bu beta değeri nasıl düşer bunun histereskopi ye ne gibi engeli olabilir ki bilen var mı ? Hastane bu işin uzamanlarnin çalıştığı bir yer başka hastaneye gitmenin çok mantıklı olduğunu da düşünmüyorum. Doktorlarım doçent doktor. Ama biri miyom var dedi diğeri polip diyor. Histereskopi şart ne olduğunu net anlamak için. E bu operasyon nuda bu değerlerle yapmıyorlar ne zor işmiş bu arkadaş ya bana akıl fikir verin ne olur canlar

Gönderildi canım. Onda bişey yok temiz denildi
Bu güzel en azından. İyi tarafından bak. Bende kürtaj olalı 1 ay oldu mol gebelik çıktı patolojide de. Öyle bişey mi acaba diye sordum. Bu durumda o beta değeri önünde sonunda düşecek.
Düşmeden yapmıyorlar operasyonu. Gebelik olması ihtimaline karşı operasyondan 1 gün önce ya da operasyon günü bakılıyor hatta beta hcg değerine.
Polip ya da miyom olmasını farkediyor mu histereskopi sırasında temizlenecek her türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…