- 7 Mart 2019
- 2.939
- 1.460
- 32
-
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
gittim zatenDoktora gitmek için ne bekliyorsunuz ?
yarın aynı olmaya devam ederse tekrar götürcem hersey veriyorm yapıyorum ama yemiyo içmiyo sadece emiyo zorla meyve suyuna koydum öyle içirdim calpoluBu kadar hiçbir şey veremiyorsanız hayati ihtiyaçlarını da alamıyor çocuk. Yeniden götürün serumla alsın
38 üstü yazdı ama içiremiyorum calpol u bile zorla içirdimAtesi kac derece?
Bogazi kizariksa antibiyotik yazmadilar mi?
Soguk kompress uyguladiniz mi? Ilik dus?38 üstü yazdı ama içiremiyorum calpol u bile zorla içirdim
Evet yapıyorum arada yüzünü boynunu ensesini el ayaklarını yıkıyorum ıslak bezle de siliyorum yüzünü boynunu falan. Yanakları kırmızı değil el ayak kafa boyun koltuk altları sıcak. 12. Ayda aşı yaptırdım 1 ay olduSoguk kompress uyguladiniz mi? Ilik dus?
Ates vucudunun neresinde? Gogus bolgesi, koltuk alti, bacaklari. Yakin zamanda aşi vuruldu mu?
Yanaklar kirmizi mi?
Istahsizlik kusma ates diyorsunuz.Evet yapıyorum arada yüzünü boynunu ensesini el ayaklarını yıkıyorum ıslak bezle de siliyorum yüzünü boynunu falan. Yanakları kırmızı değil el ayak kafa boyun koltuk altları sıcak. 12. Ayda aşı yaptırdım 1 ay oldu
Şırıngayla ağzına zorla sıkacaksınız başka çaresi yok.38 üstü yazdı ama içiremiyorum calpol u bile zorla içirdim
Yok 3 gün ateş oldu dün 2 gün birer kez kustu geçti şuan ateşi de yok şükür iyi gayetIstahsizlik kusma ates diyorsunuz.
Kusma da devam ediyor mu gunlerdir ? Nasil bir kusma siddetli puskurterek mi, araliksiz art arda mi?
Cok gecmis olsunYok 3 gün ateş oldu dün 2 gün birer kez kustu geçti şuan ateşi de yok şükür iyi gayet
TeşekkürlerCok gecmis olsun
Götürdüm zaten doktoraSiringayla agzina sikin ilaci. Dis kesinlikle boyle belirti yapmaz lutfen dise baglamayin.
Gitmişsiniz ama yeterli gelmemiş . Mesela çocuk doktoruna mı gittiniz acile mi ? Bu bile maalesef etkili çocuk birşey yemiyor içmiyor serum almalı geç kalıyorsunuz boşuna yıpranıyorgittim zaten