Düşlerimin Prensi (Princess Hours)

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
Kore’den romantik komedi rüzgârı…

Uzak doğunun görkemli saraylarından çağdaş zamanlara taşınan romantik bir komedi… “Düşlerimin Prensi…” Kore’nin son kraliyet ailesinin 21. yüzyılda da hakimiyetini sürdürdüğü hayalinden yola çıkarak hazırlanan 24 bölümlük sürükleyici bir dizi… Kore veliaht prensi Yi Shin (Joo Ji Hoon) ile eşi Shin Chae-Kyeong’un (Yoon Eun Hye) hikâyesinin anlatıldığı dizi, aşk, ihanet ve saray entrikaları üçgeninde, romantizmle komediyi çarpıcı bir şekilde harmanlıyor.

Dizi, 1911’deki Japon işgaline kadar Kore’yi yöneten ve bu kuşatmadan sonra bir daha kendini toparlayamayan Kore’nin son kraliyet ailesi model alınarak hazırlanmış. Kore televizyonu (MBC) yapımı dizi, pek çok ülkede televizyon seyircisiyle buluşmuş ve birçok ödülün de adresi olmuş.

28 Temmuz’dan itibaren hafta içi her gün,TRT 1 izleyicileriyle buluşmaya başlayacak olan dizinin senaryosunu In Eun-A yazdı, yönetmenliğini ise Hwang In-Roi yaptı. Aşklar, ihanetler, entrikalar, skandallar ve sansasyonlarla harmanlanan bu romantik komedinin diğer rollerinde, Sung Ji Hyo, Kim Jeong Hoon, Lee Yoon Ji, Jeon Ji Ae, Dan Ji, Kang Nam Gil, Im Ye Jin, Kim Suk, Kim Sang-Joong, Kim Hye-Ja, Song Seung-Hwan, Shim Hye-Jin, Yoon Yoo-Seon, Choi Bool-Am, Nah Eun-Kyeong, Kwon Yeon-Woo yer alıyor. "

---------------------

Arkdaşlar dün 1.bölümü yayınlandı inanılmaz guzel eğlenceli komik bir dizi :smiley-cool:zaten kore dizilerini izleyenler az cok bu dizinin de ne kadar kaliteli ve guzel oldugu tahmin edebilir.

muhakkak izleyin pişman olmayacaksınız :) yayın saati 17:10

ama siz 17:00 de acmıs olun tv yi TRTnin işi belli olmuyor sırnaşık şey

güzelim emeğine sağlık bende izliyorum bu diziyi gerçekten çok hoş ama ilk 4 bölümü kaçırdım nereden izleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

canım bu siteden indirebilirsin online izleme olanagı da şimdilik yok malesef
xxxxxxxxxxxxxxxxx

gercekten cok komik bi dizi ya:)ozellikle bugun ki bolum superdi gulmekten kırıldım adeta sırnaşık şey:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
bayılıyorum bu diziyaa sihin çehen sevmeye başaldı bilee bayılarak izliyorum çokta komikk üldüm gülecem diyee hihoyyyt

çok süper bir dizi devamının olmasını gerçekten isterdimm ama sadece 24 bölüm çok masum oynuyorlar birbirlerine sarılmaları çok hoş. bugün kü bölümde prense sinir oldum geröi neyse:)

kore yapımları gercekten cok kalite oluyor arkadaslar bu dizi bittikten sonra TRT1 yeni bir kore dizisi daha yayınlayacakmıs o yuzden TRT yi takip edin mutlaka..

bugun olimpiyatlar yuzunden yayınlanmadı (( pazartesiye kadar nasıl sabredicem bilemiyorum gercekten bagımlılık yaptı bu dizi bende

arkadaşlar çekik gözlüler oldum olası hoşuma gitmiştir bu dizi sayesinde daha da gitti ve facebook dan 2 kişiyi ekledim ve beni de ekleyen çin ve japonlular oldu ama ingilizcem biraz yetersiz olduğu için pek anlaşamıyorum bildiğiniz türkçe -ingilizce çeviri programı var mı varsa lütfen söylermisiniz ?

bende ızlıyorum bu dızıyı oyle kanal degıstırırken buldum sımdı de hergun beklıyorum yayın saatını ...

bende izliyorumm japon dizileri çok hoş oluyorr hele birde saraydaki mücevherr diye bir dizi vardıı harikaydıı çok severek merak ederk izledimm izleyen var mıı oda trt 1deydii

bence shin in kasıntı olmasının sebebi çok yalnız hissetmesi tabi diğer prens de tatlı ama shin yani joo ji hoon u da inceleyince baya tatlı olduğunu anlıyorsun:)

yaaaa bende böleeee sanki kendim aşıkmışım gibi hissedyiorum izleyince...
böyle sarılıyorlar yaaa Allahım içimin yağları eriyor... çok masum gözüküyorlar yaaa ama böle sürekli bir ördek dudak profili içindeleerrr.. resim eklemek yasak mı bilmiyorumm ama değilse ekleyebilirimm

çok güzel bi dizi çok şirin şu koreliler Şeniz ilk bölümden beri izliyorum.. zaten çok kısaymış :çok üzgünüm:

TRT'yide Kore dizileri iyi sardı valla:jeyyar: Bende Saraydaki Mücevherin tutkunuydum..halada fanlarından biriyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…