Düşen Göbek Bağini Ne Yaptiniz?kizlar

E

EU1

Ziyaretçi
K.validem Kuranin Içine Koy Kurusun Sonra Göm Dedi.siz Ne Diyosunuzzzzzzzz

Merhaba;
benim pek ilgi alanım değil ama ablamdan örnek vermek isterim. Ablamın bebeğininkini hala saklıyorlar. İkinci bebeği de yaparsa aynı yere gömeceklermiş, kardeşler birbirinden hiç ayrılmasın diye yapılırmış...

Bu arada bebeğin hayırlı olsun, ikinize de sağlıklı günler dilerim...

Sevgilerimle...

evet bende sakladıklarını duydum ama amaç nedir bilmiyorum

canım yınede sen bılırsın ama bence kur'an-ı kerım ın içine o tarz seyler konulmaz.bunlar tamamen hurafe.eger istersen bır yere gomebılırsın.

Her iki bebeğiminkinide çöpe attım. Hatta yıllar sonra kendi göbek bağımı bulmuştum annemde onuda attım. Çok kızmıştı :)

merhabalar. Bana göbek bağını nereye gömersen çocuk geleceğinde o meslek sahibi olur dediler.mesela okula gömersen öğretmen olur gibi... benimki hala evde. Bende inanmam aslında böyle şeylere ama yinede kızımın göbek bağını konservatuara gömmeyi düşünüyorum.:smiley-cool:

benim bildigim kadariyla cocugunun neye meyilli olmasini istiyorsan oraya gömüyormusun
ben cocugumun temiz bir müslüman olmasi icin caminin havlusuna gömdürmüstüm benim annemda benim göbegimi islentilerin arasina koymus yani niyete bagliymis öyle demislerdi

merhabalar. Bana göbek bağını nereye gömersen çocuk geleceğinde o meslek sahibi olur dediler.mesela okula gömersen öğretmen olur gibi... benimki hala evde. Bende inanmam aslında böyle şeylere ama yinede kızımın göbek bağını konservatuara gömmeyi düşünüyorum.:smiley-cool:

seninki hala evdeyse evde kalcak desenesırnaşık şeybence git hemen göm ne olur ne olmaz batılda olsa yapmaktan zarar gelmez

Canim Ben 18-19 Yaşina Gelene Kadar Göbek Bağim Evdeymiş. Entersan şekilde Eve çok Bağli Bi çocuktum. O Kadar Ki Okudan Geldiğimde Annem Evde Diilse Komşuya Emanet Edilmiş Olmama Rağmen Gitmez Kapinin önünde Ders Yaparak Annemi Beklerdim. Sonra Ben Işte 18-19 Yaşimdayken, Babam Vitrinde Bi Kasenin Içinde Benim Göbek Bağimi Bulmuş, Köy Sakizi Sanmiş Tam Ağzina Atrken Annem Görüp Uyarmiş Babami, Babamda Sinirlenip Sövüp Sayip Balkondan Sokağa Firlativerdiiii! Ya Inanilmaz Bişe, O Gün Bugündür Sokaktayim Arkadaşlar, çine Kadar Gezdim, Kocami Biile Filistinde Buldum. Bi Acayip Bişe Oladum! Dikkatli Olun! çok Doğru Göbek Bağiyla Ilgili Söylenenler. Bence En Iyisi Evde Tutmak . Evine Bağli Bi Evlat Olur

Canim Ben 18-19 Yaşina Gelene Kadar Göbek Bağim Evdeymiş. Entersan şekilde Eve çok Bağli Bi çocuktum. O Kadar Ki Okudan Geldiğimde Annem Evde Diilse Komşuya Emanet Edilmiş Olmama Rağmen Gitmez Kapinin önünde Ders Yaparak Annemi Beklerdim. Sonra Ben Işte 18-19 Yaşimdayken, Babam Vitrinde Bi Kasenin Içinde Benim Göbek Bağimi Bulmuş, Köy Sakizi Sanmiş Tam Ağzina Atrken Annem Görüp Uyarmiş Babami, Babamda Sinirlenip Sövüp Sayip Balkondan Sokağa Firlativerdiiii! Ya Inanilmaz Bişe, O Gün Bugündür Sokaktayim Arkadaşlar, çine Kadar Gezdim, Kocami Biile Filistinde Buldum. Bi Acayip Bişe Oladum! Dikkatli Olun! çok Doğru Göbek Bağiyla Ilgili Söylenenler. Bence En Iyisi Evde Tutmak . Evine Bağli Bi Evlat Olur

çok enteresan gerçekten ben yazdıklarından sonra evde tutmayı düşünüyorum

Ben Yildiz Teknik üninin Bahçesine Gömmeyi Düşünüyorum Ay Kafam Karişti Ne Yapsam Kiiiiii şu An Babasinin Ceketine Koydum Amaaaaa

valla benim 12 tane yiğenim var anneleri hepsini okul bahçesine gömmüşlerdi okuyup büyük adam olsunlar diye yarısı akıllı yarısı tembel oldu yanlız:)))bizim çocuklara ters tepti herhalde...ablamda oğlununkini çantasında taşır halen yiğenimi bi gör 9 yaşında ama annesinin dibinden bi saniye bile ayrılmaz..

O Kadar Da Bağimli Olsun Istemem Aslinda.tabiki Anne Baği Olacak Ama Ilerde Büyüdüğünde Kendi Ayaklari üstünde Dursun Isterimmmmm

Daha düşmedi ama düşmek üzere bizimki de. Ben napsam acaba. Kafamı karıştırdınız valla. :)))

egemencim kuran ı kerim in içine koyma cami ye gömersen hayırlı imanlı olsun ibadeterinden ayrılmasın diye gömerler eger okula gömerlerse okusun adam olsun diye yaparlar gerçek midir bilemem ama elbet dogruluk payı vardır ama kuran ı kerimin içine bu tarz şeyle rkonmaz hiç bşey konmaz sadece beyaz yazısız kagıt konabilir Şeniz

ben kızımın göbeğini hacca giden ev sahibime verdim oraya gömdü şimdide oğlum var 8.5 aylık seneye umreye gitmeyi düşünüyolar gene vericem nasipse

yeğeniminkinide camiye gömdüler ibadetlerinden ayrılmasın bağlı olsun diye

Benim göbek bagimi mutfaga koymuslar sonra attilar herhalde napicak orda hep demi, o yüzdenmi bilmem ters tepti bende mutfagi hic sevmem :kahve:

X