E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
K.validem Kuranin Içine Koy Kurusun Sonra Göm Dedi.siz Ne Diyosunuzzzzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar. Bana göbek bağını nereye gömersen çocuk geleceğinde o meslek sahibi olur dediler.mesela okula gömersen öğretmen olur gibi... benimki hala evde. Bende inanmam aslında böyle şeylere ama yinede kızımın göbek bağını konservatuara gömmeyi düşünüyorum.:smiley-cool:
Canim Ben 18-19 Yaşina Gelene Kadar Göbek Bağim Evdeymiş. Entersan şekilde Eve çok Bağli Bi çocuktum. O Kadar Ki Okudan Geldiğimde Annem Evde Diilse Komşuya Emanet Edilmiş Olmama Rağmen Gitmez Kapinin önünde Ders Yaparak Annemi Beklerdim. Sonra Ben Işte 18-19 Yaşimdayken, Babam Vitrinde Bi Kasenin Içinde Benim Göbek Bağimi Bulmuş, Köy Sakizi Sanmiş Tam Ağzina Atrken Annem Görüp Uyarmiş Babami, Babamda Sinirlenip Sövüp Sayip Balkondan Sokağa Firlativerdiiii! Ya Inanilmaz Bişe, O Gün Bugündür Sokaktayim Arkadaşlar, çine Kadar Gezdim, Kocami Biile Filistinde Buldum. Bi Acayip Bişe Oladum! Dikkatli Olun! çok Doğru Göbek Bağiyla Ilgili Söylenenler. Bence En Iyisi Evde Tutmak . Evine Bağli Bi Evlat Olur