umutlarım tükenmek üzere:18: benim kireçler galiba duşakabinle bütünleşmiş galiba aktif köpük aldım,uyguladım,gene olmadı.acaba her gün aktif köpükle silsem geçirebilir miyim? ne inatçı çıktılar yahu! sonunda kırıcam kabini :27;
umutlarım tükenmek üzere:18: benim kireçler galiba duşakabinle bütünleşmiş galiba aktif köpük aldım,uyguladım,gene olmadı.acaba her gün aktif köpükle silsem geçirebilir miyim? ne inatçı çıktılar yahu! sonunda kırıcam kabini :27;
bende ersağ banyo wc den memnunum sulandırılıp kullanılan ürün ama yoğun kir ve lekelerde ve ilk kullanımda özellikle sulandırmadan sıkabilirsin.. beklet ve ov..birde ovduğun sünger yada bez yeni olacak eski süngerdeki kimyasallarla bu etkileşime giriyormuş.. fayda etmezmiş..ilk kullanımda hemen yokolmaz ama birkaç kullanımda farkı göreceksiniz demişlerdi öyle oldu bende...özellikle musluklar parlıyor:)
Bende aynı durumdayım.. Önerildimi bilmiyorum ama domestos sıfır kireç aldım.. Kireç lekeleri biraz hafifledi ama geçmedi.. Düzenli kullanırsam belki geçer diye umudum var..
merhabalar.Duş kabin camındaki kirec lekeleri için evimde "Cillit bang banyo için "olanı kullanıyorum. Banyonun cam dahil her yerine sıkıyorum. Bir 10 dakika bekletip bir fırça yada sünger yardımı ile her yeri sürtüyorum.sürterken tel vs kullanmayın özellikle cama. Çizer atar,çizilen yerler daha çok kireç kaplar.Cillit bang sıkıp öylece bırakmayın ,10 dakika yeter.Annem kabinin krom kaplı yerlerine sıkıp,akşama kadar unutmuş,oraların parlaklığı bozulmuştu.
Cİllit bang çok kireç olunca kullanın;haftada 10 günde bir .Ben aradaki zamanlarda Amwayın L.O.C adlı ürününü (bir sprey başlıklı plastik şişeye bolca sulanırıp) duş kabine sıkıyorum,yine bir fırça yardımı ile sürtüyorum.bol su döküp yıkayıp ,küçük bir çekçek deriz biz,onunla tüm suyunu çekerim aşağıya.o zaman gayet temiz oluyor.
cevaplarınız için çok teşekkür ederim,burada yazanların hepsini denedim.sanırım benimkiler çözümsüz sadece sıfır kireci denemedim.hatta geçen hafta porçöz döktüm o bile işe yaramadı.sanırım benden önce oturanlar aşındırmış,lekeler sabitleşmiş. ben böyle bi kireç görmedim ya hu
Ben her banyo yaptiktan snra elimdeki life en ufagindan haci sakir sabunu koyuyorum( poset gibi liflerden). Kopurdukce kopuruyor. Oysaki kopukleyip sabunu bi kenara koysam bi zaman snra o krec kopugu yok ediyo, lifim kopuksuz kaliyor. Lifi camlara bol bol suruyorum her koseye bucaga sabunuda icinde birakrak tabi. Snra sicak suyla yikiyorum gercekten farki goruyorum. Ardindan cekicekle artiklari siliyorum. Eger usenmezsem elime bi havlu aliyorum. Her cekicekle sildigimde havluyla kuruluyorum elimdeki cekicegi.