- 9 Mayıs 2019
- 628
- 353
- 31
-
- Konu Sahibi yosunyesilii222
Tesekkür ederim canım deneyeceğim.Cnm cif ve bulaşık telle citla gidiyor
Cnm geçer buraya yazıyorumTesekkür ederim canım deneyeceğim.
Hadi ya kolaya benziyor deneyeceğim teşekkürler.Bir poşete cif dökün ve deneyin nasıl çıktığını☺ Çok biliyoruz biz sayfası var instagramda. Ordan görüp uyguladım. Harika bir şey.
Teşekkürler yorum için ama sanırım duşakabini fazla ihmal ettim çok zorla çıkıyor kirler ya ufacıkta olsa iz kalıyor çok sinir bozucuBimdeki kireç sökücüyü sıkıyorum köpürtüp siliyorum ardından da cam beziyle siliyorumdeneyebilirsin
CiziyoooooTesekkür ederim canım deneyeceğim.
Ama çiziyor bulaşık teliCnm cif ve bulaşık telle citla gidiyor
Nasıl ya deniyorum ama sanırım hata bende 1 hafta sildiysem 2 hafta silmedim ve şimdi bazı su lekeleri asla çıkmıyor sildim poşet ve cifle bazı yerler harika oldu ama hala o beyaz beyaz iz iz damlacıklar duruyorcif poşet demeye gelmiştim, denmiş. cbb candır
Bende onu demeye gelmiştimcif poşet demeye gelmiştim, denmiş. cbb candır
Bende bir ara öyle yapıyordum ki köpürte köpürte ama bazı yerler inatla çıkmıyor benimde cam duşakabin elimde ne var cif köpük vs döktüm silip bekledim bazı yerler inatla çıkmıyorKesinlikle süngerin yeşil tarafı çizmiyo da dandik sünger olacak ama daha yumuşak bir iki kez kullanıp atacan. Benim duşakabin tamamen şeffaf. Kireç sökücü sıkıyorum süngerin yeşil tarafıyla köpürte köpürte yıkarım misss.
Eki Görüntüle 2648959
O zaman porçöz tarzı bir şey oraya. Sık sık yaparsın bir daha olmaz.Bende bir ara öyle yapıyordum ki köpürte köpürte ama bazı yerler inatla çıkmıyor benimde cam duşakabin elimde ne var cif köpük vs döktüm silip bekledim bazı yerler inatla çıkmıyor
Evde var bir deneyeyim kesinlikle öyle artık haftada 1 yaparım böyle saatlerce uğraşmaktansa. TeşekkürlerO zaman porçöz tarzı bir şey oraya. Sık sık yaparsın bir daha olmaz.
Rica ederim. Tam ovmasan bile asla bir haftayı geciktirmemelisin.Evde var bir deneyeyim kesinlikle öyle artık haftada 1 yaparım böyle saatlerce uğraşmaktansa. Teşekkürler
Yok artık geciktirmem suan anam ağlıyo :))Rica ederim. Tam ovmasan bile asla bir haftayı geciktirmemelisin.
Merhaba valla Allah razı olsun porçözün böyle hızlı çıkarcağını bilsem önceden hallederdim eskiye göre tertemiz oldu çok teşekkür ederimO zaman porçöz tarzı bir şey oraya. Sık sık yaparsın bir daha olmaz.