Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ben sonunda çözümü buldum ve çok memnun kaldım limonu 2 ye kesip camı ovalıyorsun limonun suyunun akması şart daireler çizerek ovuştur komple durula dah sonra parlaklıgı için camsil şişesine sirkeyi doldur ve cama sık tekrar ovuştur enson tezgah çekpasıyla çek kuru bir bezle dahada güzeli fiber bezle kurut sonuç görülmeye deger denemelisiniz.Çözüm yolunu bilenlerden yardim istiyorum. Benim dusakabinim de ayni şekilde..... Hadi kozlar fikirlerinizi hazin....
merak ettim gerçekten denemek isterim ne diye satılıyor bu fısfıslı olan mı??Vileda Magical ı şiddetle tavsiye ederim.
Her duşu kullandığımda bu sefer leke kalacak diye çıkıyorum, 1 saat sonra geldiğimde pırıl pırıl camlar.
Suyu yüzeyinden kaydırma özelliği olduğu için en az 7-8 kullanım sonrasında bile temizlik gerektirmiyor.
Eğer içime sinmiyorsa, duştayken bu ürünü elime alıp sıkıyorum cama, üzerine beziyle yedirip, hop suyunu tutuyorum yine tertemiz.
Evet, fısfıslı bir temizleyici.merak ettim gerçekten denemek isterim ne diye satılıyor bu fısfıslı olan mı??
Ben carrefour, migros gibi büyük marketlerden alıyorummerak ettim gerçekten denemek isterim ne diye satılıyor bu fısfıslı olan mı??