• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duşakabin Alırken DikkaT EdiLmesi GereKenLer

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gunessizkedi

Ziyaretçi
Merhaba, duş kabini + duş teknesi alırken nelere dikkat etmeliyiz ? Mesela 80*80 dar mı olur? Ya da ortadan iki kapılı olanların temizlenmesi zor mu, yandan tek sürgülü kapılı mı almak daha iyi olur ? Şuna dikkat edin, şöylesini alın, böylesini almayın diyeceginiz bir konu var mı ? Tecrübelerinizi, memnuniyetlerinizi ya da memnuniyetsizliklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

slm canım .. bende Haziranda evlenicem inşallah evimizin banyosunu yeniden yaptırıyoruz buaralar bizimde aynı sıkıntı var duş teknesi + duşa kabin
Ev kiralık olduğu için çok pahalı bişey yaptırmayı düşünmüyoruz duşakabinler tek taraftan açılmalı sürgülü olanlar bence daha kullanışlı fiyatları da 200-300 civarı buralarda

duşakabinlerin kare ,dikdörtgen mi yoksa dilim şekilnde olması ....bunlardan hangisi daha kullanışlı olur. fikirlerinize ihtiyacım var

kıslar bizde yeni yaptırdıkk eni 1 metre boyu 2 metreee baya rahat :)en az 1 metreye 1 metre olmalı bence..80-80 olanlar çok küçükkk vala kımıldamak zor bide okdr dar alanda nefesim daralır benim:)ha bide küvet yaptırmadık direk duşakabin yaptırdıkk küvet çok gereksiz kulanan varsa yaptırsın ama ben küvette hayatta oturmam:)sadece duşakabin hem kolay temizleniyorrrrr hemdeee kayıp düşme derdin olmuyor:)380 tlye yaptırdık gecen ay :)

kızlarrr çok ucuza kaçmayın derimmm çin malı olmamasına dikkat edin benceee

Kızlar bizde koçtaştan almıştık bizim ki dilim şeklinde olanlardan. Fiyatı 1.450 civarı. ıçinde sırt masajı, ayak masajı, radyo, telefon bağlantısı, ışıklandırmalar vs herşey var. Sitesinde bulursam ekleyeceğim, daha sonrada kendi evimde çekip koyarım resmini. Bizim ki 1'e 1 ve gayet rahat çok kullanışlı.

Bizim ki bu arkadaşlar.

2046.jpg

Eğer kendi evinizse bir kere yaptırın tam yaptırın herşeyi. Sonuçta bunlar evladiyelik cinsten. Kalitesizler iki gün sonra kırılıp dökülüyor. Bu arada temizliğide çok kolay camların alt kısmında mandallar var onları içe doğru bastırıp çıkarıp temizleyebiliosunuz.

Bizim ki bu arkadaşlar.

2046.jpg

Eğer kendi evinizse bir kere yaptırın tam yaptırın herşeyi. Sonuçta bunlar evladiyelik cinsten. Kalitesizler iki gün sonra kırılıp dökülüyor. Bu arada temizliğide çok kolay camların alt kısmında mandallar var onları içe doğru bastırıp çıkarıp temizleyebiliosunuz.

GÜLE GÜLE KULLAN CNMMM ÇOK GÜSELMİŞŞŞ :kedi:

kıslar bizde yeni yaptırdıkk eni 1 metre boyu 2 metreee baya rahat :)en az 1 metreye 1 metre olmalı bence..80-80 olanlar çok küçükkk vala kımıldamak zor bide okdr dar alanda nefesim daralır benim:)ha bide küvet yaptırmadık direk duşakabin yaptırdıkk küvet çok gereksiz kulanan varsa yaptırsın ama ben küvette hayatta oturmam:)sadece duşakabin hem kolay temizleniyorrrrr hemdeee kayıp düşme derdin olmuyor:)380 tlye yaptırdık gecen ay :)

canım resim vasa koyabilir misin ?benimde kapalı alan fobim var.

Merhaba, duş kabini + duş teknesi alırken nelere dikkat etmeliyiz ? Mesela 80*80 dar mı olur? Ya da ortadan iki kapılı olanların temizlenmesi zor mu, yandan tek sürgülü kapılı mı almak daha iyi olur ? Şuna dikkat edin, şöylesini alın, böylesini almayın diyeceginiz bir konu var mı ? Tecrübelerinizi, memnuniyetlerinizi ya da memnuniyetsizliklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

merhabalar canım ,biraz geç gördüm mesajını ama,bu soruya duşakabin üreticisi olarak ,kendi imlatımız ona göre cevaplıyacağım...

yeriniz müsaitse ,yani banyonuz genişse köşe istiyorsanız 100 x 100 H:180 lik kabin işşinizi rahat görürü,teknelerin içi tırtıklı ve akrilik olsun ,teknelerin içi düz olursa banyo yaparken ayağınız kayabilir,

belki banyonuzun şekli iki duvar arasına müsaittir ,en iyisi işi bilen birinden fikir almak ,duşakabinde banyonun şekli ,büyüklüğü ve küçüklüğü çok önemlidir.

pleksi camlı ,4 mmm camlı ve 6 mm camlı olarak kalın ve ince profil olarak çeşitleri mevcuttur.Camlı kabinler temperlidir ,i.

biz izmirde üreticiyiz ,showroomuz gıda çarşısında ,izmirde düşünen arkadaşlar varsa ,yardımcı olabilirim .

ayrıc izmir dışındada iserseniz uygun fiyatla gönderebiliriz,kargoyla ,montajının bulunduğunuz yerlerde yaptırabilirsiniz.

aklıma gelenler şimdilik bu kadar ,sorunuz varsa yardımcı olabilirim.....

biz de duşakabin yaptırcağız ama kararsız kaldık

koçtaş tan alacağız

birinci seçenek 90* 90 sade buz camlı duş yatağı olan basit bir sistem 300- 400 tl arsı fiyatı

2. seçenek siyah renkli 90*90 şık, tüm fonksiyonları içeren sırt masajı ayak masajı telefon radyo olan sistem. fiyatı 800-1000 Tl arasında dğişiyor.

ev kendimizin olduğu için 2. seçenek daha ağır basıyor ama bu kez de renk siyah olduğu için temiziliğ zor olur diye düşünüyorum,burnın suları kireçli olduğundan leke bırakır kötü görünür diye korkuyorum. ve kireçli olduğundan gözenekleri kireç tutatsa diye korkıyorum, dün yanın parasını veriyoruz sonuçta:37:

bana fikir vereir misinzi??

Kızlar bizde koçtaştan almıştık bizim ki dilim şeklinde olanlardan. Fiyatı 1.450 civarı. ıçinde sırt masajı, ayak masajı, radyo, telefon bağlantısı, ışıklandırmalar vs herşey var. Sitesinde bulursam ekleyeceğim, daha sonrada kendi evimde çekip koyarım resmini. Bizim ki 1'e 1 ve gayet rahat çok kullanışlı.

aldığınız duşakabin çok güzel. bizde istedik fakat on lar standartmış. bizim banyomuz küçük olduğundan alamadık. güle güle kullanın. biz de duşakabin yaptırdık. bizimki ekolduş. camlı yaptırdım.80*110 cm. dikdörtgen bizimki. resimde görülen çiçekli modelden yaptırdık

EKOLDUŞ Duş ve Küvet Kabinleri

Son düzenleme:
Back
X