• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo Dekorasyonu Duşa kabin temizliği

aeligul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
16
0
36
İstanbul
Yeni duşa kabin yaptırdım içini iki defa defa krem cif ile temizledim . Arkadaşlarım zemini cif,in çizebileceğini söylediler nasıl çizmeden ve sağlıklı olarak temizleyebilirim yazarsanız memnun olurum teşekkürler:46:

ben bu konuda size cill it bang tarzı bir sıvı temizleyici (hattat direk ciill it bang) ve süngerin sarı tarafını tavsiye ediyorum. yeşil tarafı çizer. cif de kesinlikle çizer, yıpratır. ben banyo lavabo temizliğimi hep cill it bang in turuncu kapaklısı -ki köpük halinde oluyor, sıvı da değil, çok güzel alıyor bütün kirleri- ve bir scotch bright süngerin kesinlikle yeşill değil sarı tarafıyla azıcık ovuyorum pırıl pırıl parlıyor. sularımız baya kireçli. ama tüm kireç izleri gidiyor. çeşme başlıklarını, duş başlığını, metal yüzeyleri bile öyle ovuyorum. 4 yıldır evimde kullanıyorum ve hiç banyomda lavabolarımda eskime çizilme veya matlaşma olmadı. hepsi pırıl pırıl.

Aşındırıcı özelliği olan ürünler kullanmayın.Domestos,aspirin gibi ürünler kullanın aşındırıcı kullanıldıkça yüzeyi aşınır aşınan yerlerde zamanla kararır.Güzel günlerde kullanın:nazar:

Aşındırıcı özelliği olan ürünler kullanmayın.Domestos,aspirin gibi ürünler kullanın aşındırıcı kullanıldıkça yüzeyi aşınır aşınan yerlerde zamanla kararır.Güzel günlerde kullanın:nazar:

Verdiğiniz fikir işe yaradı teşekkür ederim . Duşa kabinin zemini gerçekten temiz oldu , fakat dış cevresi cam nekadar silsem kireç izi çıkmıyor kireci nasıl yok edebilirim ( cam sil , kireç çözücü püskürtmeliyle denedim olmadı)cevaplarsanız çok memnun olurum teşekkürler .

kireç içinde sirke birebir.boş şişeye doldurup tabi kapağı püskürtmeli olucak öle kullanabilirsiniz.kkullanacağız kabı iyice durulayın hatta.sonuc süper olur.püskürtüp bi süre bekleyebilirsiniz sonrada silersiniz.

Verdiğiniz fikir işe yaradı teşekkür ederim . Duşa kabinin zemini gerçekten temiz oldu , fakat dış cevresi cam nekadar silsem kireç izi çıkmıyor kireci nasıl yok edebilirim ( cam sil , kireç çözücü püskürtmeliyle denedim olmadı)cevaplarsanız çok memnun olurum teşekkürler .

yoğun kireç varsa işe yararmı bilemiyorum ama su lekesi şeklinde kireçse sadece aspirin adıyla sırın ürünü var işte onu kullanın ben çok memnunum.:17: ıslatın üzerine bu ürünü sıkın yarım saat falan bekletin kalsın öyle ama sıkınca her yerine yedirin ıslak bir bez yada yumuşak fırçayla umarım faydası olur.Sirkede çözer onuda deneyin.İnanın ben sır marka aspirinden çok memnunum.Cillit bang tarzı ürünler çözüm olsada zamanla zarar vererek kötü yapıyor evyeleri lavaboları falan netice itibariyle içlerinde tuz ruhu tarzı bişey var sanırım yıpratıyor.Temizlerkende sert fırça kullanmayın scothbrite tarzı ürünler fırçadan evla dır.Yardımcı olduysam sevinirim kardeşim.

Arkadaşım kusura bakma yeni farkettim cam demişin duşakabini onlar için özel temizleyiciler var bauhaus gibi yapı marketlerde bulunur.Cam duşakabin temizleyici diye satılır Onlar parlaklığı sağlar su lekelerini önler .Spreyli kutularda satılıyor.:31:

Arkadaşım kusura bakma yeni farkettim cam demişin duşakabini onlar için özel temizleyiciler var bauhaus gibi yapı marketlerde bulunur.Cam duşakabin temizleyici diye satılır Onlar parlaklığı sağlar su lekelerini önler .Spreyli kutularda satılıyor.:31:

Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim sirkeyide ,bauhausa gidip duşakabin temizliyicisinide alıp deniycem sağolun.

Back
X