YAA ARKADAŞLAR HER NE KADAR SABUN KULLANMAYIP JELDE KULLANSAK KİREÇTENMİDİR NEDİR .Bİ KULLANIMDA DUŞA KABİN İÇİ HEMEN KİRLENİYOR..kafamçokkarıştı
CİFLEMEK ZOR OLUYOR HER DEFASINDA VE TAM İSTEDİĞİM SONUCA ULAŞAMIYORUM..:1no2:
SİZ HANGİ TEMİZLEYİCİLERİ KULLANIYOSUNUSS??CLİT BANG NASIL ?
YARDIMCI OLURSANIS SEVİNİRİM ARKADAŞLAR..
YAA ARKADAŞLAR HER NE KADAR SABUN KULLANMAYIP JELDE KULLANSAK KİREÇTENMİDİR NEDİR .Bİ KULLANIMDA DUŞA KABİN İÇİ HEMEN KİRLENİYOR..kafamçokkarıştı
CİFLEMEK ZOR OLUYOR HER DEFASINDA VE TAM İSTEDİĞİM SONUCA ULAŞAMIYORUM..:1no2:
SİZ HANGİ TEMİZLEYİCİLERİ KULLANIYOSUNUSS??CLİT BANG NASIL ?
YARDIMCI OLURSANIS SEVİNİRİM ARKADAŞLAR..
Cling Bang turuncu evlendiğim zamandan beri kullanıyorum biraz sıkıp süngerle şöyle bir yayın başka işlerinizi yapın 5 dk kadar gelip duşla durulayın gerçekten ışıltılı temizlik kir kireci yok ediyor.ben mutfak eviyelerinde de kullanıyorum.şimdi zaten köpük şeklinde olanları da var.taşındığım evde otomotik panjurlarım yağmur suyundan kireç olmuştu ne kadar silsek geri eski haline dönüyordu.cling bang denedim biraz-turuncu- inanılmaz güzel temizliyor söktü kireci
Bildigimiz aluminyum tel mi? Peki cizilmedi mi?Sularımız çOk sert olduğu için musluklar duşa kabinler evyeler ne zaman ıslansa hep kireçli günlük temizliği bırakın her yıkamada en azından kurulan ası gerekiyor. Bir sürü deterjan sprey denedim hiçbirinden memnun kalmadım. En sonunda kendim bir karışım yaptım ve pırıl pırıl oldu
Sprey şişesine evde bulunan herhangi bir sirke ile az Arap sabunu ve kaynar suda erittiğim limon tuzunu karıştırdım. İlk yaptığımda telle sürterek kurtuldum kireçlerden sonra her yapışımda sıktım sıktım sadece sildim ve kuruladım. Tavsiye ederim.
Evet bildiğimiz bulaşık teli. Benim kabin camı buzlu olduğu için hiç çizik yok düz camda nasıl olur bilemiyorum. Çizilir derseniz siz sadece bezle deneyin ve sürekli yapın. Sürekli yapınca sonucu daha iyi alırsınız bence.Bildigimiz aluminyum tel mi? Peki cizilmedi mi?