Duşa kabin için en iyi temizleyici??

kızlar duşakabin deki inatçı kireç lekeleri için yeni geliştirilen son ürün DUŞsil şu anda internette satışta ürünün kullanımı çok basit. DUŞSİL i kireç lekelerinin üzerine püskürtüyorsunuz yaklaşık 1 dakika bekliyorsunuz ürün kireçleri hemen kabartıyor daha sonra bol suyla duruluyorsunuz . Ben şahsen denedm mükemmel bir sonuç aldım mika veya temperli cam duşakabini farketmiyor. hemen çözüyor.camlarda herhangi bir leke dalga izi buğulanma falan olmuyor. duşakabinim ilk günki gibi çok memnunum. gittigidiyor.com da satışı var ben ordadan aıldım

güzel bir konu açmışsınız, duşakabinlerde kalan kireç lekeleri ve damlalar gerçekten büyük sorun, arkadaşların dediği gibi özel duşakabin temizleyicileri çok daha kullanışlı oluyor. Polysil duşakabin temizleyici de benzer bir ürün, onu da deneyebilirsiniz. Fiyatları da çok uyguna geliyor benzerlerine göre, google dan aratıp bulabilirsiniz.

Cif naturals power banyo ürününü öneririm. Kokusu çok güzel ağır değil limon kokulu bir ürün ve güzel köprüyor.

Merhaba Ben de bu konuda ciddi sıkıntılar yaşadım internetten araştırdım ilk önce bu yazıyı gördüm burada bir çözeme kavuşmamış konu . Araştırırken orbilshop diye bir siteden ürün altım ve çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim .Sizlerle de paylaşmak istedim . Duşakabin temizliği konusunda sıkıntı yaşayanlar bu ürünü mutlaka denemeli derim . https://www.orbilshop.com/urun/dusakabin-armatur-ve-derz-temizleyici-1-litre

En güzeli her banyodan sonra duşa kabini kuru bezle kurulamak. Sonrada 3-4 güne istediğin deterjanla temizlemek. En kolay bulduğum yol :)

Cling Bang turuncu evlendiğim zamandan beri kullanıyorum biraz sıkıp süngerle şöyle bir yayın başka işlerinizi yapın 5 dk kadar gelip duşla durulayın gerçekten ışıltılı temizlik kir kireci yok ediyor.ben mutfak eviyelerinde de kullanıyorum.şimdi zaten köpük şeklinde olanları da var.taşındığım evde otomotik panjurlarım yağmur suyundan kireç olmuştu ne kadar silsek geri eski haline dönüyordu.cling bang denedim biraz-turuncu- inanılmaz güzel temizliyor söktü kireci

Eklentiler

• 0093F461-4C93-4B8B-94EE-8B204570AFAB.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 93
  • E67BB6E8-F326-4CEB-962C-EA9E6936CE92.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 78
Sularımız çOk sert olduğu için musluklar duşa kabinler evyeler ne zaman ıslansa hep kireçli günlük temizliği bırakın her yıkamada en azından kurulan ası gerekiyor. Bir sürü deterjan sprey denedim hiçbirinden memnun kalmadım. En sonunda kendim bir karışım yaptım ve pırıl pırıl oldu

Sprey şişesine evde bulunan herhangi bir sirke ile az Arap sabunu ve kaynar suda erittiğim limon tuzunu karıştırdım. İlk yaptığımda telle sürterek kurtuldum kireçlerden sonra her yapışımda sıktım sıktım sadece sildim ve kuruladım. Tavsiye ederim.

Bildigimiz aluminyum tel mi? Peki cizilmedi mi?

Ben de gunluk temizlikte, kendi yaptigim sirkeyi puskurterek kullaniyorum. Haftadan haftaya da marc banyo. Bulasik parlaticisi da denedim, aninda temizliyor. Ancak aritmasi zor oldu...

Bildigimiz aluminyum tel mi? Peki cizilmedi mi?
Evet bildiğimiz bulaşık teli. Benim kabin camı buzlu olduğu için hiç çizik yok düz camda nasıl olur bilemiyorum. Çizilir derseniz siz sadece bezle deneyin ve sürekli yapın. Sürekli yapınca sonucu daha iyi alırsınız bence.

Ya bu Duş Sil diye bir ürün var (Migros’tan almıştım ben) baya iyi geldi ama kokusu acayip ağır. Mr Muscle’ın da Cif’in de ürünlerini denedim ama bunun kadar memnun kalmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…