Duş kabin temizliği tavsiye

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Kızlar,duş kabinlerinizi nasıl temizliyorsunuz,hangi malzemeyi kullanıyorsunuz,yardım edin bana.Kireçlenme ile çirkin bir görüntü oluşuyor.Her duş alışımızda su tutarak bez ile siliyorum fayda etmiyor.:1no2:

Sizlerinde duşkabinleriniz benimki gibi kireç beyaz su izi olmuyormu,oluyorsa çözümünü bulmuşsanız paylaşalım lütfen.:enbuyukkk:

Mr.Muscle kireç çözücü ve domestos kullanıyorum ben.
Başka türlü suyla falan temizlenmesi mümkün değil ya.

Arada bir porçöz döküyorum iyice durluyorum yeni gibi oluyor.

ben de cif sıvı temizleyici şu beyaz olanı kullanıyorum bnyo süngerine sürüp heryeri ovuyorum bembeyaz oluyor hem çizmiyor hem de gerçekten çok çabalamadan temizleniyor. Çamaşır suyunu nadir kullanıyorum yıllar önce ufak bir zehirlenme yaşayınca kapalı alanda ses tellerim zarar gördü üst solunum yollarım iltihap yapmıştı o nedenle nadir olarak çamaşır suyu kulalnıyorum ve sonuç hep güzel. cif kremi tavsiye ederim.

Bir hafta kadar once cif banyo aktif kalkan aldim ,skiyorsunuz arkanizi dondugunuzde cikmis oluyor.herhangi birseyle karistirmiyorum,butun lavabolarimi ve musluklari yeni alinmis gibi yapti.bir daha baska urun almam.hamileyim ve isimi acayip kolaylastirdi.kirec cozucuye ,yag cozucuye alerjim var bu Beni hic etkilemedi:)

Duşakabinler genelde kireçten leke oluyor eger çok fazlaysa por çöz ilk kullanımda yeterli. sonra duşakabine özel temizleyiciler bu iş için biçilmiş kaftan özellikle cifin banyo için olan spreyli beyaz kutudaki, haftada bir defa yapmanız yeterli oluyor. Sıkıp bi süre bekletin sünger yeterli olmuyor yeşil yeride çizebilir camı en güzeli havlu parçasıyla ovmak, Sudan gecirip Sonra bi güzel kuruladımmı pırıl pırıl :)) ben temizliğe gittiğim evlerde böyle yapıyorum çokta memnun kalıyorlar:)

Her banyodan sonra domestosu banyo süngerine döküp ovalıyorum
15 günde bir sirke döküp ovalıyorum sonrasında cifin banyo için olan spreyli deterjanından sıkıp ovalıyorum durulayıp mutlaka kuruluyorum
genel temizliklerde kireç çözücüyle temizliyorum
her banyodan sonra temizleyip kurularsanız sorun olmaz

Kesin çözüm mü istiyorsunuz? Her duştan cıkışınızda mini çekpas larla dusakabinin camının buğusunu yukardan aşağı cekin.Suyu cekince kireçde oluşmuyor, zaten oluştuktan sonra temizlemesi daha zahmetli oluyor , test edildi onaylandı

arkadaşlar eşim duşakabinci ve dükkanımız var bu işin içinde olduğum için şunu söyleyim size kireç çözücü cif vs kullanmayın neden derseniz cama zarar gelmez evt ama profil alüminyumdur ona zarar gelebilir koçtaş yada duşakabincilerde de var cam temizleme spreyleri onlarla temizleyin pırıl pırıl oluyor hanımlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…