• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düş hekimi evleniyor :)

dushekimi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
22
0
86
İstanbul
delikafadulden 25 eylül 2010 tarihinde kısmetse düğünüm var arkadaslar....durdum durdum son ay sayılır artık panik halindeyim sakinleştirilmeye ihtiyacım var sanırım :)
acilen giriş dans ve pasta keserken kullanacagım müzikler bulmam lazım....eskilerden değilde şöyle yakın zamanlara ait değişik müzikler istiyorum aslında....hadi kızlarr bana bi yadımm :))):hulya:

inşallah herşey istediğin gbi olur. allah tamamına erdirsin canım. nasıl müzikler istiyorsun. türkçemi yabancımı. sözlerimi önemli müziğimi. biraz bilgi verirsen belki yardımcı olabilirmopuyorumnanaktan

ben giriş müziği bir İstanbul masalı dizi müzğini kullanmıştım gerçekten çok hoş oldu. müzik önce yavaş yavaş başlıyordu tam biz içeri grdiğimizde birden hızlanmıştı .dinlemeni tavsiye ederim en azından ;)

arkadaslar ilginize tesekkür ederim epeydir internete girememiştim:( türkçe olmasından yanayım sözleri önemli tabiki..ne biliyim böyle değişik olsun istiyorum zaten bide düğün günü kendim bi şarkı seslendiricemm :))

sezen aksunun hoşgeldini bi dinle derim o zaman. sende benim gbi kendin söyle tabi en güzeli. ben kendim cd yapcam tüm düğünüm için kısmetse:kedi:

öncelikle mutluluklar bnce Niran Ünsal&Özcan Deniz =>Aklım hep sende (güzel oluyo dinlemeni tavsiye ederim)

Back