Durumunuza görsel paylaşmak 😍

Süpersin tatlıım teşekkür ettiiimm

O zmn geliyor

Pekii canım normal galeriden gif paylaşmak istiyorum onu nasıl yapıcaz firkrin var mı?
Onu öğrenemedim kuzum yok galiba durumda paylaşmak topiklerde mesajlarda atabikiyorsunda profile atmayi bilemiyom aslinda Chocolita atabikiyordu galeriden duruma nasil paylaşıyoz.

Onu öğrenemedim kuzum yok galiba durumda paylaşmak topiklerde mesajlarda atabikiyorsunda profile atmayi bilemiyom aslinda Chocolita atabikiyordu galeriden duruma nasil paylaşıyoz.
Galeriden duvara derken canım? Kendi telefonundan gif paylaşılmıyor canım. Mutlaka bir siteden link kopyalarak yapman lazım

Kendi telinden resim kuzum sen nasıl yapmistin bikere yapmıştın heral.
yok bebegim kendi telimden yapmadım hiç. He bak şu var A n n e y i m telefonumdan resim paylaşmak istiyosam ''hizliresim'' sitesine girip oradan telden resmimi seçip en alttaki linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorum profilime. Yine link olarak çıkıyor ama profilimden tıkladıklarında resmi görüyorlar. Yine gif değil ama

Aynen gif degil zatende resim demek istemiştim bende öğrenmiş oldum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…