• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:((((( durumum vahim.. önerilerinize çok ihtiyacım var!!!!!!!!

esmer226

Berika'M hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
3.766
1.733
373
nolur bişey diyin kızlar !of yaa benm el tırnaklarım okadar yumuşak ki uzamıyo.artı etleri kendiliğinden kalkıyo kanıyo..çok bakımsız duruyolar..bebeklerin tırnagı gibi okadar güçsüz ki ..uzat diceksiniz deniyorum ama hemen bükülüyo giysilerime takılıyo bende ısrıp koparıyorum:))kalyon kullanıyorum hiçbir etkisi yok.limona batırdım yine değişiklik yok kanayan yerler yanıyo sadece limonla.. nişanlıyım ve bu görüntü hiçbir nişanlı kıza yakışmaz.napmam lazım kesin çözüm istiyorum sizden ..lütfeeennnnn !!!

Son düzenleme:
nolur bişey diyin kızlar !of yaa benm el tırnaklarım okadar yumuşak ki uzamıyo.artı etleri kendiliğinden kalkıyo kanıyo..çok bakımsız duruyolar..bebeklerin tırnagı gibi okadar güçsüz ki ..uzat diceksiniz deniyorum ama hemen bükülüyo giysilerime takılıyo bende ısrıp koparıyorum:))kalyon kullanıyorum hiçbir etkisi yok.limona batırdım yine değişiklik yok kanayan yerler yanıyo sadece limonla.. nişanlıyım ve bu görüntü hiçbir nişanlı kıza yakışmaz.napmam lazım kesin çözüm istiyorum sizden ..lütfeeennnnn !!!

ya canım bu kadar dert etme olmazsa bi doktora git herşeyi denemişsin çünkü tırnak güçlendirici kremler kullnsan=???:98:

kullandım cnm çok olmasada az biraz düzeltiyo ama bıraktıgım anda eskiye dönüyo..ömür boyu bunlarımı kullanıcam ben.neden herkes gibi dogal değil...:((
tatlı gecemde takma tırnak taktırdım yaa hepmi böle olcak??

güzelim benimde öyleydi.çok güçsüzdü.limon iyi geldi.ojenin içine limon dök sür.1hafta yaptım tırnaklarım güçlendi.şimdi bıraktım halen güçlü.eski haline dönmedi

limondan tırnak etlerim çok yanıyo..:(
ama ojeye katmak güzel fikir deneyecegim cnm çok saol:54:

bende tırnak parlatıcımın içine limon damlattım ve 2 haftadır kullanıyorum.eşim bu sabah bana ilk defa tırnakların ne kadar sağlıklı görünüyor dedi :):):):) tavsiye ederim limon çok faydalı...etki süresi kişiden kişiye değişiyor olabilir.birde sabır edip bunu dene bakalım...inş.faydasını görürsün...

bende tırnak parlatıcımın içine limon damlattım ve 2 haftadır kullanıyorum.eşim bu sabah bana ilk defa tırnakların ne kadar sağlıklı görünüyor dedi :):):):) tavsiye ederim limon çok faydalı...etki süresi kişiden kişiye değişiyor olabilir.birde sabır edip bunu dene bakalım...inş.faydasını görürsün...

mutlaka deneyecegim cnm çok saol..
Artık bişeyler yapmam lazım ya berbat görünüyo yara kısa tırnak falan..iğrençç:53:

tatLm sadece Limon deiLde önce zeytinyağını tırnakLarını içine sokabileceğin bir kaba koy ısıtıpta dayanabileceğin sıcakLıkta ve içinde tırnakLarını 5 dk fiLan bekLet her gün düzenLi yap bunu en az 2 hafta zeytinyağından çıkarınca limon sür üzerine hem yağı alır hem de daha etkiLi olur benim tırnakLarım uzun ve sert çok tırnak makasıyLa biLe zor kesiLiyo öyle kırıLmaz hiç bi yere takıLıp ayrıca hızLı uzattıqı için devamlı kullanman gerekmiyo bunu sertleştirme etkisi çabuk geçmiyor çünkü =)

tatLm sadece Limon deiLde önce zeytinyağını tırnakLarını içine sokabileceğin bir kaba koy ısıtıpta dayanabileceğin sıcakLıkta ve içinde tırnakLarını 5 dk fiLan bekLet her gün düzenLi yap bunu en az 2 hafta zeytinyağından çıkarınca limon sür üzerine hem yağı alır hem de daha etkiLi olur benim tırnakLarım uzun ve sert çok tırnak makasıyLa biLe zor kesiLiyo öyle kırıLmaz hiç bi yere takıLıp ayrıca hızLı uzattıqı için devamlı kullanman gerekmiyo bunu sertleştirme etkisi çabuk geçmiyor çünkü =)

azmettim başaracağım :44:
tırnakların muhteşem olmalı ozaman:37:
bende isterimmm tşk ederm önerin için:38:

Benim de aynı şekilde tırnaklarım çok ince,biraz uzayınca tırnaklarım çıtır çıtır kırılıyo. Bu konuda şimdiye kadar hiçbişey yapmadım ama bu ojeye limon damlatma işini deniyimde oje bozulmaz mı limonu sıkınca yaa :26:

evde parafin bakımı yapsana
ben şu an yaptı,tırnak etlerine iyi geldi
medikalden aldık biz:21: bi kaba koy erit,sür ellerine

limon+zeytinyağı sür 10 dk beklet.durula

ve flormar kalsiyumlu parlatıcı sür:12:

Rengi koyu bir şişeye zeytin yağını ve badem yağını karıştır koy. Yatağının başında dursun bu karısım. Yatmadan önce tırnaklarının hatta ellerinin üzerine biraz dök, ovala. Dikkat et cok surme. Her yer yag olmasın sonra :18:
Tırnaklarını besler, ellerinin de yaslanmasını geciktirirsin :))
Bir de güzel beslen.

Merhaba bnmde problemim aynı şekildeydi hatta tırnaklarımı deli gibi yiyordum yumuşak oldukları için, limonlu ojeyi denedim ama o oje 10 gün sonra bozuluyor ve onu sürünce daha da yumuşuyor sanki gibi geldi bana. ben çözümü kalyonda buldm ama her gün çıkartıp tazeliyordum haftada 2 gün falanda tırnaklarımı kendi haline bırakıyordum ojesiz ve kalyonsuz. Şuan upuzun ve sert tırnaklara sahibim değil kırılmak makasla bile kesmekde zorlanıyorum haftada bir kalyon kullanıyorum ama hala ve ojesiz bırakıyorum tırnaklarımı arada hava alsın die, görenler gerçekden inanamıyor kalyonun işe yaraması için gerçekden düzgün kullanmak gerekiyor

Back