Saç Rengi ve Saç Boyama durumum içler acısı hem yanık hem alacalı!!!!

canım bende kullu koyu kumral dedım ama kardesım bulamadım dıye kullu kumral almıs
cok korktum ama cok hafıfledı renk farkı yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3:sm_cool:

dipleri boyanın asıl rengi olmuştur zaten, yani dip kısımlar tutmuş olmalı..dediğin gibi uçlar daha koyu kalmış olabilir..resmi bekliyorum bende cnm delikafadulden

burda sarı ısıkta cekılde o yuzden azcık turuncu duruyo ama genelde benım de sacım ne boyasak turuncu kızıl oluyolaelaelaelaelae şimdi bunun daha kullu halı suan cok turuncu bu fotodasırnaşık şey

Eklentiler

• $DSC02873.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 73
tutmaz o boya bence. ben olsam açık kahve ya da açık kestane alıp boyardım. yıpranma da var. bu yüzden daha açık bir renk deneme bence. bir süre tek renge (açık kahve ya da açık kestane ) boya derim ben canım.

kardesım bunu bulmus bende yarın barı sokaga cıkarım dıye boyadım farkındayım cabuk akıcak yada acılıcak... bira zaman gecsın kendıne gelsın azcık saclarım tekrar boyıcam o zaman belkı dırek kumrala boyarımzemuszemus

kesinlikle koyu renge boya..
saçı yakmışsın,yazık olmuş.
seni doğumgünü stresine sokan sevgilisin suçu bu saç mevzusuda :))

kesinlikle koyu renge boya..
saçı yakmışsın,yazık olmuş.
seni doğumgünü stresine sokan sevgilisin suçu bu saç mevzusuda :))

hehehehe:roflol: ay gulucegım yoktu.. evet dogru dıyosun ne zaman kavga etsek bıyerlerımle ugrasıyorum ama bısey oldu bugunn ben bı sac maskesı aldım bı kere kullanılanlardan ıcınde serumda varmıs yumusacık oldu sacım ve suan sankı hıc o sac dıılmıs gıbı ne kabarık nede ucları lastık gıbı... pammmmuuukkk gıbı oldu vallasositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…