Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence bu kadar paniklemene gerek yok, çünkü saçını açıcı ile değil boya ile açmışsın..bu durumda saçının çok yıprandığını sanmıyorum..ikinci kez boya işlemini mutlaka yapıcaksın..bu kafayla dolaşılmaz..kuaföre gitsen hemen açıyı sürer kafana, sakın diyorum..en iyisi iyi bir markanın (bence loreal) koyu kumralını al ve boya..kızıllık istemiyorsun madem kumrala boyamalısın..ama çok da açık olmamalı yoksa sarılar kapanmaz..ben senin yerinde olsam koyu kumrala boyardım..ilk önce bayaa bi koyu olur ama soora nasıl olsa akar..yine de sen bilirsin canım..ama bu kadar kahrolma, bence saçların ööle çok çok zarar görmüş falan diil...
bence kahve boya kalsınn
canım iyi dinle şu anda senin evde yapacağın ve yapabileceğinin en iyisi küllü koyu kumral denemen..
Bazı arkadaşlarda bahsetmiş kumraldan ve küllü kumraldan..
saçını kurtarabilecek boya budur..kızıllıkları küllü renkler atar..açık kumrala boyarsan kızıllarda kapanmaz..En iyisi küllü koyu kumral..
Saçını bununla boya.. burada bizimle de paylaş bari canım..
canım iyi dinle şu anda senin evde yapacağın ve yapabileceğinin en iyisi küllü koyu kumral denemen..
Bazı arkadaşlarda bahsetmiş kumraldan ve küllü kumraldan..
saçını kurtarabilecek boya budur..kızıllıkları küllü renkler atar..açık kumrala boyarsan kızıllarda kapanmaz..En iyisi küllü koyu kumral..
Saçını bununla boya.. burada bizimle de paylaş bari canım..