• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama durumum içler acısı hem yanık hem alacalı!!!!

bu renge ykın bı renge cevırebılır mıyım mesela???

Eklentiler

• $summer-hair.jpg
    $summer-hair.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 50
gerçektende görüntüsü kötü olmuş ama 2 ci defa işlem yapman saçlarına zarar verip yakabilir bu riski göze alabiliyosan yap çünkü ben 1 kere öyle uzun saçlarımı erkek gibi kestirmek zorunda kaldım,

canım bir günde bu renge dönemeyeceğini kabul etmelisin he belki kuaförde olur o da tam istediğin renk bile olmayabilir ama saçların elinde kalabilir allah korusun.. koyu kumral deneyebilirsin kızıl kapatması açısından ama akınca kahveye dönecektir kahve de istemiyorum diyorsun

yanı kahvenın kızıllıgını ıstemıyorum kumral boyıcam heralde.. kuafore her seferınde guvendım saclarım ellerımde kaldı aca aca plastık gıbı yaptılar tekrar gıtmek ıstemıyorum hıc guvenmıyorum kendıme duzgun bıtane bulamadım.....

zemuszemus CANIM BENDE BU DURUMDAN MUZDARıBıM .DENıMKı ÇOK KÖTÜ OLMASADA SARI 2 TON OLDU SAÇIM BEN ıNTERNETTEN SAÇ BOYASI ÇIKARICI BULDUM AMA ALMADIM YORUMLARDA KULLANANLAR 1-2 TON AÇIYOR ıLK KULLANIŞTA DıYOR ORGANıK OLDUĞU ıÇıN SACI YIPRATMIYORMUŞ GOLDWEL 100 ML.SYSTEM COLOR REMOVER HAıR. BEN BıRAZ DAHA ARAŞTIRIM DENEMEK ıSTıYORUM SAÇIMDAKı BOYALARIN TAMAMI GıDıNCEEVDE TEK RENK BOYAMAYI DÜŞÜNÜYORUM... KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA DENEYıMLERıNı BıZıMLA PAYLAŞSIN

ben sarı ıstemıyorum yanı acıcıyla pek bı ısım yok sadece cok koyu olmıcak bınkumral tavsıye edınkı onla boyım??? inşallah sende bi işe yarar ben acıcılardan korkuyorumm kuaforden sonra:bbo:

BEN ŞıMDı YAZI YAZDIM NE HıKMETSE CIKMADI TEKRAR YAZAYIM BEN ıNTERNETTEN GOLDWELL 100ML SYSTEM COLOR RENOVER HAıR SAÇ BOYASI ÇIKARICI DıYE BıR ÜRÜN VAR 29 TL ÇıVARI BEN DENEMEDıM AMA YORUMLARDA KULLANANLAR MEMNUN KALMIŞ SAÇ RENGı ÇOK KOYU DEYıL ıSE ıLK KULLANIMDA 1-2 TON AÇIYORMUŞ ORGANıKMıŞ KULLANANLARDA SAÇLARDA YIPRAMA YAPMAMIŞ BENDE KULLANMAK ıSTıYORUM YA BÖYLE BıRŞEY KULLAN YADA GARANTıYE AL KUAFÖRDE BOYANI ÇIKARTTIR :sinifsinif:

canım cıktı yazınnnkaydirigubbakcemile5 az oncede cıkmıstııhihoyyyt ben actırmıcam acıcı kullanmadan bı sekılde kumralla kapatmaya ugrasıorum o renklerden bırını tavsıye etsen ba:kedi:na

canım bence bu kadar paniklemene gerek yok, çünkü saçını açıcı ile değil boya ile açmışsın..bu durumda saçının çok yıprandığını sanmıyorum..ikinci kez boya işlemini mutlaka yapıcaksın..bu kafayla dolaşılmaz..kuaföre gitsen hemen açıyı sürer kafana, sakın diyorum..en iyisi iyi bir markanın (bence loreal) koyu kumralını al ve boya..kızıllık istemiyorsun madem kumrala boyamalısın..ama çok da açık olmamalı yoksa sarılar kapanmaz..ben senin yerinde olsam koyu kumrala boyardım..ilk önce bayaa bi koyu olur ama soora nasıl olsa akar..yine de sen bilirsin canım..ama bu kadar kahrolma, bence saçların ööle çok çok zarar görmüş falan diil...

canım bence bu kadar paniklemene gerek yok, çünkü saçını açıcı ile değil boya ile açmışsın..bu durumda saçının çok yıprandığını sanmıyorum..ikinci kez boya işlemini mutlaka yapıcaksın..bu kafayla dolaşılmaz..kuaföre gitsen hemen açıyı sürer kafana, sakın diyorum..en iyisi iyi bir markanın (bence loreal) koyu kumralını al ve boya..kızıllık istemiyorsun madem kumrala boyamalısın..ama çok da açık olmamalı yoksa sarılar kapanmaz..ben senin yerinde olsam koyu kumrala boyardım..ilk önce bayaa bi koyu olur ama soora nasıl olsa akar..yine de sen bilirsin canım..ama bu kadar kahrolma, bence saçların ööle çok çok zarar görmüş falan diil...

Şeniznasıl moral verdı su yazın anlatamam cok tesekkur ederım bende kumral tonlarını dusunuyorum renkte kararsızım.. ımkansız kuafore gıdıp actırmam:olmaz:

cnmmm çikolata kahve yadaaa kumrala boyasan aynı olur hepsiiii...

canım iyi dinle şu anda senin evde yapacağın ve yapabileceğinin en iyisi küllü koyu kumral denemen..
Bazı arkadaşlarda bahsetmiş kumraldan ve küllü kumraldan..
saçını kurtarabilecek boya budur..kızıllıkları küllü renkler atar..açık kumrala boyarsan kızıllarda kapanmaz..En iyisi küllü koyu kumral..
Saçını bununla boya.. burada bizimle de paylaş bari canım..

canım iyi dinle şu anda senin evde yapacağın ve yapabileceğinin en iyisi küllü koyu kumral denemen..
saçını kurtarabilecek boya budur..kızıllıkları küllü renkler atar..açık kumrala boyarsan kızıllarda kapanmaz..En iyisi küllü koyu kumral..

kesinlikle katılıyorum..eğer saçının tamamı dipleri gibi açılsaydı, o zaman küllü kumral al derdim ama açılmadığı için aşağılardaki kızıllar ancak küllü koyu kumral ile gider..bir de senin istediğin kumral tonları loreal preference'deki tonlar doreli tonlar..6.3 mesela, sakın alma bunları, üstler turuncu alttlar açık kızıl olur..yani saçını yakmadan istediğin tonları elde edebilmen için zaman gerek..doreli tonları yapmak için saçında turunculuk kızıllık iyice akmalı.o nedenle bir süre küllü koyu kumral kullan..sonra küllü kumrala boya sonra istediğin kumral dore tonlarına geç derim ben..yani 3 aşamada..

kızlar ben dısarı o halde cıkamadıgım ıcın kardesımı yolladım oda lorael preference küllü kumral almıs.. imkanı yok kapatmaz dıyodum ama cok hafıflettı kızılları.... e tabı yıne renk farkı var bırazcık ama yanı oyle dıkkat etmeyen anlamaz ben cok mutluyum yaaaaaaa hem ıstedıgım gıbı koyuda olmadı usttelık cok guzel bakım yaptı saclarımakaydirigubbakcemile5 bidahakıne bı ton koyusunu alırım soyle eylulun sonunda ekımın basında bıdaha boyarım hepsı oturur...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

fotograf ıcın uygun ısı arıyorum ceker cekmez atıcam hemen.. flash rengı farklı gosterıo cunku:)kaydirigubbakcemile4

canım bende kullu koyu kumral dedım ama kardesım bulamadım dıye kullu kumral almıs:D
cok korktum ama cok hafıfledı renk farkı yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3:sm_cool:

Back