Saç Rengi ve Saç Boyama durumum içler acısı hem yanık hem alacalı!!!!

macherie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
165
0
96
36
Sakarya
bayanlar saclarımı acık renge cevırıcem dıye paletteyle oyadım uclarda cok eskıdennnn kalma kızıllar vardı kustu acayıp alacalı bulacalı bı renk oldu tepelerde sarı oldu ama cok kotu gorunuyoooo!!! :çok üzgünüm: acil yarıma ihtiycım var sımdı fotoda eklicemm offffffffff kızıldan kurtulamıyorum ya!!!!

iste yazık olan saclarımmm..............

Eklentiler

• $DSC02848 paınt.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 96
bide bunlarrr....:çok üzgünüm:

Eklentiler

• $DSC02849 paint.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $DSC02853 paint.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 98
ya ne kadar alacalı bulacalı oldu goruyosunuz uclar bakır gibi hatta burda canlı cıkmıyo ama cok canlı bide dagınık kusura bakmayın bu tıple suslenemedım of yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

Tekrar aynı yöntemi uçlara uygulasan saçın yanar mı acaba?bilemiyorum..
Peki açınca ne renk boyamayı düşünüyordun?

kumralll... ustelık yıpranmasın dıye acıcı falan kullanmadım normal sarı boyayla boyadım... acınca kumral gıbı bı renk yapıcaktım sımdı kızıl olmayan bı kumrala boyamak ıstıyorum ama tutmaz mı kı???

bu ürün birde voila çok iyi kapatıyor annem hep bu boyaralar boyuyor saçlarını

bu ürün birde voila çok iyi kapatıyor annem hep bu boyaralar boyuyor saçlarını

saol canım ama boya markasında dııl sorun boya rengıınde ben bu kadar yakmısım kızılı anca bu kadar atmısım herhangı bı kahve boyamak ıstemıyorum.. cunku kahve boyayınca ıcındekı kızzıllık bende cok bellı oluyo butun kahveler kızıl gıbı duruyoo... :1no2:

canım küllü kumrala boya saçlarını kızllıkları örter

canım saçların kötü olmuş gerçekten ama dip rengin fena değil yani uçlarınız bu şekilde olmasaydı fena değilmişş uçalrınızdaki rengi açık renkler kapatmaz bana göre ya koyu bir renge komple boyayın sonra bakım yapın uzun bi süre saçınız kendine gelsinn sonrasında yavaş yavaş istediğiniz renge dönün.. birde kuaförde yapılan boya sildirme işlemi var ben bir hata yapıp saçımı siyaha boyadığımda denemiştim ama saçı müthiş yıpratıyorr.. en az hatayla atlatmak istiyorsanız bir kuaföre gidip yardım isteyin derim ben yada dediğim ilk işlemi deneyebilirsiniz ama saçınız daha da yıpranabilirr

saol canım daha once o sıldırmeyı bend yaptım ama lanet olsunkı kafamdakı kızılları atamıyorum yaaaaa :çok üzgünüm: koyu bı renge bulasmadan en az koyu renkle cıkmak ıstıyorum bu kabustannnn:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…