• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Durum vahimm ! Oyy ben nerelere gidemm !!

elcinbade

Kalbimiz bir olmuş anlaşılan..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
220
102
43
Kızlar
Şuanda bildiğiniz kafama sarı sarı samanları yığmışlar ama aralarda da inek pisliği kalmış gibi duruyor ya tövbeler olsun çok kötü çok !
Şöyle ki bir kuaföre gittim dedim ki karamel rengi istiyorum uçlara da karamelle uyumlu ombre.
Kadın kendine pek bir güvende hemen yaparız dedi karamele boyadı benim saçımı colorin marka bir boyayla.
Sonra zaman yetmedi yarın gel ombreni de yarın yapalım dedi tamam dedim ben de dün ombre için kuafördeydim.
Uçlara krepe balyaj yaptı işte ama sonucu bir görseniz bildiğiniz leş gibi bir sarı ya uçlar.
Dipler nasıl tatlı bir karamel, uçlar üvey evlat gibi.
Kızlar şimdi ben diplerdeki tatlılığı çokta bozmamak adına saçıma komple çikolata kahve boyayayım diyorum bu akşam.
Diplerle uçlar arasında illaki fark olacak ama hoş bir renk geçişi elde eder miyim sizce ?
Kuaförlerle zaten yıldızım hiç barışamadı
Bir daha da adım atmam o kadar !

Yardım edin banaaa :cry:

Eklentiler

• WP_20141224_003.jpg
    WP_20141224_003.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 518
  • WP_20141224_002.jpg
    WP_20141224_002.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 513
Kızlar
Şuanda bildiğiniz kafama sarı sarı samanları yığmışlar ama aralarda da inek pisliği kalmış gibi duruyor ya tövbeler olsun çok kötü çok !
Şöyle ki bir kuaföre gittim dedim ki karamel rengi istiyorum uçlara da karamelle uyumlu ombre.
Kadın kendine pek bir güvende hemen yaparız dedi karamele boyadı benim saçımı colorin marka bir boyayla.
Sonra zaman yetmedi yarın gel ombreni de yarın yapalım dedi tamam dedim ben de dün ombre için kuafördeydim.
Uçlara krepe balyaj yaptı işte ama sonucu bir görseniz bildiğiniz leş gibi bir sarı ya uçlar.
Dipler nasıl tatlı bir karamel, uçlar üvey evlat gibi.
Kızlar şimdi ben diplerdeki tatlılığı çokta bozmamak adına saçıma komple çikolata kahve boyayayım diyorum bu akşam.
Diplerle uçlar arasında illaki fark olacak ama hoş bir renk geçişi elde eder miyim sizce ?
Kuaförlerle zaten yıldızım hiç barışamadı
Bir daha da adım atmam o kadar !

Yardım edin banaaa :cry:

Öyle açık bir rengi çikolata kahveye boyarsanız kopkoyu edersiniz ki uçları dahada koyulaşır. Bence panik yapmadan önce 1 hafta kullanın sık sık yıkayın, akacak olan boya aksın. Bu sırada saçınız biraz toparlasın. Benimde gittiğim kuaför bir sefer dip boyamı çok berbat yaptı, ama sonra koyultarak toparladı. Şimdi saçlarımdan çok memnunum. Bir foto ekle istersen. Bir bakalım?

Öyle açık bir rengi çikolata kahveye boyarsanız kopkoyu edersiniz ki uçları dahada koyulaşır. Bence panik yapmadan önce 1 hafta kullanın sık sık yıkayın, akacak olan boya aksın. Bu sırada saçınız biraz toparlasın. Benimde gittiğim kuaför bir sefer dip boyamı çok berbat yaptı, ama sonra koyultarak toparladı. Şimdi saçlarımdan çok memnunum. Bir foto ekle istersen. Bir bakalım?
Açıklama kısmına ekledim fotoları biraz koyu çıkmış ama az çok belli bunun 2 ton açığını düşünün

Çikolata kahve çok koyu yapar renginizi ..
Bence kumral tonlarına veya açık kestaneye boyayın derim ..

Çikolata kahve çok koyu yapar renginizi ..
Bence kumral tonlarına veya açık kestaneye boyayın derim ..
Ben daha çok karamele yani diplere yakın bir renk istiyorum bunu nasıl elde ederim . Çikolata kahvede hafif kızıllık var diye istedim bilemedim şimdi :KK64:

Ben daha çok karamele yani diplere yakın bir renk istiyorum bunu nasıl elde ederim . Çikolata kahvede hafif kızıllık var diye istedim bilemedim şimdi :KK64:
Çikolata kahve koyu ama hafif kızılımsı bir renk olur da, koyu olabilir diye düşünüyorum ..
Bence biraz bekleyin saçlarınız bir dinlensin yoğun bir işlem çünkü yapılan ..
Madem karamel istiyorsunuz direk karamele çok az çikolata kahve karıştırır boyarsınız ..

Fotorafları şimdi gördüm de bu rengin üstüne bal köpüğü boyasan harika olur ..
Ama karamel olmaz tabi

Fotorafları şimdi gördüm de bu rengin üstüne bal köpüğü boyasan harika olur ..
Ama karamel olmaz tabi
Bu rengin üzerine bal köpüğü tam olarak nasıl tutar netten bal köpüğü yazıyorum farklı farklı renkler çıkıyorda :)

Açıklama kısmına ekledim fotoları biraz koyu çıkmış ama az çok belli bunun 2 ton açığını düşünün

Kesinlikle çikolata kahveye boyamayın. Kapkara olursunuz. Bence bir kaç gün yıkayın, sonra yaptırdığınız yere gidin dip rengiyle aynı cila atsınlar. Dipleri boyadıkları numarayı biliyorlardır. Çok açık oldu kullanamadım dipleriyle aynı clayı atın derseniz bence olur. Yani ben olsam böyle yapardım. ek ücret de ödemezsiniz.

bencede bıraz sacının rengı otursun sonra begenmezsen aynı dıp rengıne boyat kuaförüne..yoksa aynı rengı naparsan yap evde tutturamazsın bence

bencede bıraz sacının rengı otursun sonra begenmezsen aynı dıp rengıne boyat kuaförüne..yoksa aynı rengı naparsan yap evde tutturamazsın bence
Diple aynı renk olmasada olur hoş eli yüzü düzgün bir renk kafii bana :) Palette bal köpüğü yana altın karamel arasındayım şuanda nickbisey arkadaşımızın tavsiyesiyle ama renk geçişlerimde uygun bir nüans yakalar mıyım tek sorun o

Palette bal köpüğü yaz canım o renk ama senin istediğinden çok farklı bişey çıkar ortaya ..
Gerçekten çok sağol arkadaşım ilgin için. palette bal köpüğü baya hoşmuş altın karamel de güzel o daha koyu sanırım. boyarsam istediğim renk geçişini yakalar mıyım ? göz tırmalayıcı birşey oluşmaz herhalde değil mi

Gerçekten çok sağol arkadaşım ilgin için. palette bal köpüğü baya hoşmuş altın karamel de güzel o daha koyu sanırım. boyarsam istediğim renk geçişini yakalar mıyım ? göz tırmalayıcı birşey oluşmaz herhalde değil mi

Bence altın karamelle hoş durabilir saçındaki sarılar da hareket katar ..

canım ben de bir fikir vereyim sana palette altın parıltılı toffe bak bi bence o da gayet hoş durur :)

aynen katiliyorum cikolata kahve sacini cok koyu yapar. Eger mümkünse sacini boyuyan kuaföre kullandigi rengi sor. Diplerim ciktiginda boyamak icin soruyorum dersin :) hahaha

yada arkadaslarin dedigi gibi bal köpügüde fena olmaz. hata koyu sariyla karistirip boyuyabilirsin koyu olmasini engelemek icin. Asadaki boya palettenin bal kahvesi fazla koyu durmuyor. Cok hosuma giden bir ton.

poly-palette.jpg

canım ben de bir fikir vereyim sana palette altın parıltılı toffe bak bi bence o da gayet hoş durur :)
Canım çok sağol tavsiyen için altın parıltılı karamele boyadım tam kapama sağlamadı ama eskisinden daha iyi gibi :) muhtemelen birdahaki aya tekrar boyamam gerekecek altın parıltılı toffeyide deneyebilirim :)

Back