• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

durum paylaşan erkek

Erkek değil de bunun bi de aynı durumu watsapp Facebook instagram da paylaşması. Direk öyle kişileri sona alıyorum 😀

Iyice erkeklerin yedikleri içtikleri attıkları adım hata suç oldu
Bunun neresi itici olabilirki cool olmayla ne ilgisi var
Illa bir hata bulmak zorunda değilsiniz bunda bir şey yok
Bence sizin boyle düşünmeniz itici

Ben de bir ara kendimce gerekli gördüğüm veya hoşuma giden şeyleri vs paylaşıyordum WhatsApptan. Aynı sizin gibi 'whatsappta durum paylaşan mi kaldı yeaa' tarzında yorum yapan tanıdıklarım vardı 🤪 Çok saçma bir eleştiri. Rahatsız olan insan, WhatsAppta durum paylaşımını gereksiz gören insan girip benim durumuma bakmasın o zaman? Basit değil mi?
Not: cool değilim 😁

Ben de bir ara kendimce gerekli gördüğüm veya hoşuma giden şeyleri vs paylaşıyordum WhatsApptan. Aynı sizin gibi 'whatsappta durum paylaşan mi kaldı yeaa' tarzında yorum yapan tanıdıklarım vardı 🤪 Çok saçma bir eleştiri. Rahatsız olan insan, WhatsAppta durum paylaşımını gereksiz gören insan girip benim durumuma bakmasın o zaman? Basit değil mi?
Not: cool değilim 😁
Durum da sona al diye engel yeri var görmek istemeyen engeller
Herşey kusur oldu artık
Ayrıca cool olunca ne oluyor yada ne alaka

yani bu kadar da kalıplara sokmasak mı insanları acaba?
benim de sırf iş için, sektörel, insanlara faydalı olmak ve adımı duyurmak için açtığım bir hesabım ve youtube kanalım var. zaman buldukça paylaşımlar yapmaya çalışıyorum. hedef kitlem de zaten benden o paylaşımları görmek isteyen kişiler. paylaşım yaptıkça insanları kendime çekebiliyorum, etkileşim kazanıyorum. yarın öbür gün oradan iş de almaya başlayacağım, hazırlığını yapıyorum.
millete faydası olacak şeyler paylaşıyorsa sorun değil. wp durum kısmını ben de kullanmıyorum, rehberimde de pek kullanan yok. ama oraya boş beleş şeyler koymak çok anlamsız geliyor. sosyal medyada tamam paylaşım yapıyoruz ama insanların sosyal medya hesaplarımızı sevmesi için onlara bir şeyler veriyor, bir değer katıyor olmak gerek.
ben hiç selfi paylaşmam mesela. selfi paylaşıp 'bugün de böyle.' yazmam. story çekip 'bugün de çalışıyoruz' falan yazmam.
değer katmak önemli.

her zamanki gibi bütün dünya için normal olan şeyleri kendi ülkemizde daha geç alıp kabul edebildiğimiz için bunlar tuhaf geliyor :)
ben global firma çalışanıyım, ülke ceo'larının bağlı olduğu adam yani firmanın en tepesindeki adam yılsonu toplantısına çocuğunun odasından üzerinde t shirtle katıldı.
teams ekran görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı :)
hakeza türkiye ceo'sunun whatsapp durum paylaşımları yaptığını bilenler var..

kariyer sahibi erkek sfenks gibi oturur, paylaşmaz etmez kafası çok demode. bütün dünya artık sosyal medyadan (wp durumları da sosyal medya bence) üzerinden kendini ifade ediyor.

Aman ne boş şeyler ya, oturup şunu yapan böyledir bunu paylaşan öyledir diye düşünen birinden daha cool oldukları kesin.

mrb kızlar, wp da sık sık durum paylaşan erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?
yani bana biraz itici geliyor. genelde yararlı bilgiler tarzında, sağlık, sosyal yararlı bilgiler vs paylaşıyor. kendisiyle ilgili değil
yani cool erkekler bunu yapmıyor gibi geliyor bana? yanılıyor muyum
ha bi de erkek olarak belirtmemin sebebi hadi bayanlar daha duygusal falan durum paylaşması bana abes gelmiyor ama erkeklerde daha çok geliyor.
Sosyal medyada sürekli kendi veya çocuklarının fotoğrafını paylaşan herkes itici geliyor...

mrb kızlar, wp da sık sık durum paylaşan erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?
yani bana biraz itici geliyor. genelde yararlı bilgiler tarzında, sağlık, sosyal yararlı bilgiler vs paylaşıyor. kendisiyle ilgili değil
yani cool erkekler bunu yapmıyor gibi geliyor bana? yanılıyor muyum
ha bi de erkek olarak belirtmemin sebebi hadi bayanlar daha duygusal falan durum paylaşması bana abes gelmiyor ama erkeklerde daha çok geliyor.
Neden itici geldi ki..dileyen herkes istediğini paylaşabilir erkek veya kadın ne farkeder..hem yararlı bilgiler paylaşıyormus..sonuç olarak herkes istediğini paylaşır..bana gayet normal ve doğal geldi

Back
X