• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

durum paylaşan erkek

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
mrb kızlar, wp da sık sık durum paylaşan erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?
yani bana biraz itici geliyor. genelde yararlı bilgiler tarzında, sağlık, sosyal yararlı bilgiler vs paylaşıyor. kendisiyle ilgili değil
yani cool erkekler bunu yapmıyor gibi geliyor bana? yanılıyor muyum
ha bi de erkek olarak belirtmemin sebebi hadi bayanlar daha duygusal falan durum paylaşması bana abes gelmiyor ama erkeklerde daha çok geliyor.

Son düzenleme:
Ne ılgısı var coollukla?İstedıgını paylaşır .Bu konu neden rahatsız edıokı sizi.İşk kez duydum coolların durum paylaşmadıgını .Şaka gibi
bilmiyorum işte böyle bir önyargım mı, yoksa bi izlenim mi öyle bir düşüncem var. daha çok öyle denk geldi etrafımda var böyle kariyer sahibi hava tipler hiç durum falan paylaşmaz. böyle bir çağrışım yaptı bende de.

esim hic paylasim yapmaz cool falan degil. Cinsiyetten bagimsiz olarak herkes istedigini yapmakta ozgur, baskalarinin ne dusundugunu dert ederek yasamiyor demek ki :KK66: Sosyal mecralar ne icin var ki paylasim, begeni, etkilesim vs.
yalnız eşiniz hakkındaki yorumunuza çok güldüm :)
yeni kavga ettiniz galiba

Kuğulluğu yanlış anlamış olabilir misiniz acaba :kızgın:herkes istediğini atar yani . Tamamen ilgi alanı ile ilgili . Eşim maç paylaşıyor mesela , ben kahve sunumu yemek tarifleri gibi.

Ben de hiç durum paylaşmam, paylaşanlara da bakmam coolmuyum hocam 😎
Coolluk ölçütüm değil tabi ama bana whatsapp durum yapma çok gereksiz geliyor. Whatsappın amacı benim için yalnızca sohbet etmektir.
Zaten snapchatciğim bu durum,story bilmemne çalanlar yüzünden modasını yitirdi.. Vazgeçtim bence de cool değildir o 👻🤪

Kendi ile ilgili değilse Yararlı bilgiler ise bence bu bu anlattığınız sorun değil bence. Bahsi geçen erkek Arkadaş çevresine faydalı olmak istiyor. Kendi fotografını koysa, ne bileyim arabada şarkı dinlerken videolar filan koyuyorlar bende onlardan hoşlanmıyorum. Sona al diyorum. Mümkün olduğu kadarda rehberime yabancı insan eklememeye çalışıyorum. Kendi durumumu da yakın olmadıklarıma gizliyorum.
durumdan ziyade bir de yorum yapılması var. Mesela ben durumumda bir şey paylaşınca muhakkak 1-2 yorum gelir. Eşim durumunda bir şey paylaşınca çok nadir yorum gelir. O İnsanlarla daha mesafeli.

Ben kadın erkek ayırt etmeden durum paylaşma olaylarını çok sevmiyorum. Yine de benim hoşuma gitmiyor diye herkes aynı şeyi düşünecek değil orası ayrı. İlgimi çeken birinin sık sık durum paylaştığını görsem soğurdum herhalde.

Wp durumu paylaşmayı ben de saçma buluyorum ,hele aynı durumu hem face'de hem Instagram'da paylaşıp hem de whatsappa atıyorlar ya😂😂 "cümle alem gördü bro, sakin ol" diyesim geliyor.
Ama burada çok önemli bir şey giriyor devreye; bana ne
WhatsApp'ın yazılımcıları story atma özelliği getirdiyse insanlar kullansin diye. Yani istediğini paylaşabilir. Belki de görmesini istedigi çevre sosyal medya kullanmıyordur,ya da kendisi vaktini harcıyor diye inşasını vs kapatmıştır,arada durum paylasarak sosyal medya ihtiyacını gideriyordur.
Bilemeyiz ki...
Çok story atanın cool olmadığı da ilginç bir önerme. Bence önemli olan ne storisi attığı. Benim yakın bir erkek arkadaşım var, aktif bir Instagram kullanicisi. Günde hiç paylasmazsa beş story paylaşır. Ama bence oldukça havalı bir insan. Paylaştıkları da tam onu anlatiyor. Mesela güzel yerlere gider boya yapar. Önce cizecegi manzaranın storisini çeker,bitirince çizdiği resmini çeker. Bana da ilham oldu mesela, artık ben de dolaşmaya cikmissam boyalarımi kol cantama atar oldum. Ya da bu arkadaşım kendince şiir yazar (ben beğenmesem de) , türk değil ama buraya hakim,bazen ülkecek hepimizin yaptığı bazı şeylerle dalga geçer, öyle güzel gözlemler ki insan okuyunca farkına varip 'aaaa evet ya' der:) , güncel bir bolumde akademik eğitim alıyor, bazen gündeme dair (eğitiminden aldığı bakış açısına dayanarak) şeyler yazar, bazen de sadece komik bulduğu tweeetleri paylaşır.
Yani story kısmında hep adı durur. Ama bence çok havalı bir insan ve ben onun paylaşımlarını takip etmeyi seviyorum..
Aynı şekilde whatsapp durumu takip etmeyi sevdiğim biri var, o da çok sık wp durumu paylasir. Eskiden onun başında olduğu bir projede gorevliydim. Kendi halinde,orta yaşta,orta boyda sıradan bir beydi. Hiç sohbetim vs olmamıştı,o yüzden başka sosyal medyada ekleşme durumu olmadı. Ama storilerinden görüyorum ki çok fırlama,komik bir adammış. İş dolayısıyla ilginç ilginç ülkelere gidiyor , ilginç yerlerden videolar atıyor. kendine has ince bir mizahi var, ben çok gülüyorum. Hiç bilmezdim öyle sıradan görünen bir adamın böyle keyifli biri olacağını. Zırt pırt story paylaşıyor ama oldukça Cool bence.
Yaniii bana göre; sosyal medyada aktif olmakla, wp storisi atmakla cool ya da olmamakla alakası yok. Önemli olan ne paylaştığı...

Coollar yapıyor mu bilmiyorum ama her gün onlarca durum atanlar var. Bir süre sonra alışkanlık oluyor sanırım.

Cool olup olmamakla durum paylaşmanın ne ilgisi var? Daha doğrusu erkek olup durum paylaşmak ile kadın olup durum paylaşmak arasında ne fark var? Tamam erkekler cinsiyet olarak farklı ama en nihayetinde onlar da bizlerde insanız :) Ayrıca durum paylaşmak ile duygusallık arasında ne alaka var onu da anlamadım. Duygusal bir insan sayılırım ama whatsappta henüz hiç durum paylaşmadım. Genelde de çevremdeki duygusal diye nitelendirdiğim arkadaşlarımın pek paylaştığını şahit olmadım. Ama bu da demek değildir ki duygusal olanlar paylaşmaz. Ayrıca durumdan bağımsız olarak şunu söylemek istiyorum hem duygusal erkek olmasın isteniyor hem de benim duygularıma(bir kadın olarak) benim kadar hissedecek kadar empati kursun isteniyor, romantik olsun isteniyor, bu tezat değil mi?
Konuya niye böyle bir yorum yaptım bilmiyorum ama kısaca coolluk ile cinsiyetle durum paylaşmak arasında bir doğru orantı veya ters orantı yok.

Şimdi sorun ne

Siz bu erkekten hoşlanıyor ama bu yaptığını cool mu bulmuyorsunuz

Abuk subuk durum yapan çok da bazısına gülüp geçiyoruz bazısını sıkılıp siliyoruz

Evlilik teklifini koyan da var yaptığı yemeği koyan da

Davamı kazanan avukat x e teşekkür ederim yazan da gördü bu gözler bebeğin odasının kapı süsünü koyanlar da

Size uymazsa görüşmezsiniz

Adama dönüp “bro, iyisin hoşsun da atma şu durumları” diyecek samimiyetiniz varsa bir deneyin 😀

Hayatımda hiç durum yapmadım eşim de yapmadı biz cool değil demodeyiz

Ama tiktok gibi durumlara da gülmekten yıkıldığım oluyor

Bir de kamu spotu yol ve şarkı paylaşan arkadaşlar tek seferde paylaşın o parçaları sonunda bir şey yazdı mı acaba diye beklemek çok gıcık

Back
X