Wp durumu paylaşmayı ben de saçma buluyorum ,hele aynı durumu hem face'de hem Instagram'da paylaşıp hem de whatsappa atıyorlar ya

"cümle alem gördü bro, sakin ol" diyesim geliyor.
Ama burada çok önemli bir şey giriyor devreye; bana ne
WhatsApp'ın yazılımcıları story atma özelliği getirdiyse insanlar kullansin diye. Yani istediğini paylaşabilir. Belki de görmesini istedigi çevre sosyal medya kullanmıyordur,ya da kendisi vaktini harcıyor diye inşasını vs kapatmıştır,arada durum paylasarak sosyal medya ihtiyacını gideriyordur.
Bilemeyiz ki...
Çok story atanın cool olmadığı da ilginç bir önerme. Bence önemli olan ne storisi attığı. Benim yakın bir erkek arkadaşım var, aktif bir Instagram kullanicisi. Günde hiç paylasmazsa beş story paylaşır. Ama bence oldukça havalı bir insan. Paylaştıkları da tam onu anlatiyor. Mesela güzel yerlere gider boya yapar. Önce cizecegi manzaranın storisini çeker,bitirince çizdiği resmini çeker. Bana da ilham oldu mesela, artık ben de dolaşmaya cikmissam boyalarımi kol cantama atar oldum. Ya da bu arkadaşım kendince şiir yazar (ben beğenmesem de) , türk değil ama buraya hakim,bazen ülkecek hepimizin yaptığı bazı şeylerle dalga geçer, öyle güzel gözlemler ki insan okuyunca farkına varip 'aaaa evet ya' der:) , güncel bir bolumde akademik eğitim alıyor, bazen gündeme dair (eğitiminden aldığı bakış açısına dayanarak) şeyler yazar, bazen de sadece komik bulduğu tweeetleri paylaşır.
Yani story kısmında hep adı durur. Ama bence çok havalı bir insan ve ben onun paylaşımlarını takip etmeyi seviyorum..
Aynı şekilde whatsapp durumu takip etmeyi sevdiğim biri var, o da çok sık wp durumu paylasir. Eskiden onun başında olduğu bir projede gorevliydim. Kendi halinde,orta yaşta,orta boyda sıradan bir beydi. Hiç sohbetim vs olmamıştı,o yüzden başka sosyal medyada ekleşme durumu olmadı. Ama storilerinden görüyorum ki çok fırlama,komik bir adammış. İş dolayısıyla ilginç ilginç ülkelere gidiyor , ilginç yerlerden videolar atıyor. kendine has ince bir mizahi var, ben çok gülüyorum. Hiç bilmezdim öyle sıradan görünen bir adamın böyle keyifli biri olacağını. Zırt pırt story paylaşıyor ama oldukça Cool bence.
Yaniii bana göre; sosyal medyada aktif olmakla, wp storisi atmakla cool ya da olmamakla alakası yok. Önemli olan ne paylaştığı...