DURU'm Kollarimda

ozturyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2007
439
3
96
43
- Yurtdışı
Kizlar herkese slm 3 gundur yokdum belki farkettiniz sonunda kizim kollarimda. allah bu gunu bana da gosterdi ya sukurler olsun. darisi tum bekleyenlere. bu arada sanci aninda teker teker nisan anneleri aklimdan gecti:)

ve iste bizim beklenen hikayemiz...

carsamba gunu tam 40 haftamiz doldurmusduk ve persembe sabahi icin doktorda randevumuz vardi. persembe sabah saat 6 da tuvalet icin uyandim biraz gergin biraz heyecanli tuvalette giderken bir anda bende sular bosalmaya basladi ama ne su ben zannediyordum ki bi bardak....

daha sonra annemi ve esimi hemen uyandirdim doktorumuzu aradik hemen hastaneye gitmemizi soyledi. biz tabi heyecanla yola cikdik. basima gelecekelri bilmeden gule oynaya resimler cekilerek hastane kapisindan girdik ve asil hikaye basladi...

suyum tamamen bitmis ama ben de ne sanci ne de 1 cm acilma yok doktor suni sanci vermek zorundayiz dedi. saat 8.00 basladik suni sanciya damla damla icime akdikca kizima daha da yakinlasacagimin farkinda oldugumda disimi mumkun oldugunca sikmaya calisdim ne bagirdim ne agladim sadece kizimi dusunuyordum tam 6 saat gecmisdi ben de artik ne derman kaldi ne dayanacak guc saat 15.00 de epidural verdiler ve o anda rahatladim bi uyusukluk haline gecdim. ve aksam saat 19.00 olmusdu doktorum tamam 10 cm acilma oldu haziriz nerdeymiz bu nazli kiz ciksin artik dedi ve dogum basladi...

epiduralin etkisi yavas yavas gecmeye basladiginda doktorun her basdir dediginde tum gucumle ikiniyordum. ama ayni zamanda epiduruldan dolayi ne bi aci hissediyordum ne bi agri, esim yanimda elimi tutuyordu ve bir anda sari saclar gorundu hadi devam dediler iste o anda allahim dedim kizimi bana yolla artik dedim bismillah dedim ve icimden birseylerin cikdigini, biseyin akip gittigini hissettim ve bir anda kucagima kocaman mavi gozleri ile bana bakan bi benden bi parca verdielr....

evet bizim hikayemiz tam 15 saat surdu yeri geldi canim yandi, yeri geldi yeter dedim, yeri geldi allahim guc kuvvet ver diye yalvardim , ama en guzeli en son an bana bakan kocaman mavi gozleri gordugum andi...

DURU'm 3 kilo 250 gram, 51 cm, simdi evimize geldik biz ona, o hayata alismaya calisiyor. dunyada bundan daha guzel bi mutluluk varmi bence yok. her an ona bakmak ona dokunmak istiyorum. hatta onu uykumda bile ozluyorum.....

allah hepinize bu duyguyu tatdirsin. disinizi sikin ve normal dogum yapin arkadaslar her ani yasayin. sonunda allah size gecen saatleri unutturacak muhtesem bi hediye veriyor bunu sakin unutmayin......

canım gözünüz aydın. allah analı babalı büyütsün. sağlıkla bebeğini kucağına almana çok sevindim, darısı bekleyenlerin başına.....

gözünüz aydın canım .allah analı babalı büyütsün a.s..
allah bu güzel duyguyu tüm istiyenlere yaşatsın​

Canim nasil merak ettim inan dedim kesin sunni sanci verdiler persembe gunu doktora gidecegini bildigim icin daha bir merak etmistim.Neyseki kizinda sende cok iyiymissin inan cok sevindim.Dogum hikayen cok guzel ayrintiyla anlatmissin iste ben boyle dogum hikayesi istiyorum kizlarrrr duyurulur :))

Saka bir yana Rabbim kizini sana bagislasin gozunuz aydin olsun.Gule gule buyut prensesini darisida bizlerin basina..a.s.

canım ya nasıl merak ettik seni
sen duruna kavuştun darısı benim duruma:),
ikiniz de iyisiniz çok şükür
en kısa zamanda resmini de bekliyoruz
tekrar hayırlı olsun
allah size bağışlasın meleğinizi...

gözünüz aydın olsun arkadaşım, allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah
darısı benim ve sırada bekleyen öbür annelerin başına allah yardımcımız olsun :1rolleyes::1rolleyes:

İşte ben buna mucize diyorum...:asigim: Allah'ın bayanlara verdiği en yüce duygu..en büyük nimet..Allah ayırmasın :asigim:

hayırlı uğurlu olsun canım.allah analı babalı büyütsün.darısı tüm hamişlerin başına olsun.

ayy gene çok duygulandım..ağladım..darısı başımıza..sağlıklı sıhhatli bebişini kollarına almışsın..allah ananlı babalı büyütmek nasip etsin..sevgiler..

Duru bebeeeeeeeeek hoşgeldinnnnnnn............

Dupduru bir ömür diliyorum sana........
Güzel kızınla ömür boyu mutluluklar ozturyu..........
Ailecek gözünüz aydın..............
Allah analı babalı büyütsün............

Ayy bende çok duygulandım. Allah analı babalı mutlu sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin. Bende bugün saat 7 de doktoruma gidcem. Beni iki arada bi derede bırakan doktoruma. Ama ondan önce sizi dinleyip hastanenin doktoruna gidicem. Eğer oda bebek iri derse sezeryana karar vericez muhtemelen. Ama normal doğum olur senin doktorunun yokluğunda ben gelirim derse normal doğumu bekliycez. Çok heyecanlıyım. Herşey bugün belli olacak. Hayırlısı ne ise rabbim onu nasip eder hepimize inşallah. Özturyu doğum hikayen çok güzeldi. Bende hep böyle ayrıntılı doğum hikayesi istiyordum. Tekrar hayırlı olsun.

canım gözün aydın,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Allah anali babali büyütsün canim. Ay ne kadar güzel anlatmissin, inanki okurken gözlerim doldu, sana cok tesekkür ederim. Insallah Allah kismet ederde bizde hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz.

Yüce Rabbim anneli babalı büyütsün bir ömür boyu ayrılmayın inşallah. Bebişini bizim içinde bol bol öpüp kokla bizim o günleri görümemize daha var.

Zaman azaldıkça korkularım çok artmıştı senin doğum hikayeni okuduktan sonra düşündüm zaten hiç kimse bana gül bahçesi vaaddetmemişte mutlaka dünyanın en güzel duygusunu yaşamak için biraz zahmet çekmem lazım biricik kızımın gül yüzünü görmek için Allah'ın yardımıyla herşeye katlanacağım.

Doğum hikayen için çok ama çok teşekkürler.

ayyy canım benım cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

darısı basımıza bıze dua ett
rabbım analı babalı buyutsunnnn

insanın okurken ağlamaması içten bile değil.güzel prensesini Allah analı babalı sağlıklı ömürlü büyütsün.darısı bizim başımıza..canım bir de epidural olmasa n ormal doğum ağrısı çok mu oluyor bende kararsızım ..

canım benim Allah bebeğine ve sana sağlık versin.ben de 7 aylık hamileyim ve okurker gözyaşlarımı tutamadım.:teytey: normal doğum istiyorum.inşallah sağlıkla ve kolaylıkla alırım bebişimi kucağıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…