Kizlar herkese slm 3 gundur yokdum belki farkettiniz sonunda kizim kollarimda. allah bu gunu bana da gosterdi ya sukurler olsun. darisi tum bekleyenlere. bu arada sanci aninda teker teker nisan anneleri aklimdan gecti:)
ve iste bizim beklenen hikayemiz...
carsamba gunu tam 40 haftamiz doldurmusduk ve persembe sabahi icin doktorda randevumuz vardi. persembe sabah saat 6 da tuvalet icin uyandim biraz gergin biraz heyecanli tuvalette giderken bir anda bende sular bosalmaya basladi ama ne su ben zannediyordum ki bi bardak....
daha sonra annemi ve esimi hemen uyandirdim doktorumuzu aradik hemen hastaneye gitmemizi soyledi. biz tabi heyecanla yola cikdik. basima gelecekelri bilmeden gule oynaya resimler cekilerek hastane kapisindan girdik ve asil hikaye basladi...
suyum tamamen bitmis ama ben de ne sanci ne de 1 cm acilma yok doktor suni sanci vermek zorundayiz dedi. saat 8.00 basladik suni sanciya damla damla icime akdikca kizima daha da yakinlasacagimin farkinda oldugumda disimi mumkun oldugunca sikmaya calisdim ne bagirdim ne agladim sadece kizimi dusunuyordum tam 6 saat gecmisdi ben de artik ne derman kaldi ne dayanacak guc saat 15.00 de epidural verdiler ve o anda rahatladim bi uyusukluk haline gecdim. ve aksam saat 19.00 olmusdu doktorum tamam 10 cm acilma oldu haziriz nerdeymiz bu nazli kiz ciksin artik dedi ve dogum basladi...
epiduralin etkisi yavas yavas gecmeye basladiginda doktorun her basdir dediginde tum gucumle ikiniyordum. ama ayni zamanda epiduruldan dolayi ne bi aci hissediyordum ne bi agri, esim yanimda elimi tutuyordu ve bir anda sari saclar gorundu hadi devam dediler iste o anda allahim dedim kizimi bana yolla artik dedim bismillah dedim ve icimden birseylerin cikdigini, biseyin akip gittigini hissettim ve bir anda kucagima kocaman mavi gozleri ile bana bakan bi benden bi parca verdielr....
evet bizim hikayemiz tam 15 saat surdu yeri geldi canim yandi, yeri geldi yeter dedim, yeri geldi allahim guc kuvvet ver diye yalvardim , ama en guzeli en son an bana bakan kocaman mavi gozleri gordugum andi...
DURU'm 3 kilo 250 gram, 51 cm, simdi evimize geldik biz ona, o hayata alismaya calisiyor. dunyada bundan daha guzel bi mutluluk varmi bence yok. her an ona bakmak ona dokunmak istiyorum. hatta onu uykumda bile ozluyorum.....
allah hepinize bu duyguyu tatdirsin. disinizi sikin ve normal dogum yapin arkadaslar her ani yasayin. sonunda allah size gecen saatleri unutturacak muhtesem bi hediye veriyor bunu sakin unutmayin......