A ayse_22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 153 3 116 - Yurtdışı 18 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse_22 #1 - 5 kapak gliserin - 1 bemiks ampul - 1 evigen ampul - Yarım şişe vanilya yağı - 1 kapak saf zeytin yağı - 2 kapak badem yağı - 10 damla çamterebentin - 1 kapak hint yağı Merhaba KK ailesi :) bu durulanmayan bakim suyunu uygulayananiz varmi. Bu tarif rapunzeeel e ait. birkac sorularim var aslinda bu gliserin sivimi olmali? ben denemek istiyorum. sizlerinde yorumlarini bekliyorum :)
- 5 kapak gliserin - 1 bemiks ampul - 1 evigen ampul - Yarım şişe vanilya yağı - 1 kapak saf zeytin yağı - 2 kapak badem yağı - 10 damla çamterebentin - 1 kapak hint yağı Merhaba KK ailesi :) bu durulanmayan bakim suyunu uygulayananiz varmi. Bu tarif rapunzeeel e ait. birkac sorularim var aslinda bu gliserin sivimi olmali? ben denemek istiyorum. sizlerinde yorumlarini bekliyorum :)
Peynirsiz Cheeseburger Nirvana Kayıtlı Üye 18 Aralık 2009 6.154 6.735 773 19 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse_22 #2 Bunların hepsini karıştırdığımızda yağ karışımları oluyor. Bu nasıl durulanmayan bakım suyu anlamadım
Bunların hepsini karıştırdığımızda yağ karışımları oluyor. Bu nasıl durulanmayan bakım suyu anlamadım
LadyEvil Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 14.225 112 158 İzmir 3 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse_22 #3 Konu içeriği nedeniyle "Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri" başlığına taşındı.
yesil8 Nirvana Kayıtlı Üye 28 Ocak 2009 126 1 621 Ankara 4 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse_22 #4 LuLu .!.: Bunların hepsini karıştırdığımızda yağ karışımları oluyor. Bu nasıl durulanmayan bakım suyu anlamadım Genişletmek için tıkla... Rapunzeeel'in konusunda suyun miktarı da var. Konuyu açan sadece yağlı kısmı almış.:)
LuLu .!.: Bunların hepsini karıştırdığımızda yağ karışımları oluyor. Bu nasıl durulanmayan bakım suyu anlamadım Genişletmek için tıkla... Rapunzeeel'in konusunda suyun miktarı da var. Konuyu açan sadece yağlı kısmı almış.:)